Linić: Živjet će se vrlo skromno, trošit će se ograničeno

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Živjet će se vrlo skromno, trošit će se ograničeno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

naravno da će se pod nesposobnom vladom i nesposobonim ministrom živjeti skromno, jadno i siromašno….ako ikad budemo imali sposobnu vladu kojoj će građani vjerovati, onda ćemo živjeti bogato, lagodno i ugodno!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Ova rečenica najbolje pokazuje užas situacije u koju se Hrvatska uvalila s ovom vladom:

“moramo bitno smanjiti prepreke za investicije”

Naravno ne pada mu na pamet da pod hitno ukloni SVE prepreke za investicije. Jer prepreke moraju biti, u njima je za ovaj linićevski mentalni sklop očito smisao postojanja državnih organa, a sad ih treba samo na neko vrijeme smanjiti koliko se mora da se ne ostane baš bez dotoka ikakvog novca za daljnje igre bez granica državnih službi i raznoraznih sindikata.

Linić:Dosta mi je svega idem u penziju!!!

Ko će ovo iščekat….

DAJ PET !!!

@georgija

Nije uopce problem u vladi. Da jeste to bi se rijesilo vrlo lako.

800000 gradjana je izaslo i potpisalo peticiju protiv izmjena zakona o radu. Vise od 95% glasaca je podrzalo stranke koje se protive rezanju broja zaposlenih u drzavnoj sluzbi. Jedina stranka koja je spomenula rezanje nije presla izborni prag. Ogroman postotak hrvatskih glasaca je protiv privatizacije drzavnih tvrtki.

I da Angela Merkel vodi vladu, rezultati bi bili vrlo slicni. U Hrvatskoj se stavar ne mogu promjeniti ne zato sto tako zeli vlada nego sto tako zeli narod.

Japanci imaju sedmog premijera u zadnjih 5 godina. Mogu ih promjeniti jos 50, ali dok se oni ne promjene ni stvari oko njih se nece promjeniti na bolje.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrije_Mitrinovi%C4%87

Narod već živi “vrlo skromno” i troši “ograničeno”! Možda dolaskom MMF-a, što je neupitno, Linić vidi i sebe kako živi “vrlo skromno” i troši “ograničeno”.

Da, skromno. Pa gdje živi ovaj ministar? Ah da, zaboravio sam, u Dubaiu tu i tamo.
Nek mu netko prišapne da je mnogo nezaposlenih, mnogo onih koji kopaju po kontenjerima, mnogo onih koji nemaju niti za hranu. Može li skromnije od toga? Može, još malo pa će porez na zrak, pošto pola Hrvatske neće imati za još i taj namet, jendostavno će umrijeti, a razno razni linići i ostali politićari će i dalje na malo vitra, po dubaiu, u bruxeles i tko zna kamo sve ne. Ova država se dijeli na 2 dijela. Političari i ostali. Političarima je uvijek dobro, bez obzira dal država prosperira ili vene.

Hrvatska će teško ostvariti gospodarski rast jer je navikla samo na potrošnju, gradnju cesta, autocesta, stanova i objekata, a zapustila je industriju i proizvodnju. U državnim poduzećima puno je nereda i preveliki broj zaposlenih, novac ide u potrošnju, a ne za investicije i razvoj, kaže ministar financija.

@Twixer, ti si jedini, koji je dao komentar ne temu. I onda se cudimo sto je drzava takva, kakva jeste. Bas ovih dana se skupljaju potpisi protiv turistickog naselja na Srdju, elektrana Plomin jos nije ni pocela sa pripremama, aerodromska zgrada u Zagrebu jos ceka na dozvolu, Koncar u Istri jos sigurno godinu dana nece moci uloziti ni lipe, vec nekoliko godina se nista ne dogadja sa drzavnim odmaralistima i hotelima, za koje, samo eto sto nisu, raspisani natjecaji …
Naravno nitko nije kriv, svi smo mi za investicije ali…

Prije si govorio a i sada to ponavljaš da je DRŽAVA LOŠ GOSPODAR i da treba privatizirati – ČITAJ RASPRODATI I POPALITI, pa od kuda će i biti proizvodnje. Uništili ste i rasprodali svu industriju i proizvodnju, pa sada gledaj u nebo. ODI NA GROBNIK SADITI KRUMPIRE, za drugo nisi sposoban. Samo gledaš kako ćeš raji opaliti još poreza i ugušiti i ovo malo sirotinje što je još ostalo. OSTAVKA ILI SMJENA – ODMAH.

Linić je još jedan dokaz da svatko može voditi financije države, upropaštavati je i da se nikome ništa za to neće dogoditi. Šteta je što komentatori prije mene nisu shvatili da investicije nisu rješenje. Jer da jesu, izvukle bi nas već davno kada ih je bilo puno više. Privatizacija nije rješenje jer ona potencira problem zarađivanja. Pogledajte Katastrojku: http://www.youtube.com/watch?v=3gwNKQ7u024 . Tu je sve jasno – emiprijski. Analitički sam sve napisao: http://www.scribd.com/doc/89402033/Financijski-Sustav-i-Novac

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

New Report

Close