Linić: Mislite da će nam svijet vječno davati novce? Kamata je krvavi teret!

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Mislite da će nam svijet vječno davati novce? Kamata je krvavi teret!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prestanite toliko trošiti i poćmite si davati otkaze!

http://www.vecernji.hr/felix/

.

Okrutna statistika
Četvrtina Europe siromašna
Na rubu siromaštva u EU 115 miliona ljudi

http://www.vecernji.hr/vijesti/cak-cetvrtina-stanovnistva-eu-pogodena-je-siromastvom-clanak-375018

.

Jel on normalan ili ne…koga on tu radi budalom i kome dijeli lekcije???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

“misle li da preveliku potrošnju u mirovinskom, zdravstvenom, socijalnom sustavu, trebamo financirati s kreditima iznad 8 posto, zaduživati buduće generacije”. POGRSNO. Pravo pitanje je: ZASTO imamo preveliku potrošnju u mirovinskom, zdravstvenom, socijalnom sustavu? Zasto ne rezemo potrosnju? HA?

Čovjek mi nije uopće simpatičan, ali je ovaj puta u pravu. HR nikada nije bila dobar gospodar sa svojom imovinom, niti će ikada biti. Mi smo jednostavno “lopovska” nacija i rođenu majku bi pokrali, ali naravno da nas nitko ne uhvati. Sa takvim mentalitetom bi i INA i dan danas bila gubitaš da nije prodana. To je jednostavno tako kroz cijelu povijest bilo i bit će.

zašto je onda povećao dug 100% u tri godine vlasti?
Ljiga.

čemu sad jahati na onome što je bilo prije 10 godina? pa svi su u hrvatskoj, i političari i građani, tretirali zaduživanje kao normalnu politiku u vođenju financija, i državnih i privatnih. ne samo u hrvatskoj nego općenito na zapadu. sad je valjda važno gledati tko se do danas probudio iz tog ludila a tko nije nego bi i dalje trošio nezarađeno. jer samo o tome koji će od tih biti na vlasti u svakoj pojedinačnoj zemlji, pa tako i hrvatskoj, ovisi da li će ona krenuti u smjeru grčke ili njemačke i u kojem će društvu završiti za 10 godina. a da su svi oni prije 10 godina bili isti, to je više manje jasno.

New Report

Close