kakve se u LKPC gluposti izvode još bi mi i mogli u plus, hahahah [wink]
Mislim definitivno da je glupost prodati ispod 1500…Šta ako dokap bude po toj i većoj cijeni…
a što ako bude po 400 kn nominale?
ništa nam ne znači uvid u parametar dokapa dok ne saznamo i parametar privatizacije.
Kad je bio zadnji dan za upis, jucer?
da….
Kakvo je sada stanje i koliko ima kupnje u odnosu na prodaju, mogli bi mi i u plus.
A i kupnja je puno nervoznija.
[thumbsup]
lp
Kakvo je sada stanje i koliko ima kupnje u odnosu na prodaju, mogli bi mi i u plus.
A i kupnja je puno nervoznija.
[thumbsup]
lp
a ujutro se činilo da ćemo u ambis….
Ja sam upravo ponovno usao unutra. Dokap po 1200-1500 mi se ne isplati previse kad se prije dokapa moglo prodati po 1700 a sad se moze kupiti po 1400 (makar nije da su pogrijesili ni oni koji su ostali unutra). Tehnicka analiza je predvidjala dno na oko 1370 i to se otprilike i dogodilo, po tome bi iduca stepenica bila 2100 ili mozda 2500kn.
Da, došlo je do prevage, nervoza je sa prodavača prešla na kupce.
Ja sam upravo ponovno usao unutra. Dokap po 1200-1500 mi se ne isplati previse kad se prije dokapa moglo prodati po 1700 a sad se moze kupiti po 1400 (makar nije da su pogrijesili ni oni koji su ostali unutra). Tehnicka analiza je predvidjala dno na oko 1370 i to se otprilike i dogodilo, po tome bi iduca stepenica bila 2100 ili mozda 2500kn.
[lol] [bye]