LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako vjeruješ dokupljuj ako ne vjeruješ prodaji. kakva moralna potpora…nisi dijete. za 27 sati igra ide na drugi level. koliko će tko bodova prenijeti sa prvog levela je osobna stvar.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

26:05:50, 49, 48, 47, 46……….. grrr…

Samo vi gledajte šta Jaca sa tribina nudi…
Za moj pojam previše kozmetike.

opala!

ako vjeruješ dokupljuj ako ne vjeruješ prodaji. kakva moralna potpora…nisi dijete. za 27 sati igra ide na drugi level. koliko će tko bodova prenijeti sa prvog levela je osobna stvar.

kak meni zgleda taj drugi levl bude troznamenkasta cifra [cry]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

kak meni zgleda taj drugi levl bude troznamenkasta cifra [cry]
[/quote]

Evo netko je sa 1550 kom na 10 sad stavljenih izračunao da ide i na dvocifrenu.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

JA SAM I IZNAD I ISPOD.

Di je plavi? U ovim teškim trenucima dobro bi došlo malo moralne potpore.

Evo taman se vratio… i donio malo pozitivne energije izgleda, počelo se ozbiljnije skidati sa aska.
Pa nisam ja predsjednik Uprave da se oglašavam, zna se tko je odgovoran za boljitak suvlasnika.
Tvrtka radi nikada bolje, a većina dioničara u minusu – paradox.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

čim si došao netko skinuo 150 kom. počelo je. a ja samo danas nakrcao pun vagon.

Promet -prešli smo milju
Jučer cca 800.000
Petak cca 800.000
cca 3,00 mil u ta 3 dana.

Ukupna prodaja je trenutno 3 mil ..

Neko je stvarno fino fino nakupovao bez ikakvog izlaganja naloga na bidu i bez velikog udaranja po asku.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Evo malo i po asku, 150 kom, neka neka …

...

skine li još netko 100 komada s prodaje, okuražit će se i mali pa poskidati sve do 1700 kn…prava navala na prodaju bit će sutra jer je zadnji dan za kupiti za sudjelovanje u dokapu [smiley]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

skine li još netko 100 komada s prodaje, okuražit će se i mali pa poskidati sve do 1700 kn…prava navala na prodaju bit će sutra jer je zadnji dan za kupiti za sudjelovanje u dokapu [smiley]
[/quote]

Hoćeta da ja po asku sa 100komada pa Vi i mali iza mene može??? [lol]

LEAVE THE WORLD BEHINED

New Report

Close