Linić u ožujku ide po 1,5 do 2 milijarde dolara u Ameriku

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić u ožujku ide po 1,5 do 2 milijarde dolara u Ameriku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Hrvatska mora prestati plaćati inozemne dugove, a onima koji su nas zadužili trebali bi suditi!”

“Ni Hrvatski sabor ni narod na referendumu nisu Vladi odobrili zaduživanje u inozemstvu,
što znači da je naš dug apsolutno nelegitiman.

No, s odlukom o prestanku otplaćivanja kredita moramo požuriti,
jer nam je još malo vremena ostalo do ulaska u EU”

– ističe dr. Slavko Kulić.

.

Nastavi li se i dalje ovako loša politika uskoro ćemo pred bankrot!
A tada će nam scenarij Grčke postati svakodnevica.
Stanje definitivno nije dobro, umjesto da se donose pozitivne odluke i dalje se guši kompletno gospodarstvo jer mora postojati 500 županija i 350.000 uhljebljenih.

svaki komentar je suvišan, tko ne razumije nikad ni neće , a g-din Linić jeste jako hrabar… postoje gradovi u svijeu koji broje mnogo više stanovnika nego cijela RH, a ti gradovi niti imaju turizam, niti šume niti prirodna bogatsktva niti poljoprivredu kao cijela RH u odnosu na broj ljudi, pa žive ko bubreg u loju… sa puno manje nezaposlenih i sl.

Kakva nesposobna i lazljiva klika.Evo sto su lazljivci govorili nedavno.

http://www.jutarnji.hr/rajko-ostojic–laz-je-da-u-zdravstvu-nema-novca/937614/
http://www.vecernji.hr/vijesti/pametno-smo-planirali-sad-treba-biti-optimist-clanak-477265

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Tu je najvažnije stvar katastrofalne struktura budžeta. Ne zaboravite da oko 30% otpada na socijalu (uključivo mirovine). Sjetite se da se tzv. “privilegirane mirovine” i dalje isplaćuju direktno iz budžeta. Dalje, tu je “Tomčićev patent” nazvan po Zlatku Tomčiću koji je prvi otkrio “mogućnost” umirovljenja na jedan dan da bi se ugrabila saborska mirovina.

Onda su tu svi oni koji imaju pravo primanja plaća do godine dana nakon što im istekne “radni” odnos. Riječju, zahvaljujući tome da interesi i kalkulacije raznoraznih interesnih i neformalnih grupa u Hrvatskoj isuviše lako postaju zakon, Hrvatska ima “funkcionirajuću budžetsku ekonomiju” u kojoj je budžet važniji od tržišta i u kojoj je teret “vječitih parazita” ogroman.

Dakle Linić će se zadužiti dobrim dijelom i zbog toga da bi se mirovine i dalje mogle isplaćivati privilegiranima i “zaslužnima”. Ostavljajući po strani činjnicu da brigom o sadašnjim umirovljenicima upropaštavamo buduće (da ne govorio o tome koliko će ovi dugovi biti opterećenje za buduće generacije), to znači da se Hrvatska približava “bumerangu obveznica” – stare dolaze na otplatu, a nove nitko neće htjeti kupiti.

Nažalost, naši mediji su i dalje zatvoreni za analize kako će izgledati”grčki cenario” u slučaju Hrvatske jer je princip sličan, ali će struktura i elementi biti prilično različiti.

Samo hulje ,

Nosi ih vrag,

Za ručak daju,

Rođeni prag !

.

Naši političari nikako ne mogu shvatiti da bez rasta proizvodnje i potrošnje nema rasta prihoda od PDV-a.Torbarima se najlakše zaduživati ili direktno ulaziti građanima u džepove.Gdje su ti planovi 21,gdje su ona pusta obećanja ?
Ova vlada je totalno razočaranje, hrpa nesposobnih hulja.[emo_ljut][emo_bijesan][emo_palacd]

Ne postoji toliko bogata zemlja koju loši i korumpirani političari ne mogu uništiti.

Primjera koliko hoćeš: Argentina, Zimbabwe itd

Vlast SDP+HNS pokazalo se kao katastrofa za Hrvatsku, ekonomski podaci nikad gori, zaduženost nikad gora, grčki scenarij je pred vratima!
Ova vlada mora dati ostavku jer jednostavno ne zna raditi svoj posao! Nas ne zanimaju njihova obećanja i opravdanja za neučinjeno, ova Vlada mora otići i dati priliku nekom drugom!
14% podrške građana jasan je pokazatelj da vlada ne može više pokrenuti Hrvatsku jer joj nitko više ne vjeruje i nitko je ne slijedi!
Ostanak na vlasti SDP+HNS do kraja mandata bit će još 3 izgubljene godine u kojima ćemo propasti ispod samog dna!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

lako se zadužit kad ti neš vraćat

Cookie Monster

Ide Linić.

On nešto radi.

Hrvatski građani vraćaju i hrvatski građani se zadužuju, on je samo beznačajna figura bez lica.

Da je značajan, ne bi se zaduživali.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close