Vidjet ćemo 9 mj kakv će bit a opet ako je uprava počela radit kako treba pa je srezala troškove i u idućem razdoblju se okrene smrznutoj hrani nije nemoguće da dođe do 300 ali istina je da me malo 8mj razočarao.
Evo stari Gazda sada na blogu iznosi koliko što trenutno vrijedi, i to u optimističnom scenariju:
“Zvijezda i Dijamant imaju zajedničku vrijednost 100. Zvijezda bez Dijamanta ili obrnuto ne vrijedi ni 30, a vi dobro znate da ste Dijamant već gotovo izgubili.
Treće: Ledo i Frikom vrijede 100. Ledo bez Frikoma, odnosno ako i dobije nešto za Frikom, neće dobiti 20. Tko to uzima prihode?
Ja imam ponudu u stolu za Jamnicu iz drugog mjeseca ove godine. Koliko ćete vi dobiti za Jamnicu? Tko će odgovarati za ove ogromne štete . Tko će na kraju odgovarati za milijarde eura koje će hrvatsko gospodarstvo izgubiti?
Gospodine predsjedniče Vlade, ovo je realna slika vašeg čistilišta”, napisao je Todorić.”
Što se može očekivan od nastavka trgovanja ako ono bude početkom 11.mjeseca.
Potpuni potop cijene?Dali ce moci ljudi koji su ostali zaglavljen po 3500 4000 bar nesto izvuc?
Što se može očekivan od nastavka trgovanja ako ono bude početkom 11.mjeseca.
Potpuni potop cijene?Dali ce moci ljudi koji su ostali zaglavljen po 3500 4000 bar nesto izvuc?
što se same kompanije tiče, iz FI vidimo da ona i dalje radi vrlo dobro, no sve ovisi kakva će biti nagodba i kako će se riješiti jamstva
Iskreno mislim da će do trgovine doći u onom trenutku kada budu dostupna sva izvješća, za Q1 i Q2 izvješće je najavljeno do 31.10, pitanje je samo hoće li onda kasniti sa izvješćem za Q3…
@avax10
Sve ja to znam,al ocito do nastavka trgovanja necemo znati navedene stvari,pa pitam za prognoze.
Pozz
Sberbank wins first court case against Croatia’s indebted Agrokor – http://www.reuters.com/article/bosnia-agrokor/sberbank-wins-first-court-case-against-croatias-indebted-agrokor-idUSL8N1MR59O?rpc=401&
Evo stari Gazda sada na blogu iznosi koliko što trenutno vrijedi, i to u optimističnom scenariju:
"Zvijezda i Dijamant imaju zajedničku vrijednost 100. Zvijezda bez Dijamanta ili obrnuto ne vrijedi ni 30, a vi dobro znate da ste Dijamant već gotovo izgubili.
Treće: Ledo i Frikom vrijede 100. Ledo bez Frikoma, odnosno ako i dobije nešto za Frikom, neće dobiti 20. Tko to uzima prihode?
Ja imam ponudu u stolu za Jamnicu iz drugog mjeseca ove godine. Koliko ćete vi dobiti za Jamnicu? Tko će odgovarati za ove ogromne štete . Tko će na kraju odgovarati za milijarde eura koje će hrvatsko gospodarstvo izgubiti?
Gospodine predsjedniče Vlade, ovo je realna slika vašeg čistilišta", napisao je Todorić."
I šta sad reć čovjeku koji dvadeset postova na dan napiše da su svi kriminalci, lopovi, zatvor, todorić ovakav-onakav, zamračio, ukrao itd a onda odjednom kao relevantnu uzima izjavu tog istog kojeg ocrni gdje stigne da zvijezda, ledo ili šta već ne vrijedi ništa.
I tako iz dana u dan i sad ti pročitaj nešto pametno.
twrr@
To su Gazdine riječi. Njega tuži za svoje gubitke a Ruse tuži što vrše Sarajevski kiseljak, Frikom, Ledo Podgorica i Dijamant. S tim da i kada to sve ovrše neće naplatiti ni trećinu potraživanja.
ako se pitate sto ce biti s ovom dionicom, proguglajte aferu parmalat (recimo https://www.worldfinance.com/markets/the-parmalat-scandal) . sve ce ici na tu stranu i sa vrlo slicnim i tuznim krajem, jer jei isti model drzavne korupcije u pitanju
Ne pričaj gluposti, dionicari Parmalata su dobivali dionice po diskontnoj cijeni nakon afere bas iz razloga da obeštete dionicare.
@banana
Jesu ali ste jedva dočekali da ih prenesete kao nešto relevantno dok s druge strane po todoruću pljujete di stignete. Znači to što vi pišete nema nikakvu vrijednost.
Inače tri firme stoje u redu za preuzimanje Leda.