Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada .
To će vjerojatno i biti odgovor vlade na pitanja o ovom slučaju
[smiley15]
Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada .
E moj jovice jadan ti je gazda firme (vlada) koja nema blage sto joj se u firmi radi. Ja bi odavno propao da nemam sve konce u rukama u svojoj firmi.
jovica: ” Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada . ” E moj jovice jadan ti je gazda firme (vlada) koja nema blage sto joj se u firmi radi. Ja bi odavno propao da nemam sve konce u rukama u svojoj firmi.
tako ti je i kod mene u firmi,to je sasvim normalno u našim okolnostima.
Iz ovih razloga nikad necu dokapitalizirati po nominali.
Sve dionice koje dokapit. po nominali izbjegavam jer tu ne vidim potencijal rasta vec okrupnjavanje dionicara a to me ne zanima.
Od ovakvog scenarija je postojala opasnost (Sanaderovo izjašnjavanje o privatizacija Luka)!
neko je odigrao dobru igru, a i neki na ovoj temi su tome pridonijeli, skupa škola za sve imaoce ove dionice nažalost [smiley9]
sutra će trgovanje “završit prije nego što počne” [smiley9]
Neka mi netko objasni zašto bi dokapitalizacija značila i prodaju, odnosno privatizaciju ove luke (jer stalno se govori da bi vlada zadržala u bilo kojoj varijanti kontrolni paket 25+1). Dalje tko saziva skupštinu i predlaže dnevni red i treće zašto je svjetska banka dala kredite i koliko znam i vlada a i sama luka trebaju uložiti sredstva za razvoj iste.Kako je vlada većinski vlasnik ( a time je i najveći dio NO zna se čiji) upoznata je sa svime i ovdje su u pitanju neke igre koje će se za nas kasno doznati.
U trenutačnoj vlasničkoj strukturi HFP drži 44 posto dionica, što uz 16 posto Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje državi osigurava većinsko vlasništvo i većinu članova Nadzornog odbora.
koji hurac onda objavljuje odluke u narodnim novinama ako imaju večinu članova NO.
U trenutačnoj vlasničkoj strukturi HFP drži 44 posto dionica, što uz 16 posto Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje državi osigurava većinsko vlasništvo i većinu članova Nadzornog odbora.
koji hurac onda objavljuje odluke u narodnim novinama ako imaju večinu članova NO.
Kad već to spominješ, odlučio sam ne se nervirati više oko LKPC. Čekat ću službenu objavu i ako stvarno neće biti dokapitalizacije, dat ću dionice kao kolateral, dići lombardni kredit i zaboravit na njih 3 godine.
ma ne ubija mene to kaj trenutno puši na toj dionici to je najmanja stvar.mene muči kako te naprave magarcom i smiju ti se u lice.
Idemo dioničari ( kao ja ) prijavite Upravu za obmanjivanje javnosti i tražite poništavanje transakcija, uz
krivičnu odgovornost .. kap. Pavlović …bi trebao zbog obmanjivanja javnosti imati svoju lukicu u MUP-u.
Pa Narodne Novine su službeno glasilo. Zakoni se primjenjuju tek od objave u N.N.
Znaći ovo je smišljeno napravljeno. Zašto je kolega u prethodnim postovima se može nači rekao
da je prije prve objave o odgađanju dokapitalizacije rukovodioci luke Ploće su prodavali svoje dionice.
Evo nije samo za Samodola nego i MUP. Neko je svjesno namjestio igru…
Na ovaj način bi i ja mogao objaviti u N.N bilo kakve informacije ….
Neka mi netko objasni zašto bi dokapitalizacija značila i prodaju, odnosno privatizaciju ove luke (jer stalno se govori da bi vlada zadržala u bilo kojoj varijanti kontrolni paket 25+1). Dalje tko saziva skupštinu i predlaže dnevni red i treće zašto je svjetska banka dala kredite i koliko znam i vlada a i sama luka trebaju uložiti sredstva za razvoj iste.Kako je vlada većinski vlasnik ( a time je i najveći dio NO zna se čiji) upoznata je sa svime i ovdje su u pitanju neke igre koje će se za nas kasno doznati.
Problem je u tome sto je upitno da li drzava moze dokapitalizirat s obzirom da drzava ne bi smjela trosit novac poreznih obveznika na takve stvari (mada je drzava slicne stvari radila pretvaranjem duga u ulog). Ukoliko drzava ne sudjeluje u dokapitalizaciji, smanjit ce se njen vlasnicki udio, sto je tiha privatizacija. Ocito je pred izbore to preosjetljivo.
Ne znam zbog cega ova histerija danas. Po meni ovo nije nova vijest. Pogledajte malo vijesti od 31.10.2007. kada se spominjala odgoda dokapitalizacije:
“… Maček je prvo tražio dva dana pauze, da bi nakon toga u konzultacijama s potpredsjednikom vlade Damirom Polančecom, dogovoreno je da se odustane od hitne dokapitalizacije što je i službeno potvrđeno od strane Luke Ploče, koje je Skupštinu odgodilo za 25. siječnja 2008. godine”