Dabogda HANAFA BLOKIRALA SVE DO 31.01.
Njemu (mislim na pavlovica)je sve jedno jer je vise manje sve dogovorio ali psiholoski mu nebi bilo sve jedno.
Kako bi tresa čašice viska ,skocio bi mu šečer a holesterol bi mu se poviso.Bio bih rumeniji u licu od Šeksa.
to mi je bas palo napamet kolike su sanse da HANFA blokira do 31.1.
?!?!
I ja ću biti na skupštini, ja sam po prirodi fin i pristojan gospodin, ali..
Bio sam na raznim skupštinama, sjećam se one TOZ-a, tamo je skoro došlo do fizičkih sukoba, bio je super ambijent, među strojevima iz 35. godine se održavala skupština društva.
Ako mi nešto ne bude po volji, sve opcije su otvorene, ali sam ipak siguran da će sve biti u redu.
Za svaki slučaj ću doći sa novinarom, koji će izvjestiti o svemu, inače moj jako dobar prijatelj.
Nadam se samo da su rezervirali puno vremena na skupštini jer biti će potrebno puno stvari za objasniti i pojasniti.
lp
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33746
eto odagnali su sumnje….krece se u ponedjeljak….
micke @
Smijesno zar ne!
Smijsno je sta se u nastupima Uprave vide temelji socjalizma i nastupa se koa da mu je to ČAĆINO!!!
A htjeli smo promjene!! To je smijesno,ustvari ZALOSNO!
micke @
Smijesno zar ne!
Smijsno je sta se u nastupima Uprave vide temelji socjalizma i nastupa se koa da mu je to ČAĆINO!!!
A htjeli smo promjene!! To je smijesno,ustvari ZALOSNO!
presmijesno a ne smijesno….
sta reći meni i dalje ne ide u glavu kako misli se glasati o nećemu kad se ne zna model i mogućnosti te bez neke analize…šta oni misle sve to na halo napraviti na skupštini….
živio socijalizam u perspektivnoj nam Luci Ploče!!!
[angry]
Bacanje prašine u oči i mantranje starih izjava – vodaju nas kao slijepce ka blind date dokapitalizaciji, a siguran sam da 15 dana pred skupštinu imaju već razrađene prijedloge – neće ih valjda razrađivati na skupštini ?!? Igramo se skrivača i lud zbunjenoga , ili obratno ?
Rezime ove BALALAJKE je da imamo raspon cijene od 800-1200 sta je ustvari odlicno.
sad se treba strpiti do ponedjeljka..
a i možemo očekivati skori povratak specijala na temu 🙂 [tongue]
Ja kažem sramota. Srećom imamo i dobre vijesti, Lkpc šiša Lkri i ima veoma dobru perspektivu.
Naravno da imamo perspektivu.
Kada luka ima ovakve rezultate s ovakvim vodstvom, kakvi će tek biti kada
dođe privatni vlasnik.
Sad na scenu stupa špekulativni kapital kojeg toliko ne vole u luci, iako je doista legendarno izvedeno sve ovo. Prva dokapitalizacija u povijesti zse po posve nepoznatoj cijeni, koja će se nekako magično odrediti na skupštini. Iako znamo da ne smije biti na štetu dioničara, nekako sumnjam da će u ovakvim okolnostima interes malih biti velik. [rolleyes]
Možda je to i cilj? [huh]