Linić: 70.000 građana ne mora nam vratiti 1,5 milijardi kuna, sve opraštamo

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: 70.000 građana ne mora nam vratiti 1,5 milijardi kuna, sve opraštamo

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_palacg]

to je definitivno protuustavno.

u psn se bar pokušava glumiti demokracija pa većina može odlučiti da svi odustanu od potraživanja.

ovdje se čak uopće ni ne pita porezne obveznike nego bi ovaj u naše ime poklanjao naš novac.

eventualno bi s ustavom bilo spojivo da se svaki od milijun poreznih obveznika prilikom podnošenja prijave za 2013 ima priliku izjasniti da li se slaže preuzeti taj dug. pa svaki koji pristane preuzme na sebe obavezu od 1500 kuna odnosno 125 kuna mjesečno, a tko želi može preuzeti na sebe i dio za one koji nisu pristali. to se svima u poreznoj prijavi za 2014 odbije od osnovice kao donacija, a ti koji se odluče platiti više od 1500 dobiju i spomen-plaketu ministarstva financija.

super, id.ioti koji i dalje sve placaju ce dobiti nagradu – i.dioti stoljeća.

linicu ti uzmi krediti na svoje ime pa vrati a ne da vracas tude novce ,i oprastas nesto sto nije tvoje,tko si ti da oprastas nekome nesto??”, uzmi svjoe u banci milijarde pa djeli moje neces, a ne da narod zaduzujes sta ces 100godina vracati a ti ces kao heroj biti, to sto radis to nije kriminal nego kriminala milenija, neznam di je sad taj jebeni uskok ,i carina da nevidi ovo pljackanje???????????????????”

Lopove i država nagrađuje. I kako onda ne kazati da je i ova Vlada lopovska. Svi mi koji sve pošteno plaćamo možema se i dalje samo j**ati. Poruka koju šalje SLinić samo će regrutirati nove lopove. I zato nema šanse da izađemo iz krize dok je ova NESPOSOBNA Vlada na vlasti.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Mi vama oprost dugova,vi nama glasove[emo_plazi]

Blagajnik još jednom pokazuje lažnu socijalu osjetljivost. S jedne strane harači, proziva i maltretira, a s druge strane oprašta kao Svevišnji. Poruka je jasna: ne plaćajte (u Hrvatskoj astronomski visoke) poreze i doprinose jer će prije ili kasnije iz mora politikantskih nesposobnjakovića izroniti jedan tuljan poput Linića koji će vam sve dugover oprostiti. Također, ovim je napravio budalama sve one koji su podnosili zamolbe za bilo kakve reprograme pa ih sad pravomoćna rješenja obvezuju. Što ćemo – blagajnik nikako da shvati da dogovorna ekonomija nije ekonomija, te da ručak uvijek mora netko platiti.

kakva bijedna demagogija samo da si dignu popularnost na račun nas glu-pa-na koji dižemo kredite i posuđujemo novac da bi nekako platili sve svoje obaveze [emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]

koji lik?

da sam znao mogao sam i ja ostati dužan koji milion. pa ti budi pošten i radi??? koja smo mi banana država

Tako je Liniću, bravo. Konačno da otvoriš oči nama, tupanima koji se odričemo svega i svačega da bi na kraju svakog mjeseca podmirili svoje obaveze umjesto da imovinu posakrivamo i pravimo se blesavi.

Samo tupan plaća poreze ovoj državi, jer ako si uredan onda će te država uredno naguziti…Ostalima ćeš spustiti poreze,oprostiti dugove, izmišljati zakone da ih očistiš…

A jesan rexi …neman kredita već 5-6 god…
Moga san lipo dignit zavrtit i država oprosti…[emo_zacudjen]

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close