Linićevi inspektori zapečatili kafić na trajektu za Hvar, gosti ostali na vodi

Naslovnica Forum Komentari članaka Linićevi inspektori zapečatili kafić na trajektu za Hvar, gosti ostali na vodi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

tako i treba , samo deri liniću..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Odlicne vijesti u sklopu promocije turizma na Hvaru. Necete go-go,necete susur,necete travu,necete ovo,necete ono i onda se za 5 godina cudite kako nema pasa. Odlicna strategija razvoja turizma.Neka stoka pije vodu iz zahoda na trajektu pa ce vam Suncani Hvar jos vise vridit.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Koji idioti.derite kazne ali koji hurac zatvarate.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Nema straha, automatima ne mogu naplatiti kaznu, stoga gosti ne će biti oštećeni.

Frankie ne lupetaj. Red jednom treba uvesti. Koje kazne?? Kako ovi nasi dragi ugostitelji uspiju za 8 dana naći novce za dug kad im se zatvori lokal?
Slavko samo naprijed ! Ako je Hrvatska izdržala rat izdržat će i uvođenje reda.

@archimed
Ne mozes gledat izolirano samo jedan dio slike odnosno samo jedan njen kantun vec cijelu sliku ( sistem i njegovo ponasanje na promjenu cimbenika). S obzirom da ne kuzis problem evo cu ti ga pokusat razjasnit. Ovaj genije i “uvoditelj reda” kako ga vi nazivate je dozvolio u turizmu i ugostiteljstvu 10% pdv-a, a ostavio im pretporez 25% pa ce na kraju sezone gemijalac morati iz proracuna vratiti turizmu 2 milijarde kn na ime pretplacenog pdv-a, zato je drug sad u panici i samo zato sada zatvara lokale(pod krinkom uvodjenja reda), jer sto bude manje prometa to ce manje morati vratit turizmu iz proracuna. Da priuceni knjigovodja ima imalo prakticnog znanja iz ekonomije i da nije cijeli zivot partijski parazit stavio bi sve parametre na papir i izracunao efekte svojih glupih zakona. Da je to ucinio turizmu bi odobrio i pravo na 10% pretporeza,a ne samo PDV-ai onda bi od ove sezone ostalo u proracunu 10% tj oko 5 milijardi ovako ce biti manjka bar 2 milijarde,ali eto ja malo lupetam kao i obicno,ali i s mojim najvecim lupetanjem metem pod s ovakvima poput tebe.
I ovo si dobro napisao izdrzala je Hrvatska rat i 2000 smo bili duzni 9 miljardi eura uza sav rat.A vidi di smo danas. Di su pare??? Eto to ovaj “uvoditelj reda” treba rijesit pod motom “ali doći ćemo do vaših novaca”(do cijih novaca???Mojih sigurno ne,ja sam sve svoje posteno zaradio i nemam namjeru lipe dati ovom crvenom krvopiji),medjutim to mu ocito nije u interesu jer se puno toga i njemu i njegovim pajdasima zalipilo za prste.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!



@archimed

Ne mozes gledat izolirano samo jedan dio slike odnosno samo jedan njen kantun vec cijelu sliku ( sistem i njegovo ponasanje na promjenu cimbenika). S obzirom da ne kuzis problem evo cu ti ga pokusat razjasnit. Ovaj genije i "uvoditelj reda" kako ga vi nazivate je dozvolio u turizmu i ugostiteljstvu 10% pdv-a, a ostavio im pretporez 25% pa ce na kraju sezone gemijalac morati iz proracuna vratiti turizmu 2 milijarde kn na ime pretplacenog pdv-a, zato je drug sad u panici i samo zato sada zatvara lokale(pod krinkom uvodjenja reda), jer sto bude manje prometa to ce manje morati vratit turizmu iz proracuna. Da priuceni knjigovodja ima imalo prakticnog znanja iz ekonomije i da nije cijeli zivot partijski parazit stavio bi sve parametre na papir i izracunao efekte svojih glupih zakona. Da je to ucinio turizmu bi odobrio i pravo na 10% pretporeza,a ne samo PDV-ai onda bi od ove sezone ostalo u proracunu 10% tj oko 5 milijardi ovako ce biti manjka bar 2 milijarde,ali eto ja malo lupetam kao i obicno,ali i s mojim najvecim lupetanjem metem pod s ovakvima poput tebe.
I ovo si dobro napisao izdrzala je Hrvatska rat i 2000 smo bili duzni 9 miljardi eura uza sav rat.A vidi di smo danas. Di su pare??? Eto to ovaj "uvoditelj reda" treba rijesit pod motom "ali doći ćemo do vaših novaca"(do cijih novaca???Mojih sigurno ne,ja sam sve svoje posteno zaradio i nemam namjeru lipe dati ovom crvenom krvopiji),medjutim to mu ocito nije u interesu jer se puno toga i njemu i njegovim pajdasima zalipilo za prste.

ovakvo objašnjenje mi je par puta obrisano , samo bi nadodao da mi ovo s pdv-om ima jedino smisla ako je htio da izadje na površino tko je koliko utajivao pa da ide u oduzimanje imovine ranije stečene, ali isto tako nerazumijem ove krempile koji su odjedno prijavili po 7-8 puta više ( pa ti ko da su mu pozivnicu poslali da im se krvi napije

pepe7

New Report

Close