LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/media/article_upload/files/dd/dd3c08c54920b94f04b31fc50c06c1bb.pdf

gubitak zbog uskladjenja
Operativna dobit, ukoliko se izuzmu jednokratni troškovi vrijednosnih usklađenja i ulaganja, bilježi porast od 9% u odnosu na prethodnu godinu i iznosi 313,8 mil kuna . Grupa je imala potraživanja od povezanih Društava,članica grupe Agrokor u ukupnom iznosu od 1.410 mil kuna.
Uprava je zbog neizvjesnosti naplate koja će ovisiti o ishodu Nagodbe u cjelokupnom procesu restrukturiranja Agrokor Grupe, provela adekvatni ispravak vrijednosti potraživanja za koje nije izvršena naplata do dana izrade izvještaja, što iznosi 550,7 mil kuna

na kraju izvjesca
(Gubitak)/Zarada po dionici – razrijeđena (859,59)

ako znamo ovogodisnje brojke..sve bi trebalo biti uredu ove godine..al 10.000 nisam siguran da cemo vidjeti u narednom periodu…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

cekaj malo…a jamstva? pa nejde to sam tako…

Ukupan iznos potencijalnih obveza Leda Grupe po osnovi jamstava i sudužništva na dan 31.12.2016. godine iznosi 19.853.870 tisuća kuna, a na 31.12.2015. godine iznosio je 18.980.504 tisuće kuna

Zar nisu govorili prije da su jamstva oko 17 milijardi?

ovo je po meni bitno

Neto imovina Grupe je pozitivna i iznosi 1.313.698 tisuća kuna, a kratkotrajna imovina je veća od kratkotrajnih obveza za 697.094 tisuće kuna

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

i to bez jamstava danih ove godine

gdje si snupy majstore, gdje je tih 60 milijardi kuna gubitaka koje si najavljivao?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ovo je po meni bitno

Neto imovina Grupe je pozitivna i iznosi 1.313.698 tisuća kuna, a kratkotrajna imovina je veća od kratkotrajnih obveza za 697.094 tisuće kuna

A u ponedjeljak nova Marijanska brazda od 10-15 milijardi kuna za koja su otišla jamstva?
Jednostavno je – Ledo je gotov ukoliko dakle nešto ne iskemijaju s razine vlade i politike ko što je i ovaj spasilački pojas zvan LexA!

Ne slažem se da će sastavnice poći dobro a matice ne, vrlo vjerojatno LEDO će uspjeti ali je veliko pitanje pod kojim uvjetima/cijeni

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

micek ti jamstva moras vratiti i to ili iz dobiti ili iz prodaje samih firmi ako prodajes firme rezes si granu zato ostaje samo dobit iz tekucih godina poslovanja.Sad ja tebe pitam koliku bi dobit morale imati firme kceri da ta jamstva vrate

i to bez da amortiziras opremu za to navedeno razdoblje od nekih 70 godina koje bi ti trebalo da vratis dug zato mi nemoj stavljati da jamstva nisu problem jer onda o racunovodstvu nemas blage veze

cetus 5.10.2017 15:57

ZMAJKI, 05.10.2017. u 18:09
otpisat ćemo nešto ali ostaje nam 80% kapitala a dionica je trenutno na 30% vrijednosti. miriše mi da će oni koji su kupovali po 3-4k odlično proći na kraju.

a 2.8 kn ? 🙂 ja bi jos…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

S obzirom što se sve pričalo, na ovoj temi, a i u novinama, možemo slobodno reći, Tresla se brda, rodio se miš…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close