LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gotovo je [bye] [cry]

Škegro neće dokapitalizirati Luku Ploče: To je hrpa gluposti!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Skegro-nece-dokapitalizirati-Luku-Ploce-To-je-hrpa-gluposti/?utm_source=news27012011-k&utm_medium=email&utm_campaign=daily_newsletter&utm_content=najcitaniji

ovo je za zatvor…novinar koji je pisao u jutarnjem treba laganini na hlađenje u remetinec

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

kako je potrošio sve pare na burzi tako će potrošit i sve aseve prije vremena mecka [sealed]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ovaj topik je postao toliko omražen da se na svaki neutralan ili pozitivan komentar šibaju asevi…

Nemojte tako – LP "omražen topik", pa to uopće nije točno, kolega mecka, samo su neki malo živčani. Osim toga, tko još može i predvidjeti što je tu neutralno, a što pozitivno? A ako već hoćete stotice vi okrenite priču (poput Matana, ako se sjećate…) i evo dobrih ocjena… kao u školi [lol]
PS. Evo, ja sam vam dao jednu stoticu i već ste na 50! [smiley]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

sto je ovo sa LKPC zar nije trebalo na 2000 kn [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako ti nije jasno zbog cega danas od svih dana nije na 2000kn, onda ti stvarno nema pomoci. Razumijem kad ljudi pokusavaju drukati na gore ili dole, ali to treba raditi s bar nekom minimalnom dozom inteligencije.

prepali se pa prodavali ova zadnja dva dana i sad ih okrenulo na jal.

Ovaj topik je postao toliko omražen da se na svaki neutralan ili pozitivan komentar šibaju asevi…

Nemojte tako – LP "omražen topik", pa to uopće nije točno, kolega mecka, samo su neki malo živčani. Osim toga, tko još može i predvidjeti što je tu neutralno, a što pozitivno? A ako već hoćete stotice vi okrenite priču (poput Matana, ako se sjećate…) i evo dobrih ocjena… kao u školi [lol]
PS. Evo, ja sam vam dao jednu stoticu i već ste na 50! [smiley]
[/quote]

Ma fuck i ocijene al ja znam da na ingri još uvijek ne pišem 😉

tnx za prosijek 😉

u kojem roku ?

kako je potrošio sve pare na burzi tako će potrošit i sve aseve prije vremena mecka [sealed]

mah,
nevermind.

glava gore ako ne bude cijena dole 😉

Daj prodajte dok još ima bida

[shocked]

[lol]

neki neće moć zaspat večeras.

Ja zadovoljan.Preokret trenda uz veliki promet.

New Report

Close