Pa dobro koji je onda zadnji dan za sudjelovanju u dokapu. Danas ili je to bilo jučer? Zna li netko sa sigurnošću?
Tu su izgleda svi nepismeni, na SKDD piše da je 25.01.2011. datum utvrđivanja popisa za sudjelovanje na Glavnoj skupštini što nema veza s ostvarivanjem prava na dokap.
Zadnji dan za kupnju da bi ostvarili pravo na dokapitalizaciju je danas, 26.01.2011. jer je datum utvrđivanja popisa dioničara za tu korp. akciju 31.01.2011.
[/quote]
Ok, hvala, ,možda bi mogli i u zeleno još
@micke
pa danas još drže da ostvare pravo na dokap, sutra ti dionice više ne trebaju pa će biti navala tko će se prvi iskipati u 10.00
@agent10
ali ukoliko je dokap fijasko kako ste naveli zasto bi uopce drzali do sutra?! -zar ti ne prodaju danas?!
"svi koji su unutra bjeze van" vaš citat.
samim time ako sada SVI bjeze van jer smatraju da je fijasko , u dionici ostaju oni koji ili vjeruju u poslovanje tvrtke ( za koju postoje čvrste činjenice), i/ili oni koji vjeruju u dokap, ili oni koji bez obzira na sve ne daju po ovim smješnim paničnim cijenama ovu dionicu.
Ukoliko takvi ostaju čemu rasprodaja sutra kad sutra mogu dobiti puno manje za te dionice nego za mjesec-dva-tri kad se sve provede….
Naravno na ovoj dionici sve je moguce sto uvidamo svaki dan [embarass]
i na kraju me zakači samo s jednom na bidu. pa to je za poludit!
Poštovane kolege
eto da se pohvalim da sam danas dokupio nekoliko posljednjih komada.
Sada, neka nam bog bude na pomoći.
Sretno svima koji su ostali.
ja sam bio ovaj kojem je 10 na bidu pretvoreno štapićem u 9. Sad imam neparan broj dijonica. Eh.
@agent10
ali ukoliko je dokap fijasko kako ste naveli zasto bi uopce drzali do sutra?! -zar ti ne prodaju danas?!
"svi koji su unutra bjeze van" vaš citat.
samim time ako sada SVI bjeze van jer smatraju da je fijasko , u dionici ostaju oni koji ili vjeruju u poslovanje tvrtke ( za koju postoje čvrste činjenice), i/ili oni koji vjeruju u dokap, ili oni koji bez obzira na sve ne daju po ovim smješnim paničnim cijenama ovu dionicu.
Ukoliko takvi ostaju čemu rasprodaja sutra kad sutra mogu dobiti puno manje za te dionice nego za mjesec-dva-tri kad se sve provede..
Naravno na ovoj dionici sve je moguce sto uvidamo svaki dan [embarass] kolega
Tako je kolega ONAJ TKO NIJE HTIO SUDJELOVAT U DOKAPU PRODA JE DO DANAS ONAJ KO NIJE STIGA, HTIO PRODAT——- NEĆE NI SUTRA NI NAREDNIH DANA——— DOKLE NEBUDE NAČISTO KAKO ĆE OVO ISPASTI SA DOKAPOM——-HEHE MOŽE PRODAT AKO RADI PROTIV SVOI KUNICA A TAKVIH JE MALO——SAD MALO ODMARAJMO DO SKUPŠTINE ONDA JURIŠ U PLOČE PO SVOJA PRISTOJNA PRAVA KAO IGRAČIĆI PRVOG KOLA HEHE pozzzz ljudi
pa kliring nisam siguran da je koef. točno 1.5 a ako nije vjerovatno će se zaokružiti na broj prije decimale. pa nije vrag da ti pola više manje toliko znači [smiley]
ne želim da spušim na toj jednoj. čemu? ako bude viška bezveze će mi izgubiti na vrijednosti. ali šta ćeš kad su sve tajili pa tako i ovo. sramotno. nek se gone u mp3. pozdrav svima koji ćemo sudjelovati u dokapu!