LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto me preskačete na bidu?

Stavljajte isti iznos , kad se stvori mega nalog neka će se iskipat…

smanjuje se minus.......

aaaaaaaaa da, bas tak i to odma.

Fondovi prljavi i dalje igraju igru, to mora UP UP UP! opcekujem pomitanje u petak najkasnije i to po asku

[thumbsup]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Nisu mi jasni ovi koji sad kupuju po bilokojoj cijeni. Naime sad kupuješ dionicu nakon dokapitalizacije, a pošto ne znaš kolika će cijena biti na dokapitalizaciji, ne možeš znati bilancu firme čije dionice kupuješ. Tricky.

NEGATIVNA 1.418,64 kn – POZITIVNA 1.733,90 kn

Ipak negativna

kolga iskreno kaj je bilo i zrnce sumnje da ce biti negativna?

pavlović već drži olovku u ruci i čeka papir da ga potpiše. neka sada provali neku glupost pa da ostanemo u blokadi par dana. sad mi ionako nije važno. no…svi znamo da se ta slučajnost danas neće dogoditi.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Danas će prodavat po bidu oni koji ni sami ne znaju što prodaju i zašto prodaju.

takvi nek prodaju… 🙂 takvi i inače zbrajaju samo gubitke pa neka se opeku po tko zna koji put i ovdje 🙂
[thumbsup]
[/quote]
a ti sad zbrajaš dobitak???? [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Nisu mi jasni ovi koji sad kupuju po bilokojoj cijeni. Naime sad kupuješ dionicu nakon dokapitalizacije, a pošto ne znaš kolika će cijena biti na dokapitalizaciji, ne možeš znati bilancu firme čije dionice kupuješ. Tricky.

Koliko je realna opcija npr.
da ako dokap ide po 1000, kupovat na 1200-1300 je opravdano?
Tebe pitam frcko?

smanjuje se minus.......

ne neg na 1000 kn, ali osobno ne vjerujem da ce ispod 1200, bum se i ja zalozil malo ozbiljnije da ostane tam

ali tko je uspio prodat dobro je napravio. sad može nadokupiti istu količinu za -10% i ostatak mu je zarada.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Danas će prodavat po bidu oni koji ni sami ne znaju što prodaju i zašto prodaju.

takvi nek prodaju… 🙂 takvi i inače zbrajaju samo gubitke pa neka se opeku po tko zna koji put i ovdje 🙂
[thumbsup]
[/quote]
a ti sad zbrajaš dobitak???? [thumbsup]
[/quote]

obrati pažnju na INAČE..
tko nije prodao nije izgubio jer bitno je tek što će biti u skorašnjem vremenu…
Bilo kakvo zbrajanje dobitaka ili gubitaka se vrši samo nakon obavljene transkacije (kupnje prodaje).
Vi drugacije zbrajate..samo gledanjem?! 🙂

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Sve je manje više očekivano…Samo da ne ode niže od 1200….

New Report

Close