LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naravno da ima lock up-a. jer zašto bi onda pisalo da radnici koji ne kupe dionice da se vraćaju u fond. svi bi posudili pare na 5 dana i zaradili 200%(a ne vraćali dionice u fond) ali posudit pare danas pa ih vratit za 5 godina uz kamatu nije isto. ljudi čitajte između redaka. ovo je meni nevjerovatno…al neka…vi prodajte čim prije…da ne bi mislili da nekog drukam da ostane evo ja ga molim da proda i ide van.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Pa dobro jeste vi normalni?
Dobru vijest prezentirate kao lošu?

Pa upravo smo dobili konačno i završno odluku vlade, tj. priustanak da da glas za dopkapitalizaciju koju čekamo od 2007. godine.

To znači da ovi koji su prodavali jučer i prekjučer, jer su mislili da će biti još jedna odgoda – su popušili, s oproštenjem.

Što se tiče prodaje radnicima, to je stara vijest, ti isti radnici tj. njihovi predstavnici su tražili zabranu prodaje 5-10 godina.
Evo potvrde:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/66767/Default.aspx

" Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina. Model radničkog dioničarstva odnosio bi se samo na postojeće zaposlenike. "

Upravo kako su tražili tako su i dobili.
Tako će biti i na skupštini, pravo kako će mali dioničari tražiti, tako će i dobiti, vrijede ista pravila za sve, ne?

[thumbsup]

lp

Konačno da netko objasni kad već nitko ne zna čitati između redaka. Obzirom da smo u predizbornoj godini mogli bi i svi ostali dioničari dobiti po 4oo kn. [bye]
[/quote]

ma ne da ćete dobiti po 400 nego će vam platiti 400 po dionici samo da uzmete [bye]
[/quote]

Stvarno se nekada zapitam dali je ovo Forum u kojemu sudjeluju ljudi koji su malo obrazovaniji.Ljudi koji raspravljaju o nekim financiskim odlukama koje bitno mogu utjecati na njihov financiski status osobno a tako i u drustvu , ali kad procitam neke komentare tada pogledam da nisam zalutao na neki Forum. http://www.poljoprivredni-forum.com/.

Drage moje kolege ako neke stvari ne znate,TADA PITAJTE. NEMA GLUPIH PITANJA IMA SAMO GLUPIH ODGOVORA U OVOM SLUCAJU VASIH KOMENTARAU ovom slucaju imate kolegu plavog ,koji je na ovoj temi vec 4 godine i vjerute mi da je sa poslovanjem LKPC, "skoro" bolje upoznat nego pola NADZORNOG ODBORA i ovo sta je napisao je ISTINA.

Ova vijest niti u kom slucaju ne moze naskoditi niti sadasnjem niti buducem poslovanju firme a trenutno se nece niti najmanje odraziti na trenutnu cijenu na burzi!!!! [cool]
[/quote]
Da nebi doslo do zabune sa svojim pisanjem.

POSLOVNI FORUM JE ODLICAN I JEDNISTVEN i moja kritika tj usporedba se nije odnosila na rad ovoga foruma vec na pojedine korisnike samog. [thumbsup]

lp svim dioničarima lkpc

poseban pozdrav plavom, petini,…

vlada kaže posle dugo godina , da ide dokap, pa sada večina vas kaže , da to ne valja, ja ne kužim ovo.

– radnici dobiju svoj dio po posebnim uvjetima , pa to je normalno, barem meni

– uskoro čemo saznati, da če biti lock up na njihove dionice…

– koja će biti cijena za nas se još nezna, al sam ja uvjerena , da će biti dobra, ovde svi nagađamo, pa saznat čemo uskoro

– nitko ne spominje novce koji će biti upucani unutra, poslovanje lkpc , …

– več me malo boli glava od nekih, koji pišu glupo….valjda nisu kupili na vreme,…
to je moje skromno mišljenje i nije druk na gore ili dole

lp od mlade dame lize

Ne znam kako vi gledate na ova dešavanja, ali ja mislim da model i način, nikako neće dozvoliti da cijena dionice drastično padne! Stvarno ne vjerujem da će dozvoliti da cijena padne sa 1500 na npr 600 ili 800. To mi je previše suludo! Inače nemam ovu dionicu ali pomno pratim šta se dešava i šta se piše unazad 2 mjeseca!

napisao ti je kolega plavi na prethodnoj stranici. na sjednici vlade se o tome ne raspravlja kao niti o cijeni po kojoj će dokap biti obavljen. ovdje su jedino popušili radnici koji su u luci radili po cca 40 godina i nedavno pošli u mirovinu.

pa dobro na čemu ste vi?!? ovo laganje samih sebe ući će u anale! evo ti još jednom odluka vlade:

Također je donesena Odluka o načinu prodaje, cijeni i uvjetima prodaje dionica društva Luka Ploče radnicima Grupe Luka Ploče. Od prodaje se izuzima 51.771 dionica koje se nalaze u portfelju Hrvatskog fonda za privatizaciju, pojedinačne nominalne vrijednosti od 400 kuna po dionici, ukupne nominalne vrijednosti 20,708.400 kuna, što čini 23,25 posto temeljnog kapitala tvrtke. Odlukom se zadužuje HFP da svih 51.771 dionica društva proda radnicima zaposlenim u Grupi Luka Ploče, po cijeni od 400 kuna, uz uvjete da se kupnja odvija u dva kruga, da u kupnji sudjeluju svih 746 radnika, da broj dionica koje svaki radnik može kupiti ovisi o broju navršenih godina staža, a ukoliko radnici ne iskažu dovoljan interes za kupnju, preostale dionice ostat će u portfelju HFP-a.

Vlada RH jedina može odlučiti o uvjetima prodaje SVOJIH dionica radnicima. Vidim da neki malo teže kopčaju pa ću ponoviti polako:

1. Vlada RH prodaje radnicima 51.771 dionicu LKPC

2. nema Lock up perioda, što znači da će već u veljači te dionice na burzu

dosta više s tim lažima o lock up-u, pa nismo idioti!!!!! a to što se nekada pričalo o lock up-u možeš objesiti mački o rep!

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Ne radi se o kupnji vec o PRODAJI.
Na GS ce se donjeti odluka o prodaji.Vlada je dala mogucnost kupnje a o prodaji se nije izjasnila.

a tek ovaj biser….ne znam što konzumirate, ali gadnoooo udara [thumbsup]

Koliko vidim mnogi forumaši bi htjeli imat dionicu LKPC po troznamenkastoj brojci!

Deca, deca, pa plavi vam je sve lijepo napisao a vi i dalje čeznete zašto niste lučki radnici…

ps Konačno misterije i nagađanja su razriješena, sutra zadnji vlak za uskočit!

[thumbsup]

Kolega, da je sutra zadnji dan za uskočiti, onda bi vi tu mogućnost sigurno zadržali za sebe ( i tako jeftino kupili), a ne je dijelili sa svima!!!

P.S. Nemam dionice LKPC, jer sam nažalost sudjelovao u prethodnom propalom dokapu (sebe sam uvjerio da će nas i ovaj put izigrati, pa nisam kupovao), i bez obzira na sve volio bi da postojeći dioničari prođu puno bolje danas, nego oni(mi) iz prethodne.

ajme ajme ajme ajme….evo objašnmjenje za neku djecu što su još budna.

Odlukom se zadužuje HFP da svih 51.771 dionica društva proda radnicima zaposlenim u Grupi Luka Ploče, po cijeni od 400 kuna

PRODA RADNICIMA NE ZNAČI DA ĆE I RADNICI MOĆI PRODAVATI ODMAH.

jel ja sanjam?????

lp svim dioničarima lkpc

poseban pozdrav plavom, petini,…

vlada kaže posle dugo godina , da ide dokap, pa sada večina vas kaže , da to ne valja, ja ne kužim ovo.

– radnici dobiju svoj dio po posebnim uvjetima , pa to je normalno, barem meni

– uskoro čemo saznati, da če biti lock up na njihove dionice…

– koja će biti cijena za nas se još nezna, al sam ja uvjerena , da će biti dobra, ovde svi nagađamo, pa saznat čemo uskoro

– nitko ne spominje novce koji će biti upucani unutra, poslovanje lkpc , …

– več me malo boli glava od nekih, koji pišu glupo….valjda nisu kupili na vreme,…
to je moje skromno mišljenje i nije druk na gore ili dole

lp od mlade dame lize

Svim postojećim dioničarima LKPC, pratite što i kako piše ova mlada dama i budite sigurni da sve što napiše ima uporište (a vi sami pogodite zašto), bez obzira što na kraju napiše da je to njeno skromno mišljenje.

P.S. Najozbiljnije, mlada dama je vidovita (bez sarkazma) što će te se ubrzo i uvjeriti. [thumbsup]

Na GS ce se donjeti odluka o prodaji.Vlada je dala mogucnost kupnje a o prodaji se nije izjasnila.

[/quote]

Dragi moj Konzumko( LIDL) !!!!

Vlada daje mogucnos da radnici KUPE a naravno da nije uvjetovala kada ce prodati.Ta odluka ce se donjeti u pnedjeljak.

To koliko ne mozete razumjeti skracenice( Ne radi se o kupnji vec o PRODAJI) govori o vama.

Vidim da je to malo prekomplicirano za vas.

p.s. Savjetujem vam da ponovo procitate odluku Vlade u DRUSTVU , jer se nadam da ce netko od vas barem pola razumjeti. [kiss]

Inače nemam ovu dionicu ali pomno pratim šta se dešava i šta se piše unazad 2 mjeseca!

haha nadimak ti dobro leži.

ajde da me bar nešto nasmije pored šokova čitajući neke postove.

[/quote]

Dragi moj Konzumko( LIDL) !!!!

Vlada daje mogucnos da radnici KUPE a naravno da nije uvjetovala kada ce prodati.Ta odluka ce se donjeti u pnedjeljak.

To koliko ne mozete razumjeti skracenice( Ne radi se o kupnji vec o PRODAJI) govori o vama.

Vidim da je to malo prekomplicirano za vas.

p.s. Savjetujem vam da ponovo procitate odluku Vlade u DRUSTVU , jer se nadam da ce netko od vas barem pola razumjeti. [kiss]
[/quote]

ti ama baš ništa ne razumiješ!?! tko je vlasnik dionica? vlada RH! tko onda jedino može odlučiti o lock up-u? jedino ta ista vlada, nikakva GS! pa ti osnove ne znaš i ne razumiješ, a ovdje svaki dan namelješ 15 bezveznih postova i spamaš temu!
samo ti sutra kupuj, ja ću na 600-800 kn od radnika [bye]

New Report

Close