Još jedna u nizu sramotnih i skandaloznih odluka, ovo prelazi svaku mjeru dobrog ukusa i ovo je čisti bezeobrazluk i lopovluk kakav još nije viđen na našaj burzi, ovo nema ni u jednoj civiliziranoj zemlji na svijetu, evo kako se kradu mali dioničari, ovako se nije radilo ni u vrijeme onog Smranadera pa ovo ni on nije dozvoljavao, gospodine Samodol pa ovo je prešlo svaku mjeru dobrog ukusa.
Nisam dioničar LKPC. Mene ovdje ljudi što država, u čemu učestvuje i moja obitelj u omjeru 1/1 000 000, stalno nešto nekom poklanja, a onda opet moja obitelj to krpa trošarinama, pdv-om 23%, haračima itd…
Živjeli.
A di vam je kolega plavi……….
Kako on komentira ovo sve………
Ajme……… [bye]
ako je lock up za radnicke vp 5 god..
ako drugi krug ide po cca 2000 kn ..
ako prvi krug ide po cca 1000 kn …
vuk sit koza cijela, a za 5 god kuda koji mili moji
ali lock up je još bolja solucija jer će biti još manje dionica na tržištu i to će dizati cijenu onim koje su slobodne za trgovinu. za 20%. ali kao što rekoh opet kukaju neimatelji. a zna se zašto.
Ako ti nije jasno zbog cega danas od svih dana nije na 2000kn, onda ti stvarno nema pomoci. Razumijem kad ljudi pokusavaju drukati na gore ili dole, ali to treba raditi s bar nekom minimalnom dozom inteligencije.
[/quote]
[cool] ne se ljutit…dokup uvjek ide …dokap-dokup…. [bye]
meni se cini da je ova odluka cisti primjer kradje drzavne imovine.
s kojim pravom jaca dionicu sto danas vrijedi najmanje 1.361,01 prodaje po cijeni 400,00???
valjda s istim pravom s kojim prodaje struju ispod nabavne cijene tlm [angry]
pun mi je kufer idiota politicara koji poklanjaju drzavnu imovinu ne bi li dobili izbore. treba hdz razliku u cijeni zaracunat u sredstva kampanje!
Ovoga sam se i bojao – još ako nisu dobili lock up pušing za nas ostale do jaja – jedino se donekle možemo malo spasiti ako i mi u prvom krugu budemo mogli kupovati po 400,a u drugom da cijena za velike investitore bude preko 1000kn.Ova vlada nas je opet stavila pred ponor, odluke očito donose kao muha bez glave očito nepoznavajući dobro materiju i bez ikakvih skrupula i obzira prema malim dioničarima koji su pošteno uložili novac u ovu firmu i vjerovali da treći put neće biti izigrani – ja i četvrti put , jer su me i u LRH lijepo navukli i nakon dugogodišnjeg čekanja u obje dionice mogu lagano konstatirati da kod nas nitko ne poštuje nikakve zakone i sve se radi po interesnim skupinama i osobnim afinitetima onih koji o svemu odlučuju ! Pljuc !!
Treba doći u ponedeljak u što većem broju rasturiti skupštinu, ako treba nekima i neke vaspitne mjere primjeniti, ovo je stvarno previše ovakvu krađu ja još nisam vidio u svome životu.
Katastrofa krađa 400 kuna ova dionica je propala…….
sramotno!!! više nego sramotno!! nebitno dal će oni imati zabranu prodaje, ali šta oni misle da smo mi budale pa da ćemo plaćati 400% skuplje nego radnici!!! ma marš lopovi jedni!!! [angry]
Pa dobro jeste vi normalni?
Dobru vijest prezentirate kao lošu?
Pa upravo smo dobili konačno i završno odluku vlade, tj. priustanak da da glas za dopkapitalizaciju koju čekamo od 2007. godine.
To znači da ovi koji su prodavali jučer i prekjučer, jer su mislili da će biti još jedna odgoda – su popušili, s oproštenjem.
Što se tiče prodaje radnicima, to je stara vijest, ti isti radnici tj. njihovi predstavnici su tražili zabranu prodaje 5-10 godina.
Evo potvrde:
" Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina. Model radničkog dioničarstva odnosio bi se samo na postojeće zaposlenike. "
Upravo kako su tražili tako su i dobili.
Tako će biti i na skupštini, pravo kako će mali dioničari tražiti, tako će i dobiti, vrijede ista pravila za sve, ne?
[thumbsup]
lp