Linićev Dubai u agencijama stoji barem dvostruko više

Naslovnica Forum Komentari članaka Linićev Dubai u agencijama stoji barem dvostruko više

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Muljator,,,isti kao u politici[emo_zacudjen]

ko nema para nek gleda na youtubu, svjetla grada [emo_smijesak]

Razmišljala sam, kako su se bivši komunisti ,ipak promijenili , odnosno, otvorili
se pozivu materijalnog kapitalizma.Nekako ga ipak razumijem, jer je potreba za
luksuzom i naša vječna težnja ljepšem životu, normalna…
Zabrinjavajuće je samo to- što nikad ne znaš- u takvim podvojenim ulogama, da li
u njegovu ulogu Ministra, možeš do kraja vjerovati…i kada će koja uloga prevagnuti….
Što ako gosp. Linić ,ima pozamašnu ušteđevinu, sasvim legitimno i pošteno ušteđenu svih ovih godina- pa mu niti ne pada na pamet, da razmišlja o vlastitom gubitku novaca u banci- u slučaju oporezivanja depozita?……

Jer, ja naime, smatram, da je vrlo potrebno oživiti umrtvljeno gospodarstvo,ulaganjima prvenstveno iz rezervi koje se nalaze u bankama..a što
bi se sigurno dogodilo, kad bi se taj kapital pretvorio u vrijednosti koje
donose veće koristi za cijelu zajednicu/ oživljavanje poduzetništva/…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dakle, prema napisanom zaključujem da nam je ministar financija lažov. Moralno bi bilo da ponudi ostavku. Vlast nas ne smije dresirati da svakodnevno gutamo laži koje nam se serviraju.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Problem ovog putovanja nije koliko je koštalo nego što ministar nema legalne prihode koji bi to pokrili, već je očigledno da ima neke prihode sa strane.Jer nitko normalan ne potroši tri plaće za pet-šest dana provoda.Nitko.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

A možda je išao preko agencije koja radi na crno? Ipak bude jeftinije.

Iako je ovo bahato i licemjerno,ono što sad više zamjeram gospodinu Liniću je nekorištenje kako sam kaže velikih ovlasti tj. neprovođenje zakona,što je onda ustvari npr. plaćanje bahatih putovanja prijatelju gospodinu Fižuliću.Sve se to plaća iz državne blagajne,umjesto da se sredstva slijevaju u nju.Zato i imamo dobar rejting.Dok se ne riješi dugovanje nećemo ni mi plaćati poreze,pa će presušiti i blagajna,zaposlenih i aktivnih firmi je ionako sve manje…Kako će se onda putovati?

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."


Problem ovog putovanja nije koliko je koštalo nego što ministar nema legalne prihode koji bi to pokrili, već je očigledno da ima neke prihode sa strane.Jer nitko normalan ne potroši tri plaće za pet-šest dana provoda.Nitko.

misliš da je njegova plaća 2500 Kn ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Pa išao čovjek preko Kolektive, sa 50% popusta…

Kad toboze poslovne novine prezentiraju trac-teme onda su i komentari tavki, neovisno o kojem se portalu radi. Pa zaboga sta vas sve briga, gdje tko provodi svoj odmor? Ako imate dokaze ili sumnje da je novac ukrao, oprao, dosao do njega pronevjerom… onda ga rpjavite nadleznim sluzbama. Ovako, tipicna tema za izivljavanje vlastitih frustracija.

Nije bit u tome da ljudi ne mogu vjerovati da je ministar “toliko” potrošio.Smisao ovog članka nije paparazzo praćenje,zbrajanje troškova puta,nagađanje cijena i zgražanje nad iznosom,već činjenica da je u medijima uopće popraćena destinacija i troškovi dočeka ministra financija.On bi si kao ministar to mogao priuštiti i ne bi to bila nikakva senzacionalistička i uvredljiva vijest da upravo on zbog svojih velikih ovlasti nema veliku odgovornost za stanje u zemlji.A situacija je takva da našu zemlju svrstavaju u “smeće” jer ne provodi zakone.I sad ministar iz “smeća” ide u Dubai na doček,a po medijima mulja o troškovima.Uopće nije bitno jesu li 20.000 ili 50.000. Da savjesno obavlja svoj posao ne bi ga nitko ni spominjao u ovom kontekstu.
Nadležne službe (a Linić je na čelu jedne koja ima velike ovlasti)imaju dovoljno prijavljenih slučajeva kaznenih djela i dokaza,ali ih ne rješavaju.To je problem,a on je uvelike odgovoran.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

New Report

Close