sada gledajte
nestaju nalozi s prodaje
ala su vas opet
do štapića
Ovo me malo podsjetilo na dobra vremena trgovanja certifikatima.
Nema tu vajde, perfidno ti izvuče skriveni nalog i ubije svaku želju za kupovinom. Maknuti sve todex dionice s gledalica ili isključiti komp.
Fondovske stotice počele su se sve više javljati na kupnji. Kako su veliki jutros izuli male iz cipela i pobrali im dionice, čudo jedno.
Fondovske stotice počele su se sve više javljati na kupnji. Kako su veliki jutros izuli male iz cipela i pobrali im dionice, čudo jedno.
Rečenica ti je konstruirana kao da to nešto vrijedi.
Obveze su veće od vrijednosti.
Ide razvodnjenje.
Pa računaj.
Ovaj zastoj vam je kao da padate sa zgrade pa na trenutak zapnete okom na granu prije nego što ćete tresnuti na beton.
Ovaj zastoj vam je kao da padate sa zgrade pa na trenutak zapnete okom na granu prije nego što ćete tresnuti na beton.
Prije će biti da je ovdje u igri bungee jumping!
Ovu koku neće zalijepiti za pod jer šta ćemo lizat dogodine?
@serislave
To je tako u teoriji ali u praksi ………….mislim da NE1
Ja nigdje ne vidim da je LEDO stekao vlastite dionice ili neke druge dionice na temelju datih DOSPJELIH jamstava, a što bi bilo logično da je to kako ti kažeš?
U teoriji je dakle SVE dospjelo no u praksi nije ništa dospjelo!
Mislim da je ovo čak i netradeabilna dionica. Moramo uvesti novi izraz, bravo Toda. Dakle, tradeabilne dionice su one u kojima postoji tračak nade da će doći do pozitivnog raspleta – DDJH, primjerice, ako ga preuzme CČ, HMST ako ga preuzme netko drugi, pa čak i moj ponos VJSN, ili vrlo posrnula THNK, pa čak i jadni RIZO.
Netradeabilne su one dionice koje čitav dana padaju bez zadrške, jer zadrška u obliku neke pozitivne vijesti naprosto ne postoji. Jamstvo Ledu stiglo na naplatu, iznos je 19 milijardi kuna. Sjelo, kak bi rekli! Hoće li se tu sad raditi momački otpis, pa nakon toga jamstvo pretvoriti u dionice? Vjerojatno. Ali to je stečaj bez stečaja u smislu da će sadašnji dioničari biti razvodnjeni na matematički nepojmljiv način, da će Ledo izdanih novih milijardu dionica.
Zato je ovdje rokaona svemirskih razmjera.