Linić: Dosta je bilo opraštanja i pogodovanja, kreću naplate!

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Dosta je bilo opraštanja i pogodovanja, kreću naplate!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Linić: Dosta je bilo opraštanja i pogodovanja, kreću naplate!”

što on time želi reći? da su do sada opraštali i pogodovali??? [emo_ooooo]

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

DA LINICU ZNACI DO SADA SE PRASTALO ,KOME SE PRASTALO I ZASTO,AKO SI TI LINICU ZNAO DA SE NEKIMA PRASTA TREBAO SI PRIJAVITI,LINICU MANGUPE ZASTO TO NISI PRIJAVIO , MOLIM USKOK TA PROTIV LINICA PODNESE KAZNENU PRIJAVU JER JE SUTIO A ZNAO JE DA SE NEKOME OPRASTA ,JA SAM POREZNI OBVEZNIK NISAM 1KN NIKOME DUZA ,MOLIM ODGOVOR NADLEZNIH I SANKCIJE?

A da se nije oprastalo i gledalo kroz prste, kako bi inace doslo do 45 milijardi nenaplacenih potrazivanja!? Linic pokusava uvesti red u ovu vukojebinu od drzave a vecina stanovnista stoji sa strane, komentira, kibicira i potajno prizeljkuje krah i neuspjeh.
To me podsjeca na onu karikaturu, kad naivac reze granu na kojoj sjedi i veli, da je ta grana ionako gazdina.

viwer pa sta mu ti onda ne uzmes krediti pa pomogni vracati kad si tako osjcajan i stalo ti do hrvatske pa uzmi krediti i otplacuj alinic ce ti se smijati g.l.u.p

@prorok111, mislim da ste zalutali na site!? Ako me pamcenje nije izdalo, ovo je Poslovni dnevnik.

nigdje ja nisam zalutao ja samo komentiram liniceve izjave kako nema pogodovanja vise ,pa ni pogodovanja nije smijelo ni biti ja na svakom ceku zadnjih 30godina sam sve platio kako je pisalo nije mi niko nista smanji ni oprostio zbog cega bi ostalima se prastalo ,onda sam ja b..dala koja placam o ostali su pametni il sta?????????????

Opa! I što se sad dogodilo gf-u???

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

opraštanje i pogodovanje za prijatelje i članove partije, ostali stani u red za stečaj, bravo minister

zgazio si realni sektor, zgazio sivu ekonomiju, pola radnosposobnog stanovništva je nezaposleno, uredbom si digo cijene vode, odvodnje i energije, odveo Hrvatsku u smeće, dodatno nas zadužio, rasprodaješ narodnu imovinu i još se uvjek prijetiš…kome, tko te više doživljava, ajde, pošalji policiju i ovršitelje, ti navodni dužnici lihvarske države spremno ćekaju pa da vidimo dokle ćeš doći i ti i tvoja cijelokupna parazitska organizacija…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Partijska obećanja i ništa više.
Drugo i neznaju nego pričati, pričati, pričati…
Tipičan komunizam na djelu.

Sram te bilo dvolični partijski kmeru ! “Poruka je vrlo jasna, godinu i pol dana čekanja, opraštanja i pogodovanja je završilo. Sva logika proračuna za 2014. bit će naplata od onih koji nisu izvršili svoje obveze” – Hoćeš li biti tako odlučan i za svog druga Ninu Pavića kojem je porezna skinula blokadu (!?!) iako je EPH vjerovnicima dužan nekoliko stotina milijuna kuna ?
Pokvareni i lažljivi komunisti se nikad neće promjeniti ….

New Report

Close