LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Petina

Evo i promjena u top 10:

LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 4.426 1,99 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA + 859
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.814 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47 Osnovni račun SINJ, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 952 0,43 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 772 0,35 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA NEW!
Ukupno: 73,06

lp

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kliring @
Znam,pratim

Pravilo kaze .Kada kupuje netko od vecinskih kupuj i ti ,jer ako je njima dobro biti ce i tebi.
[thumbsup]

Evo novosti od zadnjeg dana trgovine, pa do sutra, od kada se nastavlja trgovina:

1. Intervju direktora LKPC na lokalnom radio Dubrovniku dospio u javnost, a azbog čega je trgovina dionicom bila blokirana 2 dana, gdje je izjavio indirektno da cijena u 1. i 2. krugu neće biti ista.
To znači da je za očekivati u 2. krugu veću cijenu, što je i logički, obzirom da će paket države biti na ponudi, odnosno, drugim riječima, trebala bi nastati potražnja za dioincama do 26.1.2011. kako bi se ostvarilo pravo na povoljniju kupnju u 1. krugu. To bi trebalo dovesti do porasta cijene.
Također je najavio da bi Luka Ploče mogla sudjelovati u kupnji nekih tvrtki.

2. Iz dopisa LKPC od ovoga petka jasno je naznačeno da će državas smanjiti svoj udio u Luci Ploče na najviše 20 % – drugim riječima na djelu imamo PRIVATIZACIJU. Temeljem istog dopisa jasno je naznačeno da je država dala suglasnost za dokapitalizaciju upravo kako bi se ( između ostalog ) smanjio njen udjel na 20 %. Time je jasno da će skupština prihvatiti prijedloge.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/k1hr1IJ2KxQbejvbGP0WZg==.pdf

3. Agent izdanja dokapitalizacije je RBA ( slučajno ili ne, skrbnički RBA pojavio se u top 10.LKPC na SKDD u ovaj petak )

4. Luka Ploče je od petka postala najveća hrvatska luka, promet se povećao u 2010. ni manje ni više nego 58 %, po prometu je prvi puta u povijesti prestignuta Luka Rijeka.
I ne samo to, najavljena je gradnja nova 2 termina,a, za rasute terete i za tekuće terete.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-prvi-put-u-20-godina-pretekla-rijecane,103034.html

Pa MOŽE LI TO BOLJE??

Gornja blokada za trgovinu sutra je na 1 981,58.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

PETINA, 16.01.2011. u 21:08
plavi @

a poslije se nastavlja trgovanje bez limita.

Evo novosti od zadnjeg dana trgovine, pa do sutra, od kada se nastavlja trgovina:

1. Intervju direktora LKPC na lokalnom radio Dubrovniku dospio u javnost, a azbog čega je trgovina dionicom bila blokirana 2 dana, gdje je izjavio indirektno da cijena u 1. i 2. krugu neće biti ista.
To znači da je za očekivati u 2. krugu veću cijenu, što je i logički, obzirom da će paket države biti na ponudi, odnosno, drugim riječima, trebala bi nastati potražnja za dioincama do 26.1.2011. kako bi se ostvarilo pravo na povoljniju kupnju u 1. krugu. To bi trebalo dovesti do porasta cijene.
Također je najavio da bi Luka Ploče mogla sudjelovati u kupnji nekih tvrtki.

2. Iz dopisa LKPC od ovoga petka jasno je naznačeno da će državas smanjiti svoj udio u Luci Ploče na najviše 20 % – drugim riječima na djelu imamo PRIVATIZACIJU. Temeljem istog dopisa jasno je naznačeno da je država dala suglasnost za dokapitalizaciju upravo kako bi se ( između ostalog ) smanjio njen udjel na 20 %. Time je jasno da će skupština prihvatiti prijedloge.

3. Agent izdanja dokapitalizacije je RBA ( slučajno ili ne, skrbnički RBA pojavio se u top 10.LKPC na SKDD u ovaj petak )

4. Luka Ploče je od petka postala najveća hrvatska luka, promet se povećao u 2010. ni manje ni više nego 58 %, po prometu je prvi puta u povijesti prestignuta Luka Rijeka.
I ne samo to, najavljena je gradnja nova 2 termina,a, za rasute terete i za tekuće terete.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-prvi-put-u-20-godina-pretekla-rijecane,103034.html

Pa MOŽE LI TO BOLJE??

lp

Sve stoji sta kazete .Jos do sada na burzi nismo imali dokapitalizaciju i privatizaciju.

Sta bi u narodu rekli. JEDNIM UDARCEM DVI MUHE . [cool]

p.s. nadam se da nisu one zelene muhe (govnare) [lol] [lol]

Anonimno, 16.01.2011. u 21:48
plavi @

[/quote]

pravo da vam kažem, briga me!
ja prodavati neću jer je skupština pred vratima, svojih 73 komada čuvam barem dok ne završi skupština, a onda ću vidjeti za koliko dionica u dokapu ću imati dovoljno love i da li ću morati koji komad prodati…
a lako moguće da sutra budemo na 2000 kn, DOKAP SE OVDJE ČEKA VEĆ 5 GODINA [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Petrof, 16.01.2011. u 22:22
plavi @

[/quote]

ja prodavati neću jer je skupština pred vratima, svojih 73 komada čuvam barem dok ne završi skupština, a onda ću vidjeti za koliko dionica u dokapu ću imati dovoljno love i da li ću morati koji komad prodati…
a lako moguće da sutra budemo na 2000 kn, DOKAP SE OVDJE ČEKA VEĆ 5 GODINA [thumbsup]
[/quote]

ja sutra nadokupljujem [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

saki3333, 16.01.2011. u 22:55
plavi @

I ja. Bila sam frusrtitrana kad su mi uveli blokadu, jer taman mislih nadokupit!

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Da, sutra vjerojatna + blokada, možda i rast na 2000 kn, ali kao i neke kolege, ni mene to trenutno ne zanima. Ono što imam LKPC držim najmanje do kraja drugog kruga kad ćemo znati koji veliki igrači ulaze u LKPC. Budu li to neke korejske, kineske kompanije ili arapske, LKPC ide preko 3000 kn u par dana, pa razmislite da li se sada isplati prodati na 2000 kn? [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

saki3333, 16.01.2011. u 23:10
plavi @

[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]
I ja. Bila sam frusrtitrana kad su mi uveli blokadu, jer taman mislih nadokupit!
[thumbsup] [thumbsup]

LKPC bi mogla biti nova INA, taman za desetak dana praktički više neće biti slobodnih dionica INE na burzi, ovi koji su sada u INI će je rasprodati na 4000 kn,pa se LKPC pokazuje kao dobra zamjena za INU,čak im je i polazna cijena gotovo ista sa oko 1700 kn. tko zna, možda i odlete na iste razine od 4000 kn [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti!

Imam pedesetak dionica lkpc i sutra nadokupljujem ma kolika bila cijena, bitno je da se trguje! Za lkpc spremni! [thumbsup]

[color=blue][/color]vizionar

New Report

Close