LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je jad i bijeda hrvatske realnosti, U NADZORNOM ODBORU SJEDE LJUDI IZ VLADE, A ONI OBJAVE KAKO ZA DOKAP. UOPĆE NISU ZNALI???!! Pederluk neslućenih razmjera, nek ih vrag goni u 3 pm! Ok, i što sad raditi, imate li predodžbu kako će to sutra na burzi startat i ŠTO DA RADIM JA KOJI SAM JE KUPIO PO 6400????

Prodaj sto bolje ako mozes ujutro pa je zaboravi

nema utrke nalog možeš maknuti već sada.brokerska kuća ga bude makla.nikada brže nisam izgubio novac.katastrofa.i u kladionici bih prošao bolje

Mislim da na na tom sustavu nema zadavanja/micanja naloga prije otvaranja burze. Mozes zadat nalog brokeru, ali on mora nakon otvaranja to pretipkat.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ovo je jad i bijeda hrvatske realnosti, U NADZORNOM ODBORU SJEDE LJUDI IZ VLADE, A ONI OBJAVE KAKO ZA DOKAP. UOPĆE NISU ZNALI???!! Pederluk neslućenih razmjera, nek ih vrag goni u 3 pm! Ok, i što sad raditi, imate li predodžbu kako će to sutra na burzi startat i ŠTO DA RADIM JA KOJI SAM JE KUPIO PO 6400????

Promijeni prvo nik u neču lovu ,a onda …….

A kad sam vam govorio,pojedinci su se sprdali samnom.

laser:

nema utrke nalog možeš maknuti već sada.brokerska kuća ga bude makla.nikada brže nisam izgubio novac.katastrofa.i u kladionici bih prošao bolje

Mislim da na na tom sustavu nema zadavanja/micanja naloga prije otvaranja burze. Mozes zadat nalog brokeru, ali on mora nakon otvaranja to pretipkat.

nemora provjereno ,ali to ne umanjuje razmjer katastrofe.ljudi iz vlade sjede u NO i sad vele da nisu znali.katastrofa

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

laser:

Provjerio, moze se maknut, ali se nemoze postavit. Znaci, tko visi na kupnji, zvat brokera pod hitno…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ono što je dobro jest da će se uskoro opet zaigrati magični krug

Hell is Empty and all the Devils are Here

ovisi kako di. znam recimo u pbz-u ekipa dolazi u 8 na posao i utipkana naloge do 10h.

kod online BK naloge zadaješ od 10-16 i to je to

Nisam kupovao LKPC, bilo mi je nesto sumnjivo, ali moram prokomentirati da je ovo preslu svaku mjeru.
Cisti kriminal!!!

*** obrisano ***

znam budd ali ovo je teški kriminal.možda sutra objave da je ipak cijena dionica HT 500 KN A NE 265.pa ljudi su na osnovu odluka povlačili investicijske poteze.ovo je stvarno katastrofa.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

*** obrisano ***

znam budd ali ovo je teški kriminal.možda sutra objave da je ipak cijena dionica HT 500 KN A NE 265.pa ljudi su na osnovu odluka povlačili investicijske poteze.ovo je stvarno katastrofa.
[/quote]

Kolega a koliko je ovakvih sra.. ova Vlada napravila? Jel to itko moze prebrojati? Ste zaboravili Maestro? A koliko vidim investitiro bi i dalje ovu vladu. Zbilja ne znam sto vas cudi ovak nesto. Naravna stvar da je ovo kriminal kao i gro drugih stvari, ali bit ce kao i do sada pojeo vuk magare a mali popusili.

*** obrisano *** znam budd ali ovo je teški kriminal.možda sutra objave da je ipak cijena dionica HT 500 KN A NE 265.pa ljudi su na osnovu odluka povlačili investicijske poteze.ovo je stvarno katastrofa. ” Kolega a koliko je ovakvih sra.. ova Vlada napravila? Jel to itko moze prebrojati? Ste zaboravili Maestro? A koliko vidim investitiro bi i dalje ovu vladu. Zbilja ne znam sto vas cudi ovak nesto. Naravna stvar da je ovo kriminal kao i gro drugih stvari, ali bit ce kao i do sada pojeo vuk magare a mali popusili.
[/quote]
Za ovo je kriva uprava LKPC,a ne vlada .

New Report

Close