‘Linićeva izjava je gruba uvreda za sve u duhanskoj industriji’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Linićeva izjava je gruba uvreda za sve u duhanskoj industriji’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Linić je podlegao svjetskoj lobističko-masonskoj igri uništavanja duhanske industrije koja u RH, što posredno što neposredno, zapošljava tisuće radnika i seljaka. Od početka kampanje zabrane pušenja na zapadu je izgubljeno na milijune radnih mjesta koja su btw preteča ove nametnute recesije, a bilo bi interesantno predstaviti podatke (na svjetskoj razini) o broju oboljelih od karcionoma prije početka ove kampanje i danas.[emo_namigusa]

Dakle Linić je kravu koja daje mlijeko državi optužio da krade travu sa državnog zemljišta. Ajde Liniću odluči se: ili hoćeš travu ili mlijeko?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Budimo objektivni,Linić je jedini u ovoj vladi koji nešto vrijedi.Čovjek se bori kao lav ne bi li napravio koliko toliko reda u ovoj kaljuži lopvluka.Niti u jednoj normalnoj državi se ne bi usudili manipulirati i zakidati državu, jer bi im ta ista država stala čizmom za vrat.Hvala Bogu da smo pred vratima EU dosta je bilo Balkanskog kokošarenja.

pa da, kako samo smiju zaraditi novce, najbolje da odmah sve prihode preusmjerevaju u državni proračun da drug linić bude zadovoljan. Oni bi zaradili, pih…


Dakle Linić je kravu koja daje mlijeko državi optužio da krade travu sa državnog zemljišta. Ajde Liniću odluči se: ili hoćeš travu ili mlijeko?

Stari Slavko vrhnje želi [emo_smijeh]

free flow information

Ne vidim zašto bi stvaranje spekulativnih zaliha bilo pljačka? To je normalna praksa u svim zemljama slobodnog tržišta, počevši od sirovina poput nafte, pa do najraznolikije industrijske robe. Normalno, u našoj kvazi-planskoj ekonomiji jedino država ima pravo na stvaranje zaliha, svi drugi koji tako pokušavaju zaraditi su lopovi i prevaranti.

New Report

Close