LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakve se u LKPC gluposti izvode još bi mi i mogli u plus, hahahah [wink]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Mislim definitivno da je glupost prodati ispod 1500…Šta ako dokap bude po toj i većoj cijeni…

Mislim definitivno da je glupost prodati ispod 1500…Šta ako dokap bude po toj i većoj cijeni…

a što ako bude po 400 kn nominale?

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

ništa nam ne znači uvid u parametar dokapa dok ne saznamo i parametar privatizacije.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

a što ako bude po 400 kn nominale?
[/quote]
Očigledno neće….sudeći po nekim izjavama…

Kad je bio zadnji dan za upis, jucer?

Kad je bio zadnji dan za upis, jucer?

da….

Kakvo je sada stanje i koliko ima kupnje u odnosu na prodaju, mogli bi mi i u plus.
A i kupnja je puno nervoznija.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kakvo je sada stanje i koliko ima kupnje u odnosu na prodaju, mogli bi mi i u plus.
A i kupnja je puno nervoznija.

[thumbsup]

lp

a ujutro se činilo da ćemo u ambis….

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Ja sam upravo ponovno usao unutra. Dokap po 1200-1500 mi se ne isplati previse kad se prije dokapa moglo prodati po 1700 a sad se moze kupiti po 1400 (makar nije da su pogrijesili ni oni koji su ostali unutra). Tehnicka analiza je predvidjala dno na oko 1370 i to se otprilike i dogodilo, po tome bi iduca stepenica bila 2100 ili mozda 2500kn.

Da, došlo je do prevage, nervoza je sa prodavača prešla na kupce.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ja sam upravo ponovno usao unutra. Dokap po 1200-1500 mi se ne isplati previse kad se prije dokapa moglo prodati po 1700 a sad se moze kupiti po 1400 (makar nije da su pogrijesili ni oni koji su ostali unutra). Tehnicka analiza je predvidjala dno na oko 1370 i to se otprilike i dogodilo, po tome bi iduca stepenica bila 2100 ili mozda 2500kn.

[lol] [bye]

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

New Report

Close