Lidl krumpir s Cipra prodaje kao ‘dnevno svježi s domaćih polja’?

Naslovnica Forum Komentari članaka Lidl krumpir s Cipra prodaje kao ‘dnevno svježi s domaćih polja’?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Eh da je u pitanju samo Lidl.To rade svi.Nedavno sam vidio reklamu u Kauflandovom prospektu za štednu žarulju od 2 kn.Na polici je pisalo da je tiskarska greška i da su žarulje po 8kn a na blagajni su mi naplatili 19,99kn.Naravno reklamirao sam stvar i vratio žarulje.Ista stvar je svugdje i u Konzumu i kod svih ostalih.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Treba ih kazniti prema zakonu, a potrošači na način izbjegavanjem odlazaka u takve centre gdje caruje uvozni bofl….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

najbolje ga je kupovati po tržnicama,isto ciparski ali po 10 kn [lol]

Stvar psihologije vrijednosti , i nesporne kvalitete ekološkog uzgoja u Hrvatskoj.
Kod nas će kupac -platiti skuplje DOMAĆI KRUMPIR…a u Njemačkoj će na domaći staviti-
UVOZ IZ HRVATSKE ..pa će bolje prodati…Ili će jednostavno manipulati sa ambalažom, kako to rade kod nas.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ako državni inspektorat kazni Liedl, oni će se povlačiti sa hrvatskog tržišta i tužiti domaćim medijima kakve su hrvati svinje…
ista stvar sa bankama. Prijetnja i povlačenje sa hrvatskog tržišta. A toliko nepravilnosti u poslovanju da ti se smuči.
Bilo bi ljepo vidjeti 20tak kazni po par stotina millijuna kuna recka, zar ne?

i stvar psihologije. njemci pokazuju nadmoć sada, ništa im ne možemo niti na domaćem niti na stranom terenu…

najveći je problem što na hrvatskom i sličnim tržištima završava roba najniže kvalitete na očigled svih naših inspekcije, agencija, kontrola i službi,

to trgovci kako strani tako i domaći obilato koriste, ponekad se na policama zna vidjeti roba koja je na razini smeća, naročito kod voća i povrća

pored toga svi manipuliraju sa porijeklom robe, tako da sve deklariraju kao da je uzgojeno u podneblju koje je najviše cijenjeno za određenu vrstu robe

o problemima koje nadzire AZTN dovoljno je napisati da je na čelu gospođa Spavec

Ne znam odakle nekome ideja da je domaći krumpir bolji od ciparskog. Krumpir u Hrvatskoj je većinom smeće, zelen, sitan i mekan. Domaće sorte krumpira možete naći samo negdje u Dalmaciji i Lici. Razlog tomu je taj što su Međimurci poćetkom devedesetih krenuli u biznis s krumpirom. Pošto nisu imali dovoljno sjemenskog krumpira, išli su preko granice u Madžarsku i tamo ga kupovali. Međutim, kupovali su najjjeftiniji i najlošiji. Tako su si napravili medvjeđu uslugu. Sve do danas je ostalo posljedica toga. Za sve one koji neznaju što je dobar krumpir dovoljno je malo jače ga stisnuti. Ako je tvrd i jednake boje dobar je. Zeleni i mekani krumpir je za hranjenje stoke a ne ljudi. Pa makar bio i hrvatski.

New Report

Close