LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne bi me zacudilo da su ovi iz luke ploce probali nesto mutit i po tiho privatizirat. Ocito im je negdje zapelo. Ja bi rekao da je sa neke vise istance dosao stop…

Tesko da niko iz vlade nije znao, mada prema izjavama ljudi iz HFP-a za vrijeme afere Maestro izgleda da oni uglavnom nista neznaju. Cudno malo doduse za clanove stranke ciji je moto “stranka zna”. [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Žao mi je što se to dogodilo,zbog svih nas koji se borimo sa golijatima da bi nešto zaradili..Ovo neka bude još jedna škola za sve male investitore.
Od početka mi je sve to bilo sumnjivo,zato sam ušao oprezno sa svega 5 kom koje sam prodao čim je bilo objavljeno odgađanje i više nisam ulazio,hvala bogu.

To je pametno rečeno.

jovica:

Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada .

To će vjerojatno i biti odgovor vlade na pitanja o ovom slučaju
[smiley15]

Po meni je za ovo kriv HDZ, jer je i predsjednik uprave i većina ljudi u NO-u i vlada iz te stranke. Prema tome jasno je tko je kriv i Sanaderu neće proći ovo posipanje s pepelom! Ako nije čista laž u što debelo sumnjam, da u Vladi nisu znali za dokap, onda je to teški nemar ljudi u NO-u da nisu prenijeli svoje planove i odluke Vladi!

Ali očigledno je da će izgubit oni koji nemaju “ono među nogama” i koji će nabrzinu prodati po smiješnim cijenama.

Osim toga u tekstu se ne spominje odgoda ili otkazivanje skupštine 25.01.2008. god., već samo one 26.11.2007. godine, postoji vjerojatnost da se neko prešao s procjenom i počeo prodavati.

Zato savjetujem “hold”, a ne nikakvu paniku i rasprodaju!

Pozdrav

Ovo je klasični oblik prevare. Tragedija.
Dajem podršku dioničarima, držite se.
[smiley3]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

JA ne dajem podršku nikome, ko vam je kriv kad hoćete špekulativno zaraditi..Zna je dugoročno samo FUNDAMENT održiv, a sve ostalo je prah..

Ovo je klasični oblik prevare. Tragedija. Dajem podršku dioničarima, držite se. [smiley3]

Mi izgubili novce ” na osnovu obmanjivanja” ja osobno procjenjujem svoj gubitak najmanje 50000kn, ali mislim da je netko s ovakvim “netjak” ponašanjem izgubio izbore, netko izgubio svoju luku, netko će izgubiti i radno mjesto ….
Volio bi da i ono što mi je preostalo ode … ( puf) pa sam mirniji ali da luke više nema…., a mislim poslije ovoga i budala vise neće dati od 1kn za dionicu Luke Ploće ….ako i to i tako bi trebalo biti pa makar mi sve otislo ….

JA ne dajem podršku nikome, ko vam je kriv kad hoćete špekulativno zaraditi..Zna je dugoročno samo FUNDAMENT održiv, a sve ostalo je prah..

Ne bih se složila. Svijest da živimo u RH i da se ovo moze dogoditi sa više dionica, danas Luka Ploče, sutra…..

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Da, al gledaj malo P/E, P/BV i ostale pokazatelje kod LKPC, pa zar ti misliš da to vriejdi tolko??

Slažem se, ovakva cijena LKPC (kao ni LKRI) nema uporišta u ničemu osim u špekulaciji, a kad se ulaže špekulativno onda se mora prihvatiti i rizik koji to sa sobom nosi, pa i rizik da se izgubi lova.

Ignore: KressoM, delux

Tako je.. nema plakanja, poslije je… [smiley1]

Sreća pa nije bilo kuna za dokup ,ovako ostaje mi 10 kom kupljenih davno po jako simpatičnoj cijeni….
Nego,hoće li itko odgovarat zbog nstale situacije i obmane?
Ili će po obićaju izist vuk magare!

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

New Report

Close