Linić: Ozbiljno razmišljamo o prodaji Croatia osiguranja i HPB-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Ozbiljno razmišljamo o prodaji Croatia osiguranja i HPB-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bas su kreativni ovi kukulele. Od prica za malu djecu od prije izbora sve se svelo na poreze,novo zaduzivanje i neznanje jednako onom sto smo gledali i sa ADZom. Od ovih politicara nula bodova.To sve treba rastirat i dovest neke nove ljude koji mozda nesto znaju.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Umjesto da sve poslovanje drzave prebace na jos jedine preostale banke u drzavnom vlasnistvu ovi ce ih rasprodat.

Nije bolest sve što boli

Linić valjda oće prodajom hpb a i co nadmašiti proviziju koju je dobio prodajom Ine…
Autoceste u koncesije, koje smo već napravili i plaćamo i platati ćemo ko zna još kolkio dugo, prodati, vjerojatnije pokloniti hpb i co i hep i ako ima još šta vrijedno. Hadeze je toliko toga pogulio da nije puno toga ostalo, a nazaduživao nas da se zadužit više ne može. A jbg, i ovi moraju od nečega živit, treba platit režije…

Linicu, koja ste vi nekoordinirana BAGRA. S jedne strane vi govorite da se drzava nece baviti bankarstvom (i zato ce prodati HPB) s druge strane jedan drugi ministar koji se zove Vrdoljak obecava da ce drzava davati jeftine kredite za legalizaciju bespravne gradnje (http://www.jutarnji.hr/drzava-za-legalizaciju-bespravne-gradnje-daje-jeftine-kredite-/997362/). Koja ste vi obezglavljena BAGRA od vlasti. Zao mi je sto sam vam dao glas!!!

U biti je vjerojatno glavni problem u premijeru KOJI je NEISKUSAodi zemlju. NIje imao jedan pravi posao u karijeri i sad nam vodi zemlju. Ajme + neka nam Bog pomogne.

vodoinst, 04.01.2012. u 13:12
Kazao je i kako će neiskorišteno građevinsko zemljište biti više oporezivano ako nije u funkciji. One koji su kupovali zemljište da bi gradili stanove, a to nisu činili, sada će skupo stajati.

Kuku – lele opet ona njegova propala priča o antišpekulativnom zakonu. To možda i je tako kod vas na Jadranu ali na kontinentu ljudi ne grade stanove/kuće zato jer nemaju novaca. Molim lijepo nek ministar svoje osobne frustracije ne rješava preko leđa čitavog naroda.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]


Umjesto da sve poslovanje drzave prebace na jos jedine preostale banke u drzavnom vlasnistvu ovi ce ih rasprodat.

[thumbsup]

Katastrofa koji ljigavac, zadnju našu banku koja nešto vrijedi ići prodavat!

Očito nedostaje kreativnih rješenja

New Report

Close