‘Linić me proglasio bogatašicom, 3.000 kn poreza za vikendicu meni je strašno’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Linić me proglasio bogatašicom, 3.000 kn poreza za vikendicu meni je strašno’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gospođo…vi ste za Linića povlašteni..pa vi primate obiteljsku mirovinu, postoje obitelji u kojima su svi nezaposleni ili zaposleni ali ne primaju plaću , a imaju i stan (žive tri generacije u njemu), a imaju i vikendicu..pa to socijaldemokratska vlada ne može dopustiti..neka prodaju tu raskoš…ili iznajme jednu sobu u stanu i spavaju u kuhinji!
Znači nemojte se žaliti…imate i bicikl…čuvate zdravlje i energetski ste neovisni!
Prodajte kuću stavite novce na banku i to je to!

Greška. Baka ima “više” od Todorića. Veleposjedik živi u “hotelu” koji je u vlasništvu tvrtke. Njega ne sekira ovaj porez. Sve je na firmu. Njegov porez plaća neko drugi. MI

…gospodin Linić uopće “nema” nekretnina…sve je na bivšoj i sadašnjoj ženi…a nešto i na prijateljima…

…gospodin Linić je ovo ljeto kupio brod,koji je pokretnina pa će ga isti porez mimoići…[emo_zloban]

…gosp Linić je novim zakonom smanjio i ostale dadžbine na plovila pod izlikom razvoja nautičkog turizma…

…eto dotični gospodin zna koju vrstu imovine se isplati imati…[emo_zloban][emo_vrtimise][emo_palacd]

Ovaj se porez treba uvesti tek onda kad se pregledaju davanja režija za pojedine objekte. Postoje mnogi računi koji dolaze bezveze i pune nečije džepove. Plaćaju se iste stvari po 3 puta. Tek onda treba ići ovaj porez i naravno porez na prijenos nekretnine treba ukinuti….višestruko oporezivanje!


Ovaj se porez treba uvesti tek onda kad se pregledaju davanja režija za pojedine objekte. Postoje mnogi računi koji dolaze bezveze i pune nečije džepove. Plaćaju se iste stvari po 3 puta. Tek onda treba ići ovaj porez i naravno porez na prijenos nekretnine treba ukinuti….višestruko oporezivanje!

imovinu ispod 1 mil.EUR uopće ne treba oporezovati! neka ostane komunalna naknada i gotovo, a neka se porez plaća na skupe nekretnine iznad 1 mil.EUR! dosta je SDP-ova vlada pljačkala hrvatsku sirotinju!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

Ako hoće skupiti novce, onda treba uvesti porez na buuudale.

Naime, tako bi se najviše skupilo jer je ova zemlja puna buuudala koji trpe i gledaju što ovi rade.

…dotični gospodin želi uvesti porez na nekretnine jer je zavidan vršnjacima koji su sposobniji i uspješniji od njega a stečeno bogatstvo većim dijelom parkirali u nekretnine pa im želi napakostiti. Ostali puk je tu samo kolateralna žrtva

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Koja hrpetina jalnog puka .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Nije vam Linic kriv sto se uvode i podizu porezi. Hrvatski gradjani su zdusno podrzavali rast drzavne potrosnje sve dok je bilo kredita (dok su se mogli zaduzivati na teret buducih generacija). Sada kada nitko vise ne zeli to financirati morate platiti.

Imate i drugi izbor, rezite drzavnu potrosnju.

Linic je jedini covjek u ovoj vladi koji pokusava nesto smisleno. Pokusava popraviti prikupljanje poreza. Za vlasit HDZ-a placanje poreza i doprinosa je bilo manje vise dobrovoljno, sve porezno opterecenje je padalo na place. I onda se iscudjavate sto je nezaposlenost 20% i sto nitko ne investira.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Milanoviću što čekaš, rješavaj se pod hitno majstora Linića

I maloumni bi na ovaj način mogli vladati državom- fali novca – pa digni poreze – pdv na 25%, hepu nedostaje – digni grijanje 35%, digni cijenu struje 20%, još nam fali ? Ok, da vidimo gdje bi mogli oguliti – vidi super, u državi postoji oko 2 milijuna nekretnina – lupi porez na nekretnine – tako ćemo još oguliti narod a mi ćemo skupiti love.
Twixer – bilo bi bolje da prije nego napišeš neistinu da se malo informiraš a ne da ponavljaš bedastoće koje i Milanović lupeta npr. u Njemačkoj kada kaže da je kod nas plaćanje poreza do sada bila slobodnoa forma. Prema ministarstvu financija naplata poreza je u posljednjih 7-8 godina bila 97% ! To su činjenice a rekla – kazala informacije ostavi za plac !

New Report

Close