LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promet -prešli smo milju
Jučer cca 800.000
Petak cca 800.000
cca 3,00 mil u ta 3 dana.

Ukupna prodaja je trenutno 3 mil ..

Neko je stvarno fino fino nakupovao bez ikakvog izlaganja naloga na bidu i bez velikog udaranja po asku.

kolega, neko vam se ISPRODAVAO!!!!!

uvijek netko kupuje, netko prodaje, inace ne bi bilo trgovine, ali kad ima prometa i cijena pada, onda neko prodaje, kad cijena raste onda se kaze da se kupuje..
kuzite?
[thumbsup]

a još će vam se isprodavat, najte se sekirat, dok god ima ekipe koja misli da je cestovni i zeljeznicki promet jeftiniji od brodskog! [lol]
to ih je Plavi valjda naucio, on je pisao o tome [tongue]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

aaaa to se kolega referirate na lkri. pa da lkri je užasno blizu bosni i mađarskoj. imate program google earth. besplatan je [thumbsup]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Nije mi jasno tko sada kupuje po 1600 a u drugom krugu će biti od 1000-1100, tko je tu lud.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

ja znam tko će lagati da je kupio po 1600 za dva mjeseca.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Nije mi jasno tko sada kupuje po 1600 a u drugom krugu će biti od 1000-1100, tko je tu lud.

onaj tko će sudjelovati u prvom krugu i dobiti pravo da kupi nove dionice po daleko boljoj cijeni….i onda ih prodati na burzi uz debelu zaradu [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

da, da.. ali onda lkpc letiiiiiiii

Promet -prešli smo milju
Jučer cca 800.000
Petak cca 800.000
cca 3,00 mil u ta 3 dana.

Ukupna prodaja je trenutno 3 mil ..

Neko je stvarno fino fino nakupovao bez ikakvog izlaganja naloga na bidu i bez velikog udaranja po asku.

kolega, neko vam se ISPRODAVAO!!!!!

uvijek netko kupuje, netko prodaje, inace ne bi bilo trgovine, ali kad ima prometa i cijena pada, onda neko prodaje, kad cijena raste onda se kaze da se kupuje..
kuzite?
[thumbsup]

a još će vam se isprodavat, najte se sekirat, dok god ima ekipe koja misli da je cestovni i zeljeznicki promet jeftiniji od brodskog! [lol]
to ih je Plavi valjda naucio, on je pisao o tome [tongue]
[/quote]

meni se nitko nije isprodavao zato što sam kupovao LKPC prije cca 8 mjeseci i prije cca 1,5 mjesec na cijenama daleko ispod ove. Prestao sam dokupljivati isključivo zbog disperzije rizika, da ne bi bacili pitanje pa kupujte još imate na prodaji…

Samo vi uživajte na LKRI …drago mi je radi onih koji ju imaju, a vi ste vjerovatno sigurno pogrijesili temu zabunom ste htjeli LKRI otvoriti vjerujem, jer u suprotnom samo se pitam koji je vas interes na ovoj temi?!
[lol] [lol]
Mene na LKRI nećete vidjeti…. [thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

a u prvom će biti 800, al samo za odlikaše..

jedini razlog za ovo bezumno rušenje cijene na 1600 kn vidim u tome da rasprodaje neki malo veći igrač, vjerojatno neki polu-propali fond koji ne namjerava sudjelovati u dokapu jer nema para. druge razloge zaista ne vidim,tim više što je balon od dionice LKRI s očajnim fundamentima u par dana dodatno napumpan +30%, dok je LKPC usprkos puno boljim fundamentima i dokapu za kojeg se još samo sutra kupuje ulaznica, srušena za čak -15%

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

jedini razlog za ovo bezumno rušenje cijene na 1600 kn vidim u tome da rasprodaje neki malo veći igrač, vjerojatno neki polu-propali fond koji ne namjerava sudjelovati u dokapu jer nema para. druge razloge zaista ne vidim,tim više što je balon od dionice LKRI s očajnim fundamentima u par dana dodatno napumpan +30%, dok je LKPC usprkos puno boljim fundamentima i dokapu za kojeg se još samo sutra kupuje ulaznica, srušena za čak -15%

Vrlo vjerojatno! Jos bi tome nadodao da je velik broj investitora racunao na izlaz zadnja dva dana.Naravno to se odnosi na one koji nisu niti namjeravali sudjelovati a dijelom je tu broj investitora koji su preplaseni da od dokapa nece biti nista jer su vidjeli da se vrsi pritisak na prodaju.
Jos imamo i dio investitora koji zele smanjiti kolicinu za dokap.
Kada sve to zbrojimo tada dobijemo to sta smo imali danas a mislim da ce to biti i sutra.

Mene osobno to neplasi.Da budem iskren:NERVIRA ME JER NISAM MISLIO DA CE ICI TOLIKO NISKO ALI ZNAM DA NAM DOLAZE BOLJI DANI [thumbsup]

skromna prognoza: za cca 10tak dana, cijena cca 2.000,00

MANIPULIRANJE TRŽIŠTEM DIONICA
Direktoru Luke Ploče Hanfa prijeti zatvorskom kaznom do četiri godine
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close