LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne radim u Ledu ali sam dioničar.
Problem sa agrokorom je krenuo prije nego je su dionice počele drastično padati, jednostavno nisu imali za platit sirovinu ni u jednoj od kompanija.
Ledo nije par sati mogao zadržat novac na računu jer bi agrokor pokupio sve.
U Jamnici nisu imali za platit boce za punjenje mineralne vode.
Sada je situacija drugačija i to drastično.
http://www.ledo.hr/hr/proizvodi/sladoledi/ledomedo/ledo-medo-u-potrazi-za-blagom
Skrolajte na dno stanice gdje vam piše vezano za prodajna mjesta, probajte na iNovinama.

A,sada,da nisu privremene mjere na snazi,novac bi “pokupili” vjerovnici!
Trenutno ,LEDO je zasticeno zakonom i privremeno su sve obaveze i potrazivanja zamrznuti.
Od uvodenja privremenih mjera LEDO se dodatno zaduzilo i dalo nova jamstva od vise od 350M EUR-a.

Kao sto sam rekao album sam nabavio na 11 kiosku tiska nakon svih mogucih trgovackih centara. Ledo medo sladoled kupim gdje ga nadjem. No sada nam zbog reklame/ ljigavca ili tetovaze treba mrak sladoled koji nisam uspio kupit unazad 2 tjedna. Nesto mi je moja zena neki dan pricala da su neka djeca imala problema sa tim sladoledom tipa probava, a nesto slicno je danas rekla i prodavacica u ducanu, tako da izgleda da su mrak sladoledu odbrojani dani.

Okvirni prikaz rezultata za 1H

Prihodi manji za 100 mil, a EBITDA ista… nevjerojatno!

Tek se sada vidi koliki je zapravo teret Agrokora…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ne razumijem prihod 488 milijuna kuna, je li to za 1-7 mjeseca 2017, jer to je očajno ako je
piše za 2016 za 1-7 je bio 1,3 mlrd kuna kumulativno

ne razumijem prihod 488 milijuna kuna, je li to za 1-7 mjeseca 2017, jer to je očajno ako je

neznam od kud vam ta informacija
no evo po godinama
2011-2015

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Gdje se to može vidjeti?

Gdje se to može vidjeti?
[/quote]

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/BvbYn290j5hLWp1s7RjqMQ==.pdf

Prihodi u 1H 2016. su bili 1.1 milijardu kuna

Prema ovom dokumentu od danas su za 1H 2017: 448 miliona

… odnosno manje od pola.

Pa ovo je samo za Ledo, znaci nekonsolidirano…

Informacije mozete naci na ZSE…

http://zse.hr/default.aspx?id=78485

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ako su ove brojke tocne ili relativno tocne rezultatski katastrofa i obmana u odnsu na 1H proslogodisnjih rezultata

ako su ove brojke tocne ili relativno tocne rezultatski katastrofa i obmana u odnsu na 1H proslogodisnjih rezultata

Pa pošto je zadnja dokapitalizacija Leda po 8 tisuća kuna uspješno okončana sada se može pokazati i stvarno stanje i tak je sve to ošlo u tri pi…vske flaše. Toda je putem svog propalog koncerna ruinirao, financijski ogolio sve firme iz sastava Agrokora. U općem potopu je bilo preživjelih ali ovdje teško.

Šta vrijede ogromni prihodi ako su bili i ogromni rashodi?
Dobit prošle godine je 287 mil kuna, dobit za ovu godinu treba tek vidjeti jer sad se zarađuje.
Ledo ionako od svih tih godina dobiti svoju lovu nije vidio pa prema tome kao da je i nije imao.
Početak godine je bio težak i nisu imali ni za radnike ni za sirovinu pa ne treba čuditi ništa.

New Report

Close