Na skdd je kao datum utvrđivanja popisa jučerašnji dan.
ako je ovo istina onda je današnja cijena odlična. a ako nije reci jer možda dokupim još 10 kom. thx…
Zašto jednostavno ne provjeriš sam? SKDD, korporativne akcije, lkpc-r-a… Cijena nema trenutno razlog za pad podjednako zašto nije imala razlog za rast- ne zna se cijena upisa novih dionica. Tek ćemo biti pametniji za 10-15 dana, kad izađe prospekt. Očekujem da će se na skupštini samo izglasati dokap, bez nekih novih saznanja. Ako je dosad bilo mutno, šteta bi bilo odjednom postati transparentan. [yawn]
Po meni nije baš tako . ipak je sutra negativna blokada na otvaranju odmah …
I to treba reći , jel tako?
@Vergilije
Po meni nije baš tako . ipak je sutra negativna blokada na otvaranju odmah …
I to treba reći , jel tako?
Danas je trebala biti ako je jučer bio zadnji dan. A nije bila, niti mislim da ćemo u dogledno vrijeme ispod 1500. U tome je poanta posta.
Onda mi ustvari niti neznamo , kad je zadnji dan za učestvovanje u prvom krugu?
A ustvari znamo samo to da ništa neznamo….
Pa dobro koji je onda zadnji dan za sudjelovanju u dokapu. Danas ili je to bilo jučer? Zna li netko sa sigurnošću?
Molim ako netko 100% napiše , da li je u pravu Vergilije (jučer) ili mi (danas)
HVALA….
na 1475 nalog na 10 komada. čovječe koji ulaz uuuuhuhu. ti ćeš i da vedriš i da mračiš u lkpc.
Pa dobro koji je onda zadnji dan za sudjelovanju u dokapu. Danas ili je to bilo jučer? Zna li netko sa sigurnošću?
danas je zadnji dan za kupiti, ali očito da je dokap fjasko, svi koji su unutra bježe van, a što će tek biti sutra kad će svi početi rasprodavati strah me i pomisliti [embarass]
Tu su izgleda svi nepismeni, na SKDD piše da je 25.01.2011. datum utvrđivanja popisa za sudjelovanje na Glavnoj skupštini što nema veza s ostvarivanjem prava na dokap.
Zadnji dan za kupnju da bi ostvarili pravo na dokapitalizaciju je danas, 26.01.2011. jer je datum utvrđivanja popisa dioničara za tu korp. akciju 31.01.2011.