Linić: Nema zakona koji se ne može izigrati, ali treba nastojati da te rupe budu što manje

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Nema zakona koji se ne može izigrati, ali treba nastojati da te rupe budu što manje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_ljut]

Gomila gluposti! Sada kad su glavne firme zbog kojih je i izmišljena PSN prevarile sve i svakoga oni pričaju o izmjenama i ulogi sudova.
Prevara je odrađena pa sada možete mijenjati što god poželite. Žderić, Radić, Miličić i ostala ekipa Vam upućuju srdačno mahanje – možete im soli na rep staviti! Prošla baka s kolačima!

Roglić je uspješan poduzetnik i ne sumnjam pametan čovjek, ali ovakve izjave:

“…
“Radi se o čovjeku koji ima četiri – pet automobila, vikendice i hotel”, kazao je Roglić, koji smatra da bi se u predstečajnom postupku trebala utvrditi i privatna imovina onih koji su isisali novac iz tvrtke-dužnika.
… ”

…stavljaju u sumnju da li on razumije koncept društva sa OGRANIČENOM odgovornošću ili d.o.o.

Poduzetnik bi trebao paziti s kime posluje. Zašto nitko nikad nije razdvajao svoje klijente po kreditnoj sposobnosti. To što su svi registrirali d.o.o. i to im prolazi je zapravo greška upravo nas poduzetnika. Pitam se koliko ljudi uopće zna da postoji i nešto što se zove s.p.o (s potpunom odgovornošću).
Da su poduzetnici poslovali kako treba i recimo d.o.o. isporučivali robu samo uz avansno plaćanje, a s.p.o. i d.d. odobravali odgode plaćanja možda bi i današnje situacije s nelikvidnošću bile malo drugačije.
Sramota je da danas ima velikih firmi koje su d.o.o sa 20.000 kn temeljnog kapitala.
Danas će ista stvar biti i sa j.d.o.o. i za par godina će se pričat da su j.d.o.o. zapravo “pljačka veća od pretvorbe i privatizacije”.

Loki

New Report

Close