LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo očitovali se iz LKPC, kažu nema ništa novo. [lol]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

nevjerovatno 2 stranice teksta napišeš da ne bi ništa novo rekao…
Apsolutno smiješno nadrobljeno…oni ništa ne znaju 🙂 [lol]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

lp

nevjerovatno 2 stranice teksta napišeš da ne bi ništa novo rekao…
Apsolutno smiješno nadrobljeno…oni ništa ne znaju 🙂 [lol]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

lp

PREDMET: – povećanje temeljnog kapitala društva LUKA PLOČE d.d., Ploče – model dokapitalizacije;
– odgovor na upit, dostavlja se

Poštovani,
Obraćamo Vam se u svezi gore navedenog, nastavno na upit HANFA-e od dana 11. siječnja 2011. godine, Klasa 451-04/11-15/01, zaprimljen krajem radnog dana 12. siječnja 2011. godine, a vezano za informacije koje je direktor društva, kap. Ivan Pavlović iznio gostujući u siječnju 2011. godine u emisiji HRT-Radio Dubrovnik te Vas ovim putem, bez odgađanja, izvještavamo kako slijedi:
U objavi poziva za Izvanrednu glavnu skupštinu društva u Narodnim novinama br. 141. od dana 15. prosinca 2010. godine sadržane su sve informacije koje se odnose na postupak povećanja temeljnog kapitala društva do današnjeg dana i do sada utvrđene činjenice. Nakon objavljivanja predmetnog poziva za Izvanrednu glavnu skupštinu, nisu nastupile nikakve okolnosti, niti su društvu ili odgovornim osobama postale poznate bilo kakve druge okolnosti ili činjenice, a koje bi obvezivale društvo da ih bez odgode objavi javnosti na način propisan Zakonom o tržištu kapitala. Posebno, nisu definirane ili dogovorene nikakve daljnje činjenice u svezi sa najavljenim povećanjem kapitala, već se samo razmatraju različiti modaliteti koji, kad jednom budu definirani, bit će predloženi na usvajanje nadležnim organima društva, te javno objavljeni sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i odgovarajućih podzakonskih akata.
Informacije koje je direktor društva, kap. Ivan Pavlović iznio prilikom svog gostovanja u emisiji HRT-Radio Dubrovnik, uključujući ali ne ograničavajući se na (i) raspon cijene u postupku javne ponude i (ii) povrat eventualne razlike u cijeni upisnicima u prvom krugu, ne predstavljaju povlaštenu informaciju u smislu Zakona o tržištu kapitala te su iznesene isključivo hipotetski i primjera radi. Riječi kao što su: „recimo“ ili „ne znam“, a koje su riječi korištene prilikom davanja predmetnih informacija jasno upućuju na to da se radi isključivo o hipotetskim primjerima. U tom se smislu i gore specificirani navodi, vezani uz raspon cijene, a u kontekstu hipotetskog uvoda u rečenicu, ne predstavljaju iznošenje točno konkretne informacije, već su primjera radi uzeti „okrugli“ iznosi kako bi prosječan slušatelj dobio dojam kako bi takav model, kao jedan od mogućih, načelno izgledao. Dopuštamo mogućnost da pri tom nije u dovoljnoj mjeri naglašen hipotetski karakter izrečenoga, jer se ipak radilo o nastupu «uživo» u radijskoj emisiji, ne o unaprijed pripremljenom materijalu.
Stoga društvo u ovom trenutku nije ni u mogućnosti izvršiti objavu informacija široj investicijskoj javnosti o rasponu cijene, konačnoj cijeni ili pravilima alokacije, jer takvih informacija nema, one će tek biti utvrđene na način opisan u objavi poziva za Izvanrednu skupštinu, naravno pod uvjetom da Skupština svojom odlukom usvoji takav prijedlog. U tom slučaju, potrebne informacije bit će javno objavljene sukladno odredbama mjerodavnih propisa
Obzirom da smatramo da smo objavom ovog objašnjenja na Zagrebačkoj burzi d.d. u cijelosti udovoljili upitu HANFA-e, čime su otklonjene bilo kakve mogućnosti negativnog utjecaja na
redovno i pravilno trgovanje dionicama društva, a obzirom na Rješenje HANFA-e Klasa UP/I-451-04/11-27/1 ur.br. 326-321-11-1 od 13. siječnja 2011. godine, kojim je Zagrebačkoj burzi d.d. naložena privremena obustava trgovanja dionicama LKPC-R-A, molimo HANFA-u da bez odgode donese rješenje o nastavku trgovanja dionicama društva na Zagrebačkoj burzi d.d.
S poštovanjem,
Luka Ploče d.d.
Kap. Ivan Pavlović, dipl.ing., direktor

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/iI5r4IyLwfy07FOKH7Ttlw==.pdf

Majke li ti koje objasnjenje.
Da sam Hanfa bi im napisao možda ćemo vam nabiti kaznu od 10 milijuna kuna.
neznam kada ćemo vam odobriti ponudu.
Možda nećemo

a možda i hoćemo.

ajme meni..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[lol] [lol]
jesam vam rekao, a vi slušate neke druge [tongue]

hebe se pavloviću za vas diničare, on samo želi novce i tu pobjednici ne možete ispasti, pa tko od vas će dokapitalizirati po 1200kn kada je nedavno tržišna bila i ispod toga a do 1800 je došla samo zbog drukeraja špekulanata?

prije mjesec dana sam vam rekao da se tu jedino možda isplati sudjelovati u drugome krugu a od tada ste sa tim novcima mogli odraditi još bar 30% na drugim dionicama… ali vi slušate štorije plavoga [lol]

ajde sadavi koji znate računati, koja je isplativost sudjelovati u dokap lkpc 1/1 po ovim cijenama?

[bye] [kiss]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

To sam mislio da će napravit, kao fol sve su to slučajne brojke, primjera radi. Evo demantija dakle [lol]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Hm…možda malčice preopćenito objašnjenje… [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

[lol] [lol]
jesam vam rekao, a vi slušate neke druge [tongue]

hebe se pavloviću za vas diničare, on samo želi novce i tu pobjednici ne možete ispasti, pa tko od vas će dokapitalizirati po 1200kn kada je nedavno tržišna bila i ispod toga a do 1800 je došla samo zbog drukeraja špekulanata?

prije mjesec dana sam vam rekao da se tu jedino možda isplati sudjelovati u drugome krugu a od tada ste sa tim novcima mogli odraditi još bar 30% na drugim dionicama… ali vi slušate štorije plavoga [lol]

ajde sadavi koji znate računati, koja je isplativost sudjelovati u dokap lkpc 1/1 po ovim cijenama?

[bye] [kiss]

Ne isplati se sudjelovati jer dokapitalizacija i služi da bi dioničari izgubili novac. hahahaaa [lol] [lol] [lol]

tribal1 @
Budan sam na ovoj temi vec dugo.Prolistaj malo unazad a sta se tice seebiz-a samo sam prenio clanak.Nego jesi li se ti probudio i pozelio ovaj biser.Odavno sam na ovoj temi a vidim da upadas sa komentarima kao padobranac a padobran nikako da se otvori.

Znam da pišeš i da si budan, ono je bilo ironično jer mi uopće nisu jasna ta ponavljanja jedno te istoga.. kako god, sretno s dionicom,ja imam siću neku pa padobran nije nužan.. 😉

Komentar:

Dragi Kap. Ivan Pavlovic

To sta se niste pripremili za emisiju uzivo ne daje vam za pravo da baljezgate o rasponu iznosa koje namjeravate uzeti od nas kroz postojecu dokapitalizaziju.U tom slucaju imam osjecaj kao da smo na pijaci i "tko da vise".

Poznata je stara izreka da je "VLAST,SLAST" ali to je upravo ono o cemu bi ste trebali voditi racuna pogotovo "SLAST" je u novcu koje cemo mi kao mali investitori uloziti u NE VISE VASU LKPC.

Casica viska ne ubije tremu vec od nje postaje ovistan i skace ŠEĆER a to je tihi ubojica.

Učinit ću jedino što mogu:

glasat ću protiv

New Report

Close