LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada .

To će vjerojatno i biti odgovor vlade na pitanja o ovom slučaju
[smiley15]

Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada .

E moj jovice jadan ti je gazda firme (vlada) koja nema blage sto joj se u firmi radi. Ja bi odavno propao da nemam sve konce u rukama u svojoj firmi.

jovica: ” Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada . ” E moj jovice jadan ti je gazda firme (vlada) koja nema blage sto joj se u firmi radi. Ja bi odavno propao da nemam sve konce u rukama u svojoj firmi.

tako ti je i kod mene u firmi,to je sasvim normalno u našim okolnostima.

Iz ovih razloga nikad necu dokapitalizirati po nominali.
Sve dionice koje dokapit. po nominali izbjegavam jer tu ne vidim potencijal rasta vec okrupnjavanje dionicara a to me ne zanima.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Od ovakvog scenarija je postojala opasnost (Sanaderovo izjašnjavanje o privatizacija Luka)!

neko je odigrao dobru igru, a i neki na ovoj temi su tome pridonijeli, skupa škola za sve imaoce ove dionice nažalost [smiley9]

sutra će trgovanje “završit prije nego što počne” [smiley9]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

Neka mi netko objasni zašto bi dokapitalizacija značila i prodaju, odnosno privatizaciju ove luke (jer stalno se govori da bi vlada zadržala u bilo kojoj varijanti kontrolni paket 25+1). Dalje tko saziva skupštinu i predlaže dnevni red i treće zašto je svjetska banka dala kredite i koliko znam i vlada a i sama luka trebaju uložiti sredstva za razvoj iste.Kako je vlada većinski vlasnik ( a time je i najveći dio NO zna se čiji) upoznata je sa svime i ovdje su u pitanju neke igre koje će se za nas kasno doznati.

U trenutačnoj vlasničkoj strukturi HFP drži 44 posto dionica, što uz 16 posto Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje državi osigurava većinsko vlasništvo i većinu članova Nadzornog odbora.

koji hurac onda objavljuje odluke u narodnim novinama ako imaju večinu članova NO.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

U trenutačnoj vlasničkoj strukturi HFP drži 44 posto dionica, što uz 16 posto Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje državi osigurava većinsko vlasništvo i većinu članova Nadzornog odbora.

koji hurac onda objavljuje odluke u narodnim novinama ako imaju večinu članova NO.

Kad već to spominješ, odlučio sam ne se nervirati više oko LKPC. Čekat ću službenu objavu i ako stvarno neće biti dokapitalizacije, dat ću dionice kao kolateral, dići lombardni kredit i zaboravit na njih 3 godine.

ma ne ubija mene to kaj trenutno puši na toj dionici to je najmanja stvar.mene muči kako te naprave magarcom i smiju ti se u lice.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Idemo dioničari ( kao ja ) prijavite Upravu za obmanjivanje javnosti i tražite poništavanje transakcija, uz
krivičnu odgovornost .. kap. Pavlović …bi trebao zbog obmanjivanja javnosti imati svoju lukicu u MUP-u.

Pa Narodne Novine su službeno glasilo. Zakoni se primjenjuju tek od objave u N.N.
Znaći ovo je smišljeno napravljeno. Zašto je kolega u prethodnim postovima se može nači rekao
da je prije prve objave o odgađanju dokapitalizacije rukovodioci luke Ploće su prodavali svoje dionice.
Evo nije samo za Samodola nego i MUP. Neko je svjesno namjestio igru…

Na ovaj način bi i ja mogao objaviti u N.N bilo kakve informacije ….

Neka mi netko objasni zašto bi dokapitalizacija značila i prodaju, odnosno privatizaciju ove luke (jer stalno se govori da bi vlada zadržala u bilo kojoj varijanti kontrolni paket 25+1). Dalje tko saziva skupštinu i predlaže dnevni red i treće zašto je svjetska banka dala kredite i koliko znam i vlada a i sama luka trebaju uložiti sredstva za razvoj iste.Kako je vlada većinski vlasnik ( a time je i najveći dio NO zna se čiji) upoznata je sa svime i ovdje su u pitanju neke igre koje će se za nas kasno doznati.

Problem je u tome sto je upitno da li drzava moze dokapitalizirat s obzirom da drzava ne bi smjela trosit novac poreznih obveznika na takve stvari (mada je drzava slicne stvari radila pretvaranjem duga u ulog). Ukoliko drzava ne sudjeluje u dokapitalizaciji, smanjit ce se njen vlasnicki udio, sto je tiha privatizacija. Ocito je pred izbore to preosjetljivo.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ne znam zbog cega ova histerija danas. Po meni ovo nije nova vijest. Pogledajte malo vijesti od 31.10.2007. kada se spominjala odgoda dokapitalizacije:

“… Maček je prvo tražio dva dana pauze, da bi nakon toga u konzultacijama s potpredsjednikom vlade Damirom Polančecom, dogovoreno je da se odustane od hitne dokapitalizacije što je i službeno potvrđeno od strane Luke Ploče, koje je Skupštinu odgodilo za 25. siječnja 2008. godine”

Ako ulažete u fundamente, ne možete izgubiti. Šećer dolazi na kraju.

New Report

Close