Moj stil nije hvatanje padajućeg noža.
Tako da ništa od shopinga danas.
Kad se lijepo formira dno, mozemo razmisliti o investiranju u Todex.
Doduše, onaj knighthead je kupovao obveznice na 30% , pa ce mu se valjda isplatiti.
Ali oni imaju drugačije karte u rukama. Dosta su toga mogli držati pod kontrolom.
Ja bi ovdje bio na čistoj vjetrometini.
Različito je to.
Zar zbog ovog pada?
Iskreno ovo mi je malo smijesno.Situacija nije bajna,jamstava su na glavi,dokapitalizacija mozda slijedi al ove panicne rasprodajne su ono totalni debilizam.
Radje cekam
zorangutan
Pa de me prosvjetli jamci su za 19 000 000 000 kuna imaju dionica 313.920 podjelis sto izadje da su jamci za 60 000 kuna po dionici molim te me prosvjetli. Hvala
Izgleda da će neki danas u startu prodati na dnu i odmah popušiti -50% pa kad se cijena odbije nazad bit će opet plača i zazivanja HANFE 😉
o kojem odbijancu ti pričaš
Stabilno prema pravoj vrijednosti, a to je 0.
Sjetite se kako sam lijepo još ljetos govorio “manite se todexa, otpišite to u glavama, gotovo je, i okrenite se nečem pametnijem” pa sam bio napadnut da ja ne razumijem itd. Tko ne razumije?
tko je izgubio 90% njemu se mislim fučka i za ovih 10, tako da sam ja na strani optimista. svaka kriza je prilika 🙂 čemu služi novac ako se ne zabavljamo njime 🙂
Ljudi ne bulaznite, ako je miovincima dobro riješavati dionicu po kunu (VDKT) njima je sve iznad lipe odlično.
Sva je sreća što Ledo više nije u Crobexu. Onda bi bilo veselo. Ovak je veselo samo onima koji su unutra.
Ne jamči Ledo sam za cijeli dug. Možda Ledo preuzme dio duga kao što je već i otpisao jedan dio potraživanja ali kapital je po zadnjem izvještaju još uvijek 4600 kn po dionici i ako se ići bilo kakav debt to equity to treba uzeti u obzir. Puno je oči uprto u Agrokor pa ne vjerujem da će se netko usuditi upuštati u kriminalne radnje.