Linić ipak nije hrvatski Eliot Ness

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić ipak nije hrvatski Eliot Ness

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako Linić nije Eliot Ness, nije ni važno. Važnije je onda saznati, tko su to “nedodorljivi”,odnosno , tko je to Al Capone?
Možda je važnije znati tko je to Oscar Wallace , Nessov knjigovođa. A dobro bi bilo upoznati osobe kao što su to Jim Malone, odnosno tko je George Stone, Nessovi povjerljivi i nepotkupljivi policajci? A ništa manje važno nije saznati tko su to Caponeove računovođe ,odnosno tko je Georg, a tko Payne?
Bilo bi jako dobro upoznati se sa „potkupljenom porotom“ kao i potkupljenim sudcem, koji se ipak na kraju usudio osuditi Al Caponea na 11 godina zatvora?
Za očekivati je da u daljim komentarima upoznamo i ostale sudionike događanja kao u filmu „Nedodirljivi“!? O njima, mislim o Nedodirljivim, stalno se govori i piše, a mi još ništa nismo saznali, osim da Linić nije Eliot Ness!?
O samim događanjima i radnjama kao u filmu „Nedodirljivi“ ionako već puno znamo!

Linic nije ni E.Ness ni objektivni i kompetentni ministar financija. Uglavnom, nitko nije cuo finacijsku i industrijsku politiku RH od Linica- jer je nema (nezna formulirati).
Ono sto zna je npr. pomoci prijateljima -primjerice, R.Jezic je morao stecajem DIOKIja izgubiti sve. No gle- stecaj za koji postoje uvijeti nije pokrenut. DIOKI se spasava, drzava petelja, turci nesto kupuju, R.Jezicu ipak ostaje dio imovine.

Ono sto je sigurno je da S.Linic postuje “prijateljstvo” (Novi List koji je bio vlasnistvo R.Jezica nije nikada napadao S.Lincia i rijecki SDP, R.Jezic je ispod cijene prodao S.Lincu Feretti jahtu). Dug S.Linic sada vraca. Prijateljstvo! Ili zanemarenje interesa RH i siromasnih grajana od strane Socijaldemokrate S.Linca?

BigBoffin

New Report

Close