LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi moji pričekajte Glavnu skupštinu, pa onda pomalo, čemu toliko nerviranje.

Zrelo razmišljanje za jednog tako mladog dečkića! [thumbsup]

Ova LKPC je prava sapunica, nisu joj ravne ni one meksičke:).
Svi mi tu nešto nagađamo, a samo 3 dana trebamo pričekati i sve ćemo znati (valjda).
Po mome "nagađanju" bitno je da je vlada konačnoooo službeno dala odobrenje za dokapitalizaciju. A sada malo realnosti. Radnici dobiju dionice 400 kn bez lock up-a, i mogu prodavati odmah. Drugi krug dokapitalizacije slobodno ne treba ni pokretati. Zbog čega bih ja kao dioničar u drugom krugu platio nešto 1200 ili 2000 Kn kada znam da će radnici prodavati i na 800 kn?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Dragi moji pričekajte Glavnu skupštinu, pa onda pomalo, čemu toliko nerviranje.

Upravo tako, stotka!

Cemu takve tenzije?
– Oni koji svoje zakljucke izvode iz PROSLIH intervjua … NJUZFLASH!!! Moze bit i suprotno! Cemu takva sigurnost u izrazavanju?
– Oni koji imaju insajderske informacije … svaka cast, vas treba u zatvor!
– Oni koji drukaju su … drukeri i trebaju na ignore-listu.

Ako su to opcije, cemu onda prepiranja, nadmudravanja i …

Imam lkpc-r-a.

ja sam danas zadovoljan i usput kakav govor da će cijena do 1200, ako nije danas, nevjerujen da će uopće ispod 1400, ja danas prvi put mogu reći da od sutra idemo u pozitivni trend, vidimo se sutra na otvaranju [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

DENIRO @
A zamisli onaj najslađi dio kada dođe na red TKO DA VISE!!!! ALI PRIJE TOGA SE UPISITE!!!!

To ce biti otprilike ovako;
Skegro zasjeda i zapocimlje licitaciju:

Krecemo: Dali to cujem 2000kn ? Da ! Gospodin sa brojem 73 nudi 2000 kn.

Dali netko nudi vise?

Cujem 2200 kn!! Gospodin koji vozi auto cije registracijske oznake sacinjavaju BROJKE I SLOVA po brojem 1.

Idemo dalje.

Dali netko nudi vise!
Gle ,gospodin žutokljunac(Kinez) nudi 2600 kn PRODANO!!!!!!
PRODANO!!!!!!!!! Dakle gospodo,drugi dio dokapitalizacije po sistemu predbiljezbe i javnog nadmetanja gospodin Žutoljkunac (Kinez) po imenu MU-DO, nudi 2600 kn .PRODANO!!!!!!

p.s.MALO SE SALIM!
nije lose malo sale na forumu.
Laku noc svima a ne samo njima [lol]

Moze li se ovaj pad danas od 7% objasniti cinjenicom da su neki znali za odluku prije ostalih ? Ili mozda postoji nesto drugo sto je razlog danasnjeg pada ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

twixer razlog pada je taj što današnji kupci ne sudjeluju u dokapitalizaciji. iskreno velika većina nas je očekivala i jači pad.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Sutra što žešće po bidu, sudnji dan i te spike…donja blokada ne gine.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ova LKPC je prava sapunica, nisu joj ravne ni one meksičke:).
Svi mi tu nešto nagađamo, a samo 3 dana trebamo pričekati i sve ćemo znati (valjda).
Po mome "nagađanju" bitno je da je vlada konačnoooo službeno dala odobrenje za dokapitalizaciju. A sada malo realnosti. Radnici dobiju dionice 400 kn bez lock up-a, i mogu prodavati odmah. Drugi krug dokapitalizacije slobodno ne treba ni pokretati. Zbog čega bih ja kao dioničar u drugom krugu platio nešto 1200 ili 2000 Kn kada znam da će radnici prodavati i na 800 kn?

Logično razmišljanje i naj realnije baš iz tog razloga je potreban lock up-ZA DALJNJU PROVEDBU DOKAPA U KOJEM JE CILJ PRIKUPITI ŠTO VIŠE NOVACA a da svi budu zadovoljni -SVAKI DALJNJI KOMENTAR JE SUVIŠAN DO ZAVRŠETKA SKUPŠTINE U PONEDJELJAK.

twixer razlog pada je taj što današnji kupci ne sudjeluju u dokapitalizaciji. iskreno velika većina nas je očekivala i jači pad.

Hvala [thumbsup]

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

ustvari sutra ide blokada od hanfe jer i vlada je dala djelomične podatke [lol]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ovo je čista pljačka vlastitih građana od strane Vlade s ciljem prikupljanja bodova
za predstojeće izbore.
Ne znam kako ćemo mi mali proći u svemu ovome, ali ovakva galantnost Vlade s
novcima svih nas je kriminal.
Užas.

New Report

Close