Ispucali se optimisti i realno je sada očekivati polagan ali dugotrajan pad kako budu dolazile informacije od vjerovnika čiji će biti glavni cilj da dobiju što veće udjele u Ledu po što nižoj cijeni. Tvrdim da će kroz naredne mjesece razvodnjavanje ići do nekih 100 kuna ali to će se odvijati polagano i neprimjetno pa nećete ni osjetiti kako ste izgubili. Nešto slično kao na Petrokemiji kad se trgovalo po 15 – 20 dugo vremena a onda je imaocima dionica smanjen broj dionica na trećinu pa se opet nakon toga za dan dva trgovalo po istoj i manjoj cijeni ali s tim da sada imaju tri puta manji broj dionica. I sve prošlo legalno bez velike pompe jedino stanje na računima pokazuje minus.
Fino, evo Leda opet po lijepoj diskontnoj cijeni od 1000 kn :-))
A kad se ekipa opet natrpa, ide opet isti scenarij kao jučer
Dakle mirovinci su prodavali i to onako nemušto, tipično za njih. I oni upravljaju našim mirovinama?
to nije nikakva novost , nevidim nekakav spektakl sa time , u petak je ministar u dnevniku oko 13-14 sati rekao da su mirovinci prodavali , pametnije je sačekati od večaras pa unaprijed idućih nekoliko dana da se vidi tko je kupio 30 milijuna kuna dionica Leda – e taj mora da ima poziciju u top-10 i svakodnevno povećanje broja dionica na semaforu..
vidim dosta negodovanja u vezi trgovanja, ne znam što su neki očekivali, da ide na 5K…ne ide niti može ići jer trgovima sa todexom u datim okolnostima nije investicija nego kladionica a u kladionici ili duplo dobijaš ili duplo gubiš
biti će tu još valova do okončanja postupka ali da će biti još ovakvih rasprodaja, kupovina, oscilacija, to jako teško da će se ponoviti…pa jućer je otvoreno sa 900kn, prekjućer sa 650kn i to na hebačkim volumenima i fakat mi nije jasno što neki oćekuju, još se vrijednost i vrlo dobro drži na ovih 1,02K
i još jedna stvar, na ledu je super jer je u redevitom tržištu pa se uvijek može vana bome ne bi želio biti u koži onih koji su jućer kupovali jmnc
Opet se vidim vratili dezurni pusionicari
heheheh
djaba vam prognoze kad neznate sto snjima
Upravo tako. Klasična ekonomska igra na kojima će neki jako dobro zaraditi ovim fluktuacijama dok se ne stabilizira na nekom realnom iznosu
Revidirano za 2016. godinu
Ovlašteni revident PwC
Bilješka 34.
U skladu sa Zakonom, mjera izvanredne uprave se provodi samo dok postoji razumna vjerojatnost za uspostavu ravnoteže i nastavljanje poslovanja na trajnijoj osnovi. U suprotnom, u bilo koje doba za vrijeme trajanja postupka izvanredne uprave sud može na zahtjev izvanrednog povjerenika, uz pribavljanje suglasnosti vjerovničkog vijeća odlučiti da se postupak izvanredne uprave okonča i da se otvori stečajni postupak ako se utvrdi da su nastupile okolnosti zbog kojih više ne postoji razumna vjerojatnost za uspostavu ekonomske ravnoteže i nastavljanja poslovanja na trajnijoj osnovi. Prema našim najboljim saznanjima takve okolnosti do danas nisu nastupile te prema informacijama dostupnim do datuma ovog izvještaja Uprava Društva očekuje uspješno sklapanje Nagodbe. U skladu s time financijski izvještaji su sastavljeni po načelu neograničenosti vremena poslovanja.[/b]
Ne znam zašto si ovo podebljao. Ovo je standarda rečenica koja piše u svim revizijskim izvještajima. Ili si to htio istaknuti kao garanciju da će kompanija poslovati neograničeno 🙂
vidim da bikići imaju problem…krenu u bildanje i onda nalete na skriveni
😉
vidim da bikići imaju problem…krenu u bildanje i onda nalete na skriveni
😉
Ja na Hita-i vise ne vidim ni skrivene, ni dubinu naloga kao prije.
Vec sam ih zvao par puta. Jos uvjek “uigravaju” sistem. Silverlight su razvijali 8g. Valjda necemo cekat tolko da i ovaj sistem postane ugodniji za rad. Sad je jos daleko od starog.
Ja na Hita-i vise ne vidim ni skrivene, ni dubinu naloga kao prije.
Vec sam ih zvao par puta. Jos uvjek "uigravaju" sistem. Silverlight su razvijali 8g. Valjda necemo cekat tolko da i ovaj sistem postane ugodniji za rad. Sad je jos daleko od starog.
[/quote]
ja sam još u petak kontaktirao svoje brokere, isto još rade na tome…da li vidi itko skrivene?
i još jedna stvar, na ledu je super jer je u redevitom tržištu pa se uvijek može vana bome ne bi želio biti u koži onih koji su jućer kupovali jmnc
Zašto to misliš’
Zar se jučer kupljeno mora danas prodati?
I osim toga čini mi se da po trenutnoj situaciji sve Todex dionice na dražbi rastu?
Otkad smo prešli na xetru sve je degradirano za 15 godina. Toliko dobrih funkcija je nestalo a trgovina stalno nešto šteka, tako je barem na HITA-i.