…
zato je najpametnije na današnji dan imati planiran broj dionica LKPC u portfelju i držati ih barem dok ne izađe prospekt. na kraju krajeva, možda se prospektom utvrdi pravo na prednost za drug krug opet za one koji budu vlasnici dionica na neki x dan?
…
Možda dodaju i uvjet da nam netko od predaka u drugom koljenu mora biti Neretljanin… [lol]
Besmislica.
Tek tad treba pobjeći od ove dionice. Pavlovićevo trkeljanje na Radio DU bilo bi prava sitnica prema ovome. Dionice i jesu na burzi, među ostalim, kako bi potencijalni ulagači u svakom trenutku imali sve info o poslovanju. Ja vjerujem u ovu tvrtku i predstojeći dokap! [thumbsup]
DA LI JE NETKO CITAO JUTARNJI!? [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
ne…što ima? [yawn]
A skupština, tko ide……….
kiko123
Znači li to da od prekosutra dionica znatno pada jer se gubi mogućnost dokapitalizacije?
Ne kolega od prekosutra može samo rasti znatno jer se GUBI DOKAPITALIZACIJA jer je ovo model gdje se samo gubi sa 1850 na 1600kn.Čudimo se kako nitko nezna model ni direktor ni uprava pa nisu oni krivi što su i tu postavili a nisu im niš rekli.
[thumbsup]
Nije mi namjera umanjiti pozitivan efekt dokapa, ali kad se još uvijek ne zna model, onda nema sigurnosti da to ide gore ili dole [undecid]
U današnjem Jutarnjem piše da je RBa zto zamislio na način da država proda svoj udio na burzi putem kupovine prava, to je kao što je nekada prodavao HFP dionice putem kupovine prava, a to konkretno znači tko da više, taj kupi.
hihihi
[smiley]
Piše i da su Questus, mirovinski fondovi i strani ulagači zainteresirani za ulazak u vlasničku strukturu.
lp
Ako je to sa prodajom prava prvokupa preko burze točno, ova cijela dokapitalizacija će se jako razvući. Sad će onda prvo trebati donijeti takvu odluku na skupštini, a onda će morati pisati prospekt za uvrštenje prava na burzu.
Onako od oka rekao bih pola godine do godinu dana dok se ne izdaju nove dionice.
U današnjem Jutarnjem piše da je RBa zto zamislio na način da država proda svoj udio na burzi putem kupovine prava, to je kao što je nekada prodavao HFP dionice putem kupovine prava, a to konkretno znači tko da više, taj kupi.
hihihi
[smiley]
Piše i da su Questus, mirovinski fondovi i strani ulagači zainteresirani za ulazak u vlasničku strukturu.
lp
Pa tu nema ništa nova, MF su rekli da su zainteresirani za ulaz ali po cijeni ne većoj od 1500 kuna pa to je Pavlović javno rekao.
Hž je radio na infrastrukturi u pločama,kao što rekoh platio sam 6000kn za dionice,red je da država napravi reda ….a onda čemo mi…….. [angry]
,
Vaš link