LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo dokup i nema zime.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Samo dokup i nema zime.

HARA-KIkiriki,
nisi li malo licemjeran.Prije dva dana si trubio kako smo mi budale.

dobro kaj se tu događa? neko već 2 dana iskrcava i to prije dokapa…kaj je taj lud ili šta?

Sve manje vremena je ostalo za sudjelovanje u prvom krugu što je manji interes to mi se čini draže -ČUDNO – iz razloga što države neće sudjelovat 99% a postojećim dioničarima se otvada mogućnost da upišu 1:3,8 com ili koji ima udje u % pošto je objava o dokapu izišla 15,12,2010-veći ulagači su imali dovoljno vremena da lagano kupuju a nedižuć cjenu-koliko mi se čini da u tom periodu nije nešto pretjerano dionica protrgovano. A DA OČEKIVAM VEĆE NALOGE NA VEĆOJ CJENI TO SIGURNO samo je pitanje vremena a njega je jako malo ali ipak dovoljno za pristojan dokup na 2xxx,xx kn.Sve bumo vidjeli u srijedu jesam li bio u pravu ili ne.IDEMOOOOOOOOOO DALJE

Zagrebačka burza: Obje lučke dionice u fokusu
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-obje-lucke-dionice-u-fokusu,103539.html

jedna u plusu a druga u minusu [lol] [lol]

.. za godinu,dvije će se na njima obrnit više stotina posto
[/quote]

Ovo me sjetilo na zlatno doba kada sam prodao LKRI po 950.. …eee, to su bili dani.. [undecid]

RovadC jako mi se svidio onaj tvoj izračun i još najviše mi se svidilo što si rekao da se luka Ploče vodila po 1,5 BOOK u največoj krizi
sad i da bude ta najgora opcija u dokapu što neće 99%,
pitanje je kako se prije vodila luka i kako će se ponovo vodit, naravno više od 1,5 BOOK…. [cool]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

dobro kaj se tu događa? neko već 2 dana iskrcava i to prije dokapa…kaj je taj lud ili šta?

Sve manje vremena je ostalo za sudjelovanje u prvom krugu što je manji interes to mi se čini draže -ČUDNO – iz razloga što države neće sudjelovat 99% a postojećim dioničarima se otvada mogućnost da upišu 1:3,8 com ili koji ima udje u % pošto je objava o dokapu izišla 15,12,2010-veći ulagači su imali dovoljno vremena da lagano kupuju a nedižuć cjenu-koliko mi se čini da u tom periodu nije nešto pretjerano dionica protrgovano. A DA OČEKIVAM VEĆE NALOGE NA VEĆOJ CJENI TO SIGURNO samo je pitanje vremena a njega je jako malo ali ipak dovoljno za pristojan dokup na 2xxx,xx kn.Sve bumo vidjeli u srijedu jesam li bio u pravu ili ne.IDEMOOOOOOOOOO DALJE
[/quote]
[thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Zagrebačka burza: Obje lučke dionice u fokusu
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-obje-lucke-dionice-u-fokusu,103539.html

jedna u plusu a druga u minusu [lol] [lol]

.. za godinu,dvije će se na njima obrnit više stotina posto
[/quote]

Ovo me sjetilo na zlatno doba kada sam prodao LKRI po 950.. …eee, to su bili dani.. [undecid]
[/quote]
S tim što sada rade puno bolje i što se ulaže masna lova i što ulazimo u EU i to uopće nisu nerealna očekivanja

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

hm sva sreća da je veliki igrači drže ovako nisko i da pritišću prodaju na niske grane tako da kad je puste da odradi da to bude spektakularno

[thumbsup]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Samo dokup i nema zime.

HARA-KIkiriki,
nisi li malo licemjeran.Prije dva dana si trubio kako smo mi budale.
[/quote]
Kolega nisam ja kriv što vas je sindikat navukao da kupujete po 2000 ja ću u drugom krugu dokapitalizirati od 800- 1000 kuna po dionici.

još jedan maestralni potez velikih igraća u nakani da nasamari male!!!

[thumbsup]

a idući tjedan jao bit će suza

[thumbsup]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Sipa se teškom artiljerijom izglada da su neki shvatili Pavlovića šta mu je cilji gdje ide dionica poslije dokapa.

Sipa se teškom artiljerijom izglada da su neki shvatili Pavlovića šta mu je cilji gdje ide dionica poslije dokapa.

Pa dobro kolega TKO ONDA KUPUJE?Niko se dugo od malih nije pohvalio da je kupio na komentaru šzo smo danas tržili [proud]

New Report

Close