dosta se nakupilo na prodaji. ne bi me čudilo da netko velik poklopi sve.
@ rita
686 kom na prodaji do 1880,00 što je bila razina do koje se udaralo po asku prije tjedan dana.
1,213 mil kn do te razine.
samo info
@ micke
djelimo isti osjećaj. ja sam kupovao i jučer i mrvicu danas. čuvam se ako sutra bude niže. još smo na razinama gdje je rizik malen uz bilo koji oblik dokapa. prosjek mi je dobar pa mi ovi ulazi mogu puno donijeti a minimalno uzeti(vjerovatno čak ništa uz najlošiji scenarij). jedino ako ne bude dokapa(ovo je druk na dolje da dokupim još jeftinije :p).
Uska vrata za izlaz nigdje kupnje, biti će dobro ako ne nastane stampedo a tada su žrtve neminovne.
sutra se cijena astronomski diže, ali mali neće stići dokupiti
Slažem se, ali ne još sutra, četvrtak ili petak će biti zanimljivi, mislim da će 1800+ biti jako jeftino
Meni miiši isto da će se početi udarati po asku kad se isfiltrira na kraju tko želi a tko ne želi sudjelovati u dokapu.
tako tako..samo potucite LKPC po mogućnosti na sve po 1 kn…jer to naravno ne vrijedi…
bolje LKRI barem do nekih 800-900 ….
[angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry]
Hvala K A P E T A N E !!!!!!!!
tako tako..samo potucite LKPC po mogućnosti na sve po 1 kn…jer to naravno ne vrijedi…
bolje LKRI barem do nekih 800-900 ….
[angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry] [angry]
Hvala K A P E T A N E !!!!!!!!
Velim ti da je skupljanje od nesigurnih na djelu. Ovdje se ne zna mnogo toga i zato ovo. To smo već svi prožvakali. Kad bude bilo više informacija desit će se isto što i sa LKri samo što ćemo mi imati uz dokap i privatizaciju zbog koje lkri leti.
Edit Zadnja 1600.