@apoksiomen
da osim što je lkpc već ove godine prešišala lkri….a što će tek biti dugoročno….
kako sam vam i napisao par stranica prije, tako se i desilo.
dionica pada jer su mnogi kupovali i nadali se da ce ju utrapit u ove dane nekom po 2 soma.
budući da je malo takvih labudova, veleumove koji već imaju dionice hvata nervoza, pa spuštaju ask.
tako da apsolutno je sve jasno i predvidljivo, gomila malih niti je htjela, niti mogla dokapitalizirati, samo su se nadali uvalit je dalje i uzet koju kunu zarade… [yawn]
što se tiče usporedbe INE i LKPC, nažalost ta usporedba nikako ne stoji.
tamo su imateljima papira INA nudjene pare, a ovdje imtaljima LKPC se nudi da daju još para.
ima tu još puno bitnih razlika, ali ovo je onako, zdravoseljački, u vsakom slučaju je uvijek bila bolja INA.ali ko i dalje bude htio biti slijep kod zdravih očiju, nek mu bude, svako ima pravo na sne…
laka noć
PS-relano, bez obzira što je cijena dionice LKRI treunutno bezobrazno skupa i što je u nju uračunato sve moguće i nemoguće, da sam mirovinac ili netko ko ulaže na rok od 5 10 ili više godina i po ovim cijenama bi rađe kupio LKRI, nego LKPC…jednostavno, što je sjevernije u jadranu, luka ima veći potencijal.a LKRI ima i dublji gaz, zajedno sa najavljenom željeznicom, dugoročno je daleko bolji pick od LKPC. [thumbsup]
Laku noc i vidimo se za mjesec -dva kada se probudis.
@apoksiomen
hahahahahahahhahahaha kleveta čista, meni je za smijat se ali nema veze,
neču ništa govorit nego se slažem sa kolegom PeroS, ukrao si mi riječi iz usta, bravo kolega…. [lol]
lp svim dioničarima lkpc
poseban pozdrav plavom, petini i ostalima
kao prvo , da kažem, da sam ja danas kupovala još malo lkpc – – nekoliko desetak komada, ne puno, jer još uvjek vjerujem u dokap, kao i neki od vas
sa druge strane, moram reći, da sam i ja bila danas malo — kako da kažem — razočarana nad cijenom lkpc al što da vam kažem, bit če dobro u to sam uvjerena.
potpuno se slažem, da bi bilo dosta bolje , da kap. pavlović nije ništa govorio, a mislim, da je bio jako nespretan, pa da ima tu prste između i novinar. moglo je ispasti puno bolje al nije, pa se sada vidi i na cijeni.
isto mislim, da ne treba previše panike jer nitko iz top 10- na ne prodaje, pa je to jako dobro, jer ako bi počeli oni prodavati onda bi se mogli pitati, dali nešto nije u redu.
na samom kraju još jednom da kažem, da sam danas kupila nešto malo lkpc, tako , da sam podebljala svoj portfelj lkpc i zasad sam zadovoljna, naravno moglo bi biti več sada bolje – – al bit će kad tad
pl od mlade dame lize
Tako je lizo i ja tek treći put vjerujem u isti dokap valjda ga provedu RADE GA ŠVABE -RBA- ONI ZNAJU ŠTO RADE KODNAS U NJEMAČKA SVE JE TRANSPARENTNO I SVE PO PSU možeš mislit ko i kodnas u HR kažeš da vjeruješ kapetanu na osnovi čega -ničega – Da skratim kako i nije sramota pričat o dokapu o kojem ništa neznaju.Da se ovdje radi o poštenoj provedbi dokapa bio bi prospekt davno objavljen ovako prave male dioničare budalama i uzimaju im dionice po cjeni koju im daju koliko im paše UŽAS .NEGO VI LJEPO PROGLASITE PROPAST I OVOG DOKAPA PA LJEPO STAVITE FIRMU NA PRODAJU PA KO VIŠE DA LOVE NEKA VLADA I RADI ŠTO GA VOLJA LAKŠE JE PRODAT A NE OVAKO SE MUČIT SA DOKAPOM I RAZNO RAZNIM PROBLEMIMA.
dionica pada jer su mnogi kupovali i nadali se da ce ju utrapit u ove dane nekom po 2 soma.
budući da je malo takvih labudova, veleumove koji već imaju dionice hvata nervoza, pa spuštaju ask.
tako da apsolutno je sve jasno i predvidljivo, gomila malih niti je htjela, niti mogla dokapitalizirati, samo su se nadali uvalit je dalje i uzet koju kunu zarade… [yawn]
tamo su imateljima papira INA nudjene pare, a ovdje imtaljima LKPC se nudi da daju još para.
ima tu još puno bitnih razlika, ali ovo je onako, zdravoseljački, u vsakom slučaju je uvijek bila bolja INA.ali ko i dalje bude htio biti slijep kod zdravih očiju, nek mu bude, svako ima pravo na sne…
laka noć
PS-relano, bez obzira što je cijena dionice LKRI treunutno bezobrazno skupa i što je u nju uračunato sve moguće i nemoguće, da sam mirovinac ili netko ko ulaže na rok od 5 10 ili više godina i po ovim cijenama bi rađe kupio LKRI, nego LKPC…jednostavno, što je sjevernije u jadranu, luka ima veći potencijal.a LKRI ima i dublji gaz, zajedno sa najavljenom željeznicom, dugoročno je daleko bolji pick od LKPC. [thumbsup]
Kolega pričate bezveze i uspoređivate fićeka i mecku ali vaše mišljenje za vas je normalno da je cjena bez spomena o dokapu bila 1900kn a lkri 190kn uz dokap na 1650kn LKRI 230KN—NEVIDIM DA SE MALI DIONIČARI FALE DA SU KUPOVALI LKPC ALI VIDIM DA SE KUPUJE U TOP 10 ŠTO JE SNJIMA ALI NEZNAJU ŠTO RADE NIJE VALJDA NEKO LUD TKO JE U STANJU KUPIT 500 KOMADA NA SLIPO A DA NEZNA MODEL AAAAAJOŠ SE MOŽDA ZAKLJUČI TRGOVANJE 26,01 U 16h na 2000 kn.KOLIKI TI JE UDIO TOLIKI TI JE DOKUP
laka noć
Ha ha.
Koliko laži u jednom postu!!!
1.Što se tiče gaza – od prošle godine LKPC ima najdublji gaz!!!
2.U rijeci najavljena željeznica a 5c se gradi!!!
3.Što se tiče tog "sjevernije" to je minus a nikako plus jer dnevni booking kontejnerskog broda je skuplji od cestovnog i željezničkog prijevoza a na relaciji LKPC-LKRI gubi 2 dana (vrijeme je novac).
[cry] [cry] [cry]
Što je bilo ekipa,
nervoza prevladava do usijanja (pogotovo kod neimatelja vp-a) a netko revno skuplja na bidu
Pročitao sam u potpisu jednog kolege: "NOĆ JE NAJTAMNIJA PRED SVITANJE", stoga … [rolleyes]
nevjerojatna je količina drukanja za prodaju ove dionice, dok istovremeno ti drukeri čekaju dolje na kupnji jer što god oni pričali, znaju jako dobro da je već sutra zadnji dan za kupit LKPC i sudjelovat u 1. povlaštenom krugu dokapa, pa baš da vidimo kolika će sutra biti cijena LKPC [proud]
nevjerojatna je količina drukanja za prodaju ove dionice, dok istovremeno ti drukeri čekaju dolje na kupnji jer što god oni pričali, znaju jako dobro da je već sutra zadnji dan za kupit LKPC i sudjelovat u 1. povlaštenom krugu dokapa, pa baš da vidimo kolika će sutra biti cijena LKPC [proud]
iskusni forumaši i pravi investitori lako otkriju prozirnost drukera te lagano okrenu vodu na svoj mlin… [thumbsup]