Očerupat će se što će se očerupati i to je to. Ostali će se morati pokriti koliko je ćebe dugačko ili neka potraže sreću u stečajnom postupku po hrvatskim zakonima i praksi. Gdje i mnogo jednostavnije stvari traju godinama pa i desetljećima i gdje je jedino sigurno da će stečajni upravitelj namiriti sebe.
Mislim da će prevladati osjećaj za realnost, a ne zadovoljstvo postignutim.
Financijski rezultati* I-VII 2017 (mil. HRK )
Prihod 657
EBITDA 157
EBITDA % 24%
Ključni financijski pokazatelji učinka I-VII 2017
Bruto marža % 46%
Dani naplate potraživanja 90 dana
Dani zaliha 90 dana
Financijski rezultati* I-VII 2017 (mil. HRK )
Prihod 657
EBITDA 157
EBITDA % 24%
Ključni financijski pokazatelji učinka I-VII 2017
Bruto marža % 46%
Dani naplate potraživanja 90 dana
Dani zaliha 90 dana
To nesto novo izaslo ili?
Odlično, dakle kad izađe 1-8 bit će preko 200 i onda ako zadnja četiri mjeseca bude još 100 imaju rezultat kao i prošle godine a prva 4 mjeseca nisu imali sirovine.
I to su sve pesimistične prognoze, realno možda rezultat bude i bolji.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KvosyIdgDJbO74y0bXJrbQ==.pdf
Kako? Pa prosle godine je nekonsolidirano za cijelu godinu bilo 199 mil prije poreza, a ove godine je samo za prvih 7 mj. 157 mil…
Ili ste gledali konsolidirano? Onda to nije za usporedbu, jer trenutno ne znamo kako posluju Frikom i Ledo Citluk…
Kako? Pa prosle godine je nekonsolidirano za cijelu godinu bilo 199 mil prije poreza, a ove godine je samo za prvih 7 mj. 157 mil…
Ili ste gledali konsolidirano? Onda to nije za usporedbu, jer trenutno ne znamo kako posluju Frikom i Ledo Citluk…
Šta nije bilo 307 mil kuna?
Konsolidirano prije poreza 316 mil
Nekonsolidirano prije poreza 199 mil
Pričamo o 2015? Jel tako?
Za 2016. još ne znamo…
Imaš pravo jer ja sam gledao 2016 a to sad ne znači ništa iako možda sada će ipak značit tj mogu ukazat da je iskazana manja dobit nego što je u stvari bila jer baš da je toliki rast u odnosu na 2015 a 4 mjeseca bez sirovine – ne znam
Iako ovi na seebiz pišu o oštrom padu prihoda a ne spominju dobit.
Ova izvjesca potvrduju ono sto sam pricao kad se pocelo govoriti o friziranim izvjescima.
Vecina perjanica posluje puno bolje nego se to prikazivalo.
Lova se izvlacila van!
A sad, kupci u red! Bez guranja molim!
Kreče li onda trgovanje dionicama ?
http://www.seebiz.eu/ledo-ostar-pad-prihoda-u-prvih-sedam-mjeseci/ar-162319/