Pitanje je dali ce biti "velike" rasprodaje 27. ! ?
[/quote]
Ne nema rasprodaje do daljnjeg kao ni kupnje na ovoj cjeni.Jer kad uvidite da svaka postojeća dionica vrijedi puta 4 u prvom krugu onda je jasno da smo tek na početku sa cjenom -PAZI NA UDIO KOI MOŽEŠ DOBIT -PAZI NA CJENU NOMINALE OD DO -MISLI NA PROSJEK CJENE -AKO BUDE DRUGOG KRUGA- ima tu što šta zanimljivo- U ŽIVOTU NIŠTA NIJE SLUČAJNO ŠTO SE DESI TAKO I SA LKPC.
vidim da je ekipa u elementu i da se druka 200 na sat a za koji dan će biti ajooj, jel meni ovo trebalo [undecid]
da krenemo od početka
-model bi trebao biti sića od 1/1,5
-ne zna se cijena, koju će utvrditi uprava tek nakon što se izglasa dokapitalizacija…što više napucate cijenu dionice sada, to ćete skuplje plačati u dokapitalizaciji
-paralelno se vodi postupak kojim će i 1000+ sadašnih i bivših radnika dobiti extra povlaštene uvjete za kupovinu dionica sa popustom na god. staža
– i šlag na kraju, drugi krug je javan, u njemu mogu sudjelovati svi građani koji se prijave u Rba kada za to dođe vrijeme
i sada da malo rezimiramo
-nek bude u prvome krugu po 800…to ispadne prosjek 1030 kn po dionici i ne možete raspolagati s njima min. do ljeta
-u drugom krugu neće biti preko 1200 da ga .beš a možda će i biti ista cijena kao i u prvome krugu
-radnici neće plačati više od 400kn, može samo niže što znaći da će plačati 20% današnje tržišne
-nakon dokapa, država sigurno zadržava kontrolni paket od 25% a na tržište dolazi još 1,5 X više dionica
oni koji su in od 1300 se još mogu izvući sa + ali ovi svi koji su ulazili od 1300+ su garant pušiona i to za jedno podugačko razdoblje [bye]
dok će u narednim mjesecima cijelo zse rasti preko 50%, dioničari lkpc će gledati kako im dionica pada i čekati upis dionica iz dokapitalizacije [undecid]
-nek bude u prvome krugu po 800…to ispadne prosjek 1030 kn po dionici i ne možete raspolagati s njima min. do ljeta
Daj molilm te nemoj rezimirat.
[lol] [lol] [lol] [pray]
vidim da je ekipa u elementu i da se druka 200 na sat a za koji dan će biti ajooj, jel meni ovo trebalo [undecid]
da krenemo od početka
-model bi trebao biti sića od 1/1,5
-ne zna se cijena, koju će utvrditi uprava tek nakon što se izglasa dokapitalizacija…što više napucate cijenu dionice sada, to ćete skuplje plačati u dokapitalizaciji
-paralelno se vodi postupak kojim će i 1000+ sadašnih i bivših radnika dobiti extra povlaštene uvjete za kupovinu dionica sa popustom na god. staža
– i šlag na kraju, drugi krug je javan, u njemu mogu sudjelovati svi građani koji se prijave u Rba kada za to dođe vrijeme
-u drugom krugu neće biti preko 1200 da ga .beš a možda će i biti ista cijena kao i u prvome krugu
-radnici neće plačati više od 400kn, može samo niže što znaći da će plačati 20% današnje tržišne
-nakon dokapa, država sigurno zadržava kontrolni paket od 25% a na tržište dolazi još 1,5 X više dionica
oni koji su in od 1300 se još mogu izvući sa + ali ovi svi koji su ulazili od 1300+ su garant pušiona i to za jedno podugačko razdoblje [bye]
dok će u narednim mjesecima cijelo zse rasti preko 50%, dioničari lkpc će gledati kako im dionica pada i čekati upis dionica iz dokapitalizacije [undecid]
Mos mislit. Za pocetak, drzava se obvezala smanjiti udio ispod 20%. Vjerojatno ce se nakon standardnog dokapa po povlastenoj cijeni ici na nekog strateskog investitora a ne prodavati dionice malim investitorima putem jos jednog kruga IPO-a.
jeff jesi i ti jedan od onih koji misli za tuđe dobro pa nas ovdje upozoravaš ili si obični pohlepnik. stavljam sve što imam na burzi(vrlo pristojan iznos) da si ovaj drugi. nisi unutra-pušiona si i što sad. pođi i kupuj inu po 3330 pa prodaji po 3400. ja je danas protrgovao 2 puta sa 30% portfelja.
lp svim dioničarima lkpc
poseban pozdrav plavom, petini,…
kao prvo svima lepi pozdrav iz austrije iz bada ako neko zna di je to . skijam sa mom dečkom, kao svake godine u ovaj čas, jer je stvarno lijepo . ovih dana mi dečko nije dao mira, a ma ni tolko, da idem na leptop, kamo li, da bi nešto napisala i ljepo vas pozdravila.
vidim neke, poput jeffa, koji stvarno ne može preko sebe, sve mu smeta,…al dobro šta da vam kažem , valjda je pogrešio, što nije u pravo vrijeme išao u lkpc, pa mu je krivo, al bit će bolje ima još vremena ali vrlo malo po mom mišljenju.
kao drugo, petina ja sam malo, al stvarno malo ljuta na tebe, što si mislio, da sam kap……a dobro na to se mogu samo smijati, a sa druge strane ljipi pozdrav i tebi, pa se nadam, da se vidimo u pločama 31.01.11.
kao treće, bi rekla, da je ovo još jako jeftino i treba stvarno još dobro povuć gore, al dobro neki neznaju neke stvari, pa im neka bude sa srečom, što sada prodajaju.
sve to što sam ja napisala, je moje skromno razmišljanje i nije druk na gore ili dole, jer svako može izabrati dionicu za koju misli, da će bit dobra u nekom periodu.
lp od mlade dame lize
Daj molilm te nemoj rezimirat.
[lol] [lol] [lol] [pray]
[/quote]
ne možemo svi kao ti, osjećam se haj mozak baj, baj [kiss]
Mos mislit. Za pocetak, drzava se obvezala smanjiti udio ispod 20%. Vjerojatno ce se nakon standardnog dokapa po povlastenoj cijeni ici na nekog strateskog investitora a ne prodavati dionice malim investitorima putem jos jednog kruga IPO-a.
Za pocetak, provjeri ugovor na koliko se država obavezala smanjiti svoju poziciju i onda na to dodaj poziciju mirovinskog i za kraj, vjerovati je drek znati i koja je razlika između IPO-a i drugog kruga dokapitalizacije lkpc, samo mi nemoj o štorijma plavoga o alokaciji i kako je to rezervirano za privatizaciju ili nekog strateškog jer on to ne može znati što znaći da je to običan druk
za dva tjedna ste ispod 1200 i tu ne možete ništa [bye]
Pitanje.
Ukoliko dokapitalizacija ide po modelu 1:1.5, na koliko novih dionica imaju pravo svi oni koji na "sudbonosni" dan budu posjedovali neparan broj dionica?
npr.
33 dionice x 1.5 = 49.5
Da li je to onda 49 ili 50 novih dionica?
Zanimljivo pitanje. Ja trenutno imam parni broj dionica, međutim kakva su mišljenja kolega? Dali bi se na neparni broj dobila "dionica više"?
Hvala
ne možemo svi kao ti, osjećam se haj mozak baj, baj
Povuci jos jednu crtu pac ces poletit [kiss]
Nitko ne komentira:
http://www.poslovni.hr/vijesti/cijena-ostaje-kamen-spoticanja-169273.aspx
Nitko ne komentira:
http://www.poslovni.hr/vijesti/cijena-ostaje-kamen-spoticanja-169273.aspx
Nema se što komentirati, odmjeren i realan opis zbivanja oko LKPC