LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto ne već u prvom krugu? Bit će jednostavnije, vidjet ćete, samo malo strpljenja… al’ nemojte zakasniti… U drugom će biti veća konkurencija, time i cijena dokapa, kapitano je to između redova dao nagovijestiti…
Ovo nije posao za živčane, zar ne?
LP svima, budimo [cool]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Samo dokup i nema zime.

HARA-KIkiriki,
nisi li malo licemjeran.Prije dva dana si trubio kako smo mi budale.
[/quote]
Kolega nisam ja kriv što vas je sindikat navukao da kupujete po 2000 ja ću u drugom krugu dokapitalizirati od 800- 1000 kuna po dionici.
[/quote]

opet jedan sa iskustvo Meni prodaje po 2000 a on ce dokapitalizirat po 800.

Slusaj HARAKIRI-kikiriki.

Ma neda mi se pisat jer i onako neces nista razumjeti.

Dokapitalizirat ću ja, dokapitalizirat, makar mi to bilo posljednje što ću učiniti u životu!!!
(Gargamel)

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Samo dokup i nema zime.

HARA-KIkiriki,
nisi li malo licemjeran.Prije dva dana si trubio kako smo mi budale.
[/quote]
Kolega nisam ja kriv što vas je sindikat navukao da kupujete po 2000 ja ću u drugom krugu dokapitalizirati od 800- 1000 kuna po dionici.
[/quote]

I onda se probudit sav uznojen! [yawn]

Sipa se teškom artiljerijom izglada da su neki shvatili Pavlovića šta mu je cilji gdje ide dionica poslije dokapa.

Vidim da si jedini "shvatio" Pavlovica. [thumbsup]

Vidim da si "shvatio" i cilj [thumbsup]

Vidim da si "shvatio" i bit dokapitalizacije.(po tebi je to lose jer cijena poslije dokapa ide dole[thumbsup]

Moram priznat da sam "SHVATIO da ti nista NESHVATAS" [kiss]

@ hairija.

Poštovani gdine hairija,

nemojte mi slati zahtjeve za prijateljstvom zato što jednostavno ne planiram komunicirati i prijateljevati s Vama ni s Vama sličnima.

Da bi nekome prihvatio prijateljstvo pisanje tu osobu moram cjeniti i njezino mišljenje.
Vi ste svojim mišljenjem pokazali i svoje znanje i zavist i ljubomoru ovdje tako da me ni u kom pogledu ne zanima što će te napisati.
Samim time potpuno mi je nejasan Vaš zahtjev.

Pozdrav

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

lp svim dioničarima lkpc

poseban pozdrav plavom,petini,ing,…..

evo , još malo, pa idem doma iz sunčanog, a danas oblačnog i malo hladnog bada. nisam si slomila nogu, ruku,..tako, da mogu bit mirna što se toga tiče.

a što se tiče luke ploče, vidim , da je sve skupa malo palo, kao što sam predviđala, al nema brige, sljedeči tjedan krečemo u pobjede, a stvarno ne mogu vjerovati, zašto neki prodaju tako nizko, po tako smješnoj cijeni, ali dobro neka, šta da vam kažem, neki više ne vjeruju u dokap, li imaju svega dosta, pa jih potpuno razumjen iz ovog aspekta, ali šteta za njih, jer bit će jim žao, što su prodavali.

bit će jako zanimljivo sljedeči tjedan

dobro , to je moje skromno mišljenje i nije druk na gore ili dole, tako , da sami odaberite dionicu, koju želiti kupiti i pordati, kad vam je želja, a da ne zaboravim, ja vjerujem u dokap , pa se vidimo uskoru u pločama na skupštini

lp od mlade dame lize

ovo je tragikomično da LKRI koja posluej sve lošije danas rast +15%, a LKPC koja radi sve bolje i bolje ima pad cijene! ovkve gluparije ima samo kod nas na burzi. ali neka, nadoknadit ćemo idući tjedan rast jer tko ne kupi nema pravo na dokap, a fundamenti će kad tad biti nagrađeni [thumbsup]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Sipa se teškom artiljerijom izglada da su neki shvatili Pavlovića šta mu je cilji gdje ide dionica poslije dokapa.

Vidim da si jedini "shvatio" Pavlovica. [thumbsup]

Vidim da si "shvatio" i cilj [thumbsup]

Vidim da si "shvatio" i bit dokapitalizacije.(po tebi je to lose jer cijena poslije dokapa ide dole[thumbsup]

Moram priznat da sam "SHVATIO da ti nista NESHVATAS" [kiss]
[/quote]
Vidim da si platio članarinu sindikatu [lol]

Vidim da nisi shvatio način i cilj dokapa [angry]

Dok ne počneš misliti svojom a glavom a kaniš se sindikata teško da ćeš išta shvatiti [bye]

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

opla upalo malo luke po 1660

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

@bembo
zaboravljaš da je prije par tjedana bila na 12xx?

Luka ima veze s morem a današnje trgovanje ima veze s morskom bolešću. Gore dole.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close