Linić u Tisnom uživa na jahti s Jozom Kalemom

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić u Tisnom uživa na jahti s Jozom Kalemom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

KALEM TERETI GA SE ZA PREVARU TESKU 103 MILIUNA

http://www.index.hr/vijesti/clanak/podignuta-optuznica-protiv-najboljeg-linicevog-prijatelja-kalema-tereti-ga-se-za-prijevaru-tesku-103-milijuna-kuna/733762.aspx [index.hr]

LINCEV PRIJATELJ JOZO KALEM

http://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-linicev-prijatelj-jozo-kalem-clanak-428618 [vecernji.hr]

.

JOZO MAFIOZO [emo_mrgud]

Linic ovim druzenjem i javnim slikanjem sa Kalemom pokazuje da prezire zakone za koje se navodno jako zalagao. Da se netko drugi tako ponasa, Linic bi na njega svalio drvlje i kamenje. A svoje ponasanje lakonski opravdava recenicom da se svojih prijatelja ne odrice ni kad su u problemima. To, naravno, dobro zvuci za siroke i glupe narodne mase, ali je pitanje minimuma politicke kulture da se u takvim situacijama ne slikas javno sa covjekom koji je predmet podignutih USKOKOVIH optuznica. Mozete li pomisliti sto bi Linic govorio da se takvo sto dogodi Milanovicu. Vjerojatno bi ponovio presicu od 60 minuta sa svim mogucim optuzbama.
No, kako se Linic od samog pocetka svog javnog rada ponasa kao da se na njega zakoni ne primjenju, taj princip prakticira i danas. A kad pogledate tko su mu sve bili javni prijatelji – Jezic, Kalem, Maletic …… sve sumnjivac do sumnjivca i optuzeni USKOKA.
Ali, znamo da si takav kakvi su ljudi s kojima se druzis.

i Sanader se pripremao i uživao na Malo vitra, možda i Slavko plovi istim kursom[emo_zacudjen]

New Report

Close