LEDO (Ledo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LEDO (Ledo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad će BISAKOVI opet prigovarat "ma nije dobro da se širi izvoz..,to je negativno"

Prva pošiljka Ledo sladoleda već je na policama najvećeg trgovačkog lanca Pingo Doce

To je ,dakako dobro za buduceg vlasnika-e,ali ne vidim neku veliku korist za dosadasnje dionicare!
[/quote]
Svaka čast za Ledo, nije velika zarada na privatnoj robnoj marki ali ipak izvoz je to!
Potencijal know how i tehnogije ogroman.

Neće prodavati krave muzare nego gubitaše tipa belje

http://www.seebiz.eu/rendulic-konzum-ledo-i-belje-zanimaju-jiangxiong-hua/ar-160699/
zanimljiv dio teksta:
“Interesiraju ga svi poslovi Agrokora, od Leda, Belja, Konzuma i on osobno misli da su to sve premium biznisi i da imaju veliki potencijal na kineskom tržištu i to je cilj broj jedan, da se ti proizvodi plasiraju u Aziju”, izjavio je Mario Rendulić, predsjednik Kinesko-jugoistočno europske poslovne asocijacije (CSEBA).

te njegove 2.7 mlrd su ok. ali sto ce biti s preostalih cca. 11 mlrd EUR dugova i jamstava…to on naravne ne “kupuje”.

http://www.seebiz.eu/rendulic-konzum-ledo-i-belje-zanimaju-jiangxiong-hua/ar-160699/
zanimljiv dio teksta:
"Interesiraju ga svi poslovi Agrokora, od Leda, Belja, Konzuma i on osobno misli da su to sve premium biznisi i da imaju veliki potencijal na kineskom tržištu i to je cilj broj jedan, da se ti proizvodi plasiraju u Aziju", izjavio je Mario Rendulić, predsjednik Kinesko-jugoistočno europske poslovne asocijacije (CSEBA).

Interesira ih sve ako “ide mukte”,bez para!
Koliko je meni poznato,Kinezi nisu nista ulozili u Hrvatsku,a stalno su kao zainteresirani za nesto.

dugova i jamstava…
to se vec dobrim djelom anuliralo u top 10

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

sad će BISAKOVI opet prigovarat "ma nije dobro da se širi izvoz..,to je negativno"

Prva pošiljka Ledo sladoleda već je na policama najvećeg trgovačkog lanca Pingo Doce

Fucka se meni za izvoz kad ja doma i na moru stalno moram djetetu objasnjavat zasto u skrinjama nema tog i tog sladoleda koji on zeli, zasto prodaju sladoled ( kad ga ima) sa slicicama a nema albuma, zasto reklamiraju mrak sladoled a nema ga za kupit…

To nije pitanje za Ledo nego za voditelja poslovnice

Ne bih se slozio, ako na 10 kioska tiska ne bude niti jednog albuma ledo medo, niti su imali kojega, nadjem na 11 kiosku 2 komada. Niti jedan ducan nema album. Sladoleda ledo medo takodjer ima u malo skrinja. Mrak sladoled nisam nasao u Plodinama, Kauflandu, Intersparu, Superkonzumu, lokalni ducani, kiosci…

Ledo isporuči koliko je netko naručio

Ok, kolega, ocito da radite u Ledu i da ste upuceni u tematiku. Ja pak sa sigurnoscu mogu rec da prije nego sto je krenuo problem sa Agrokorom, u Karlovcu u skladistu nisu dobivali skoro nista robe, sami radnici su komentirali da ne znaju sto ce bit sa firmom.

Ne radim u Ledu ali sam dioničar.
Problem sa agrokorom je krenuo prije nego je su dionice počele drastično padati, jednostavno nisu imali za platit sirovinu ni u jednoj od kompanija.
Ledo nije par sati mogao zadržat novac na računu jer bi agrokor pokupio sve.
U Jamnici nisu imali za platit boce za punjenje mineralne vode.
Sada je situacija drugačija i to drastično.
http://www.ledo.hr/hr/proizvodi/sladoledi/ledomedo/ledo-medo-u-potrazi-za-blagom
Skrolajte na dno stanice gdje vam piše vezano za prodajna mjesta, probajte na iNovinama.

New Report

Close