LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šamaranje na 650?!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Mnogi su pohrlili u Ledo, ocito ce to biti dobra investicija. Ali samo treba imati kes, mnogi su govorili prije nekog vremena da ce biti prilika ali kesa malo.

Kako god da bilo, ogroman je pritisak na bid

Gotov je pad i panika od petka, LEDO polako raste….

Ne zna se ništa kolega, do podneva je svašta moguće pa opet do pred kraj , znate kako to ide kod nas.
Moguće da se oglsi i netko iz vlasti pa ode gore ili dolje.
Kako će fondovi reagirat isto nitko ne zna.

izgleda kao pretovar
na 650

Mirovinci očito izlaze do kraja sukladno najavi ministra Pavića, a kako smo mogli neki dan pročitati, ulaze strani ulagači.
Po tko zna koji put, naši mirovinci (i mi s njima) ćemo opet popušiti, a stranci debelo zaraditi. Nevjerojatno…

Ignore: KressoM, delux

ove velike transakcije sigurno nisu mali nego fondovi, dakle prodaju.

Pitanje je tko kupuje ovolike kolicine pod masu upitnika? Slicna stvar dogadala se i u petak

izgleda kao pretovar
na 650

Mirovinci očito izlaze do kraja sukladno najavi ministra Pavića, a kako smo mogli neki dan pročitati, ulaze strani ulagači.
Po tko zna koji put, naši mirovinci (i mi s njima) ćemo opet popušiti, a stranci debelo zaraditi. Nevjerojatno…
[/quote]
Ne kužim da su kupovali po 8000 a prodaju po 650, pa već je sve izgubljeno, ovo nije nikakav novac koji će dobit a ako ispadne dobro mogli bi povrati znatan dio investiranog.
Ili ako poraste će kupovat opet od tih stranaca po 5 puta skuplje.

Ok neko prodaje vece kolicine, no opet taj isti netko kupuje te iste ogromne kolicine…

Ja sam ocekivao da ce nakon kraja blokade krenut u shoping, a ne rasprodaju. Katastrofa!

Raspoređuju gubitak…

Gotovo 3000 komada protrgovano u pola sata

New Report

Close