LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od ove dokapitalizacije, bila je luđa još samo ona od JDBA.

U svakom slučaju, puno sreće svima koji su ostali unutra.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Moje je mišljenje da će biti neuspješna, a ako bude za nekoga uspješna, to bi mogli biti odabrani, ali nikako mali dioničari!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Od ove dokapitalizacije, bila je luđa još samo ona od JDBA.

U svakom slučaju, puno sreće svima koji su ostali unutra.

Samo kad se sjetim ove i 2.5 godina sudskog procesa. Od tada više ne sudjelujem u dokapitalizacijama.

NEGATIVNA 1.418,64 kn – POZITIVNA 1.733,90 kn

lp svim dioničaarima lkpc

poseban pozdrav plavom, petini,….

ajmo malo pogledati neke stvari, koje su tako spustile cijenu lkpc

– iz uprave pišu nešto što nema ni početka ni kraja

– ode naš kap. na radio i opet priča gluposti

– novinar napiše opet neke stvari u jutranjem i na limunu neistine
– ,…….
ovih dana smo bili pirča tvrdnji nekog opet ,….novinara na igh-ju, da je več sve dogovoreno, e pa nije ni to istina

– u svakom slučaju ne mogu vjerovati ni ja , da se takve stvari pišu po novinama, a nitko ne odgovara kazeno,..

sve ovo je zamišljeno i bit će sasvim drukčije, u to sam još uvjek uvjerena, pa da vidimo u ponedeljak na skupštini, pa čemo drukčije pričati,

ko je ovde glavni oko dokapa, strateških partnera,….samo jedna osoba G. DUVNJAK i nitko drugi i sve ostalo je nekako nagađanje i besmiselno lupanje lkpc na dole

to je moje skromno mišljenje i nije druk na gore ili dole, a ja još uvjek vjerujem u dokap a isto mislim, da dionica nebi trebala perviše pasti, kroz koji dan trabat če okrenut smjer i to dosta , možda sam u krivu, a mislim, da nisam, živi bili pa vidjeli

lp od mlade dame lize

Duvnjak vise ne radi u HFP-a, prebacen je u Agenciju zato ne melji o cem nemas pojma, bez uvrede!

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Danas će prodavat po bidu oni koji ni sami ne znaju što prodaju i zašto prodaju.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Danas će prodavat po bidu oni koji ni sami ne znaju što prodaju i zašto prodaju.

takvi nek prodaju… 🙂 takvi i inače zbrajaju samo gubitke pa neka se opeku po tko zna koji put i ovdje 🙂
[thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

danas ce na ovoj dionici biti najveca igra fondova, nedajte se partizani…. [thumbsup]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ekipa, zvučite kao netko ko moli da se ne lupa po bidu!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Držim svoje dionice,ali isto tako postavljam se dosta niže. Pa ako što uleti dobro uleti.

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

lp svim dioničaarima lkpc

poseban pozdrav plavom, petini,….

ajmo malo pogledati neke stvari, koje su tako spustile cijenu lkpc

– iz uprave pišu nešto što nema ni početka ni kraja

– ode naš kap. na radio i opet priča gluposti

– novinar napiše opet neke stvari u jutranjem i na limunu neistine
– ,…….
ovih dana smo bili pirča tvrdnji nekog opet ,….novinara na igh-ju, da je več sve dogovoreno, e pa nije ni to istina

– u svakom slučaju ne mogu vjerovati ni ja , da se takve stvari pišu po novinama, a nitko ne odgovara kazeno,..

sve ovo je zamišljeno i bit će sasvim drukčije, u to sam još uvjek uvjerena, pa da vidimo u ponedeljak na skupštini, pa čemo drukčije pričati,

ko je ovde glavni oko dokapa, strateških partnera,….samo jedna osoba G. DUVNJAK i nitko drugi i sve ostalo je nekako nagađanje i besmiselno lupanje lkpc na dole

to je moje skromno mišljenje i nije druk na gore ili dole, a ja još uvjek vjerujem u dokap a isto mislim, da dionica nebi trebala perviše pasti, kroz koji dan trabat če okrenut smjer i to dosta , možda sam u krivu, a mislim, da nisam, živi bili pa vidjeli

lp od mlade dame lize

Duvnjak vise ne radi u HFP-a, prebacen je u Agenciju zato ne melji o cem nemas pojma, bez uvrede!
[/quote]

HFP ugašen, poslove nastavlja Agencija …

...

ajde brze u blokadu da se pavlović može potpisati na papir na kojem piše da njemu NIŠTA novo nije poznato i da ništa ne zna!:)

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

New Report

Close