ako je tko onda ta dionica niti nije trebala vrijediti 11 k tj ako nisu imali za kupiti sirovinu tj mali su trebali biti upozoreni
kao ni jamnica 160 tisuća.
Nije problem nastao u 3 ili 4. mjesecu, e sad tko je trebao reagirati i kako naše institucije rade svoj posao je druga priča tj da rade nikad do problema i ne bi došlo. Šta je tu je sad.
Vezano za dobit, kada bi za 6,7 i 8 mj uspjeli ostvarit 100 mil kuna i onda do kraja godine još 80-90 to bi bio vrhunski rezultat.
Placa li Ledo svoje dugove od prije nego je pocela prinudna uprava ili su oni zamrznuti?
Nemam dionice Todexa..samo me zanima
Leont@
Ne plaća. Pa zato je i napravljen Lex Agrokor, stopirana su sva prijašna plaćanja po kreditima. Plaća se samo za robu dostavljačima ostalo je na čekanju “Godota”.
Na linku je kompletno izvjesce za Agrokor..Sektor Hrana 8 slika u privitku ) samo za period od 3 do 6 mjeseca ima EBITDA 1.148 mlrd kuna tao da je lako moguce Ledo prikazao bez Frikoma i Ledo Citlluk.
Pozdrav
Na linku je kompletno izvjesce za Agrokor..Sektor Hrana 8 slika u privitku ) samo za period od 3 do 6 mjeseca ima EBITDA 1.148 mlrd kuna tao da je lako moguce Ledo prikazao bez Frikoma i Ledo Citlluk.
Pozdrav
Pa
Piše frikom i Ledo citluk
Kolega osvrt na ovaj izvjestaj Leda usporedo s izvjestajem Agrokora i i jeli ili nije i u njega ukljucen Frikom i Ledo Citluk
http://zse.hr/default.aspx?id=78485
Pozdrav
Moje je osobno mišljenje da trgovanje ne bi trebalo pokretati sve dok ne bude postignuta nagodba vjerovnika. Sve do tog trenutka, čak i da su izvješća dostupna, trgovanje dionicama leda i ostalih ovisnih društava Agrokora jest kockanje.
S obzirom na situaciju s pokusajem ovrha mislim da bi trebalo odblokirati one dionice koje nisu u toj situaciji, dok se to ne rascisti. Znaci Jmnc i Ledo ne. Ostale da. Nakon izvjesca.
Koja je to obavijest, financujski rezultat sa * procijenjena vrijednost..? Ko tu kog da ne kažem što? Čeka se na izvješće kao ozebao sunce, i treba izaći u narednih 2 tjedna i sad kao neki zakon ili sud ih natjera da objave ovakvu žvrljotinu 3 tjedna prije krajnjeg roka?! A čeka se gotovo pola godine.