Ovo je stvarno sramota, nema trgovanja, a nema niti očitovanja novoga.
Šta je ovo, toga nema niti u Zimbabweu!! [angry]
lp!
Ima, ima. HANFA je svojedobno blokirala LRH dva puta po tjedan dana kako bi spriječila rast dionice i time naravno pogodovala SNHOu koji je dao javnu ponudu po tromjesečenom prosjeku. Kad je cijena padala onda nisu blokirali, a kad raste onda blokada i to tjedan dana. Ovo s LKPC je ista stvar.
[/quote]
ne cini mi se da je ovdje hanfa nesto kriva…
što je vama ljudi? pa ovdje cijena nije rasla već ne znam kako dugo. a nije rasla zato što je uprava netransparentna i skriva planove ko zmija noge. hanfa sad ne da da se trguje dok sve ne objave. hvala bogu.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/k1hr1IJ2KxQbejvbGP0WZg==.pdf
novo dodatno očitovanje..i opet pretakanje iz supljeg u prazno!! [angry]
jednu novu činjenicu nisu iznijeli barem koliko ja vidim.
2 tjedna prije izvranredne skupštine na kojoj će se donijeti odluka o dokapitalizaciji oni ne znaju ništa?! [angry]
odlična tvrtka..ali tako nesposobna uprava [angry]
Jebate i za ovo sastavit im je trebao cijeli dan [angry] .
Pojima oni ni o čemu nemaju, a kapetan se tu i tamo malo kurči po medijama.
Bože pomozi.
Ali vjerujem bit će bolje …
Ovo je stvarno sramota, nema trgovanja, a nema niti očitovanja novoga.
Šta je ovo, toga nema niti u Zimbabweu!! [angry]
lp!
Ima, ima. HANFA je svojedobno blokirala LRH dva puta po tjedan dana kako bi spriječila rast dionice i time naravno pogodovala SNHOu koji je dao javnu ponudu po tromjesečenom prosjeku. Kad je cijena padala onda nisu blokirali, a kad raste onda blokada i to tjedan dana. Ovo s LKPC je ista stvar.
[/quote]
Apsolutno nema veze jedno sa drugim.
Tamo je bila borba između grada Opatije i SNHO a ovdije trenutno borbe nema vec se trazi konkretnije ocitovanje.Nitkome nije u interesu da dokap.
Slicna stvar je bila ovdije kada je Uprava donjela odluku o dokapu a Vlada nije to potvrdila.TADA SE VODILA BORBA A HANFA NIJE KU..OM MRDNULA.
Ovo je nesto sasvim drugo. U pitanju su strani investitori i HANFA na osnovu isajd.info. mora pravovaljano reagirati. Zeli se prema Vani(stranim investitorima),pokazati kao zastitni mehanizam i regulator na hrvatkom trzistu kapitala.Ne zaboravimo da smo pod povecalom EU i da zelimo privuci strani kapital.
A zasto HANFA nije odmah reagirala na problem Prve generacije.Trebalo je proci 15-tak dana.
Zato sta su tu bili samo mali hrvatski investitori a po njima je to u prijevodu;Tko ih hebe!
Ovdije se radi o ulasku jacih igraca i oni ne poznaju "NEPOZNANICE" u smislu kako bi Pvlovic rekao:
možda, cijena bi bila od,do…..
Zajebi moj Pavlovicu !!!!!
Hanfa bi u ovom slucaju trebala napokon raditi svoj posao.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33742
Ipak ima novih činjenica, država ne sudjeluje u dokapu,sada je sigurno i država je dala suglasnost za isti dokap, iako je to i ranije objavljeno, ali ipak, neki su postavljali pitanje što ako ne prođe kao i 2007. A da sam ja država, ja bih masno prodao svoj udio prije dokapa, a ne čekao.
A jedino ako ne čekaju jer su sigurni da će cijena porasti!
A dobro, ovi iz Luke Ploče mogu reći, pa kako da damo model, a još nemamo odobrenje skupštine, premda…
lp
Idemo u 3pm [angry]
Neces me se tako lako rijesit.
DOLAZIM NA SKUPSTINU I ….vidimo se .
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33742
Ipak ima novih činjenica, država ne sudjeluje u dokapu,sada je sigurno i država je dala suglasnost za isti dokap, iako je to i ranije objavljeno, ali ipak, neki su postavljali pitanje što ako ne prođe kao i 2007. A da sam ja država, ja bih masno prodao svoj udio prije dokapa, a ne čekao.
A jedino ako ne čekaju jer su sigurni da će cijena porasti!
A dobro, ovi iz Luke Ploče mogu reći, pa kako da damo model, a još nemamo odobrenje skupštine, premda…
lp
Seru gluposti.Pa nije ovo vrime Sanadera kada je mislio prodati Hercegovcu LKPC a u tome ga je podrzava barba Luka. Kosorica mu je dala zeleno svjetlo a on je bivsi ministar a clan HDZ.