Top 10 od ponedjeljka je jaci od top 10 petka, pametnom dosta
Ne znam, ja to nekako ovako gledam nakon zbivanja ove godine: da top 10 Leda zna sto radi nebi bio u top 10 Leda.
Top 10 od ponedjeljka je jaci od top 10 petka, pametnom dosta
Pametni se nisu petljali u ovo ili su prvi dan riskirali i kupili “jeftino” i drugi dan osisali naivce.
Ovdje trguju kockari i hazarderi,a investitori se rjesavaju dionica ako imaju,po mom misljenju!
Poznam ovog gospdina Vidakovića.
Izniman stručnjak!
Nekako više vjerujem njegovoj analizi nego dežurnim pesimistima s ovog portala.
http://hr.seebiz.eu/vidakovic-kupuje-dionice-jamnice-i-leda/ar-165557/
Izniman stručnjak!
Preko tuđe love do dobre reklame. S te strane, odličan potez.
ako će te baš vjerovati fondovima evo vam moje osobno iskustvo sa tim. kd viktorija je posjedovala dosta jamnice (za ostale todex dionice u njihovom posjedu ne znam) u petak i ponedjeljak su zviznuli cca -7% tako da ni ja nisam baš nešto oduševljen sa tom situacijom.
a sto je ta kd viktorija sve radila na HIMR-magisterij kako pusiti lovu!
[/quote]
da tuđu a tetka nek zaradi.
Izniman stručnjak!
Mislim da je to OK ………..Okrenuti se budućnosti i poslovanju LEDA kao mjeri njegove vrijednosti.
Netko je pitao kada će 3Q…………Povjerenik je dao rezultate za siječanj-kolovoz.
Vaš link …
EBITDA – 199m kuna nekonsolidirano!
Šta danas – 75% sam za dokupiti?
“Točno u podne, izvanredni vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak objavit će listu kome sve Agrokor duguje i koliko. To je jedan od važnijih koraka jer će se prema tražbinama određivati i budućnost Agrokora u nagodbi.”
https://www.24sata.hr/news/ramljak-izbacuje-ruse-nece-priznati-trazbinu-sberbanke-547544
Ovdje je samo 2 pitanja da li će se i na koji način razvodniti kapital, tj. da li će biti debt to equity i na kompanijama Agrokora ili samo na Agrokoru je prvo.
Drugo je da li će se postići nagodba i da li će svi biti u njoj, jer ako neće biti npr. Sberbank, vjerojatno će kompanije ostati bez djela imovine što je opet loše, ali ne toliko loše kao ovo prvo ukoliko se dogodi u lošoj varijanti za dioničare.
O tome sve ovisi.
Mirovinski fondovi AZ i PBZ CO prodaju, sa time da treba naglasiti da AZ mirovinski fond nije prodavao prije blokiranja dionice, a sada su počeli prodavati na ovim daleko nižim cijenama.
Kako se radi o mirovinskom fondu, ja se nadam da je netko napravio sastanak sa Ramljakom i da je saznao očito nešto negativno po ona dva pitanja gore. Ako nije onda je ovo još jedna od katastrofalnih odluka managera u mirovinskim fondovima. Bez obzira kako se sve završi.
A ako sve završi na neki način pozitivno u odnosu na sadašnju cijenu dionice, onda će biti spektakl ako ne budu smjenjeni svi oni u ta dva mirovinska fonda koji su utjecali na ovakvo donošenje investicijskih odluka.
U svakom slučaju popratiti ćemo to.
lp
Po prvim informacijama Ramljam ne priznaje dio potrazivanja+dio vec rjeseno.Ocekivam skok gore i probijanje do kraja tjedna 2000
Naravno ako opet ne bude blokada pajde sa 500 dionica
Ovdje je samo 2 pitanja da li će se i na koji način razvodniti kapital, tj. da li će biti debt to equity i na kompanijama Agrokora ili samo na Agrokoru je prvo.
Drugo je da li će se postići nagodba i da li će svi biti u njoj, jer ako neće biti npr. Sberbank, vjerojatno će kompanije ostati bez djela imovine što je opet loše, ali ne toliko loše kao ovo prvo ukoliko se dogodi u lošoj varijanti za dioničare.
O tome sve ovisi.
Mirovinski fondovi AZ i PBZ CO prodaju, sa time da treba naglasiti da AZ mirovinski fond nije prodavao prije blokiranja dionice, a sada su počeli prodavati na ovim daleko nižim cijenama.
Kako se radi o mirovinskom fondu, ja se nadam da je netko napravio sastanak sa Ramljakom i da je saznao očito nešto negativno po ona dva pitanja gore. Ako nije onda je ovo još jedna od katastrofalnih odluka managera u mirovinskim fondovima. Bez obzira kako se sve završi.
A ako sve završi na neki način pozitivno u odnosu na sadašnju cijenu dionice, onda će biti spektakl ako ne budu smjenjeni svi oni u ta dva mirovinska fonda koji su utjecali na ovakvo donošenje investicijskih odluka.
U svakom slučaju popratiti ćemo to.
lp
E ovo ti je dobar post!
Sve si rekao njemu.
Na ovo se nema više ništa dodati.
ako je to istina onda je to kriminal, tj. fondovi imaju više informacija od nas, netko treba u zatvor! ako nije istina onda je katastrofa tko vodi te fondove, treba im podijeliti otkaze. neka se ugledaju u Agram.