LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uprava lzdavatelja skreće pažnju dioničarima i investicijskoj javnosti da su korporativna jamstva koja je Izdavatelj dao kao osiguranje zaobveze društva Agrokor sa sjedištem u Zagrebu, Trg Dražena Petrovića 3, OIB:05937759I87 (dalje u tekstu,,Agrokoro”) prema njegovim vjerovnicima su na dan 09.04.2017. godine u ukupnom iznosu od 19.570.986.230,00 kuna dospjela na naplatu, te da tu činjenicu dioničari i investicijska javnost trebaju uzeti uobzir prilikom prosudbe hoće li se upuštati u trgovinu dionicama lzdavatelja.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/L8x8lzpXlDogUBK5jdgiAg==.pdf

Znači jamstva aktivirana, kako je moguće ?

ta solidarna jamstva su aktivirana odavno i automatski, čim je nastupila kriza jer agrokor nije na vrijeme vraćao dugove, no ta jamstva su zamrznuta kroz lex agrokor i rješavat će se u paketu kroz nagodbu. to je odavno poznato, pretvaranje dugova ide na razini agrokora, ne na razini tvrtki kćeri, a ramljak je rekao da je 100% siguran u potpisivanje nagodbe.

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@funnything
Da i u takvom “vasem scenariu” je moguca dokapitalizacija(razvodnjavanje dionica) drustva.
Po meni,skidanje jamstava je potpuno sada iracionalno,jer kako mozete procitati iz objava tvrtki kceri-jamstva su “aktivirana” po tzv ‘”Lex Agrokor”!

Dokle god ljudi kupuju VDKT, za Ledo ima nade. U sve dvoji, ali nemoj u hrvatske ulagače. :&d

Mislim da su svi nalozi ponisteni. Ionako je maksimalni rok za istek naloga dva mjeseca. Ovo su sve danas zadani.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ledo kao pokusni kunic, a poslije svi ostali u posebnom rezimu.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Da, točno.
Ali slabo je to.
A gle, jamče za golemi dug.
Jako špekulativno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Jamce za manje od Jmnc.
Nego ajmo igrat ko pogodi najbliže cifru.
Ja kazem da neide ispod 1500

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Sve ovisi kako će se na otvaranju postaviti fondovi, tj. hoće li se uključiti u trgovanje? Jer u protivnome će ovo neko vrijeme ostati samo igra malih, a onda će oni moći raditi s cijenom što žele 😉

Ignore: KressoM, delux

Izgleda da će neki danas u startu prodati na dnu i odmah popušiti -50% pa kad se cijena odbije nazad bit će opet plača i zazivanja HANFE 😉

Ignore: KressoM, delux

Cini mi se da je dionicarima bilo bolje da nije bilo trgovine dok se sve ne rjesi oko agrokora

New Report

Close